Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

si ca sa vedeti cat sunt de obosita si ametita zilele astea....ii zic ieri sotului ca de cateva zile sunt atat de obosita la trezirea de dimineata a lui bebe ( la 5:30 cam asa) incat nu imi aduc aminte cand ma duc sa il i-au si il aduc la noi in pat. pur si simplu ma trezesc ca e langa mine si papa si nicium nu imi amintesc cum si cand l-am luat din patut.
la care sotul se pune pe ras "normal ca nu iti aduci aminte pentru ca eu ti-l aduc dimineata"
pe cuvant daca am realizat pana acum.... is cu capu' zau!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Asta-i tare

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Foarte tare, Larisa.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

multumim fetelor pt urarile adresate lui Stefan..e..a fost nebunie la petrecere..au dansat..sarit..strigat..baloane de sapun, zapada, jocuri..au si mancat frumos la masuta aperitive, tort..au fost multi colegi de la gradinita, asa ca erau tot de-ai lor.
a costat ceva, dar pana la urma s-a meritat.

alina, dra cum a reusit aida sa raceasca asa d etare?

marsupiu am si eu de la chicco si nu e de nicio treaba. trebuie sa aiba si sustinere pe talie, ca sa fie bun.da nici 300 lei pe byornu ala nu-mi vine sa dau..:(
care sunteti la primul copil, puteti investi..nu stiu de ce, dar pe mine nu ma mai lasa inima..ce fac cu ele apoi?..ioi..zgarcitura ce sunt!

ha ha ha..Larisa, asa e...nici la 3 ani nu se joaca sg decat putintel.
mai, dar eu vreau s ail las sg, dar nu prea sta..striga..tipa..ce sa fac cu el..ii schimb peisajul..acum vreau si eu sa cumpar o salteluta din aia de activitati..dar la cate cheltuieli am avut acu cu botezul si ziua lui Stefan..mi-e si groaza..sa vad.

ha ha..eu pateam cd era stefan mic, eu dormeam in alta camera si sotul cu el.si venea noaptea cd se foia piciu, sa ii dau sa pape..si venea si de cate 2-3 ori,ca eu ziceam da da si adormeam inapoi.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Larisa, il mai las si singur, cand il pun pe paturica de activitati si in leagan, dar dupa un timp se plicti si incepe sa ne strige...
Eladea, in ce mall si unde spuneai ca e camera mama si copilul? Eu am cautat-o cand am fost si nu am gasit-o. Si acum e nasa cu copilul de o luna si i-am zis ca te intreb, ea alapteaza si ma intreba unde sa mearga...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

paula, eu stiu ca exista o incapere pt mama si copil la Polus...n-am fost in ea, deci nu ti-as putea da detalii...dar asa stiu ca exista...poate e cea de care zice Cristina...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

LA MULTI ANI!

Tudor Andrei
Aida Alexandra
Denisa Maria

Si pentru Stefan ne bucuram ca a iesit bine !La multi ani!

Foarte tare larissa
Bytz abia astept sa vad daca au efect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Am revenit!

Am intrat si mai devreme dar n-am apucat sa va spun mare lucru pt ca nu m-a lasat Raducu.

Joi, am venit si noi de la Bucuresti cu Raducu racit.Nu stiu ce sa mai zic, ce sa mai fac dar ma gandesc ca nu sunt o mamica buna deloc, pt ca miercuri am fost in mall cu el si m-am bucurat ca doarme si nu l-am mai dezbracat, de frica sa nu-l trezesc. Asa am stat o ora, cred ca i-a fost cald si dupa l-am scos la frig

Nici vaccinul nu i l-am putut face pt ca are un pic de febra.
Dr i-a prescris Nurofen si Eurespal care nu i-am mai dat pt ca a vomat in jet de 2 ori...asa ca am ramas doar pe Nurofen.

Am mai patit una....sapt trecuta m-am intoxicat, zic eu ca e de la un ou vechi.
Acum Raducu are si el 5-6 bubite la glezna, dar nu sunt ca blandele ci ca niste cosulete rosii.
V-ati mai intampinat cu asa ceva?

Ce fel de termometre aveti voi? As vrea sa-mi achizitionez unul cu infrarosu, dar astia de la omron nu au. Am gasit de la alta firma dar nu stiu ce sa fac
Oricum imi achizitionez un nebulizator(ap aerosoli) si parca m-as baga si la un termometru cu infrarosu.

Nebulizatorul il iau de la Omron, model C28, voi de care aveti?

Nu am recuperat mare lucru dar nici nu cred ca mai reusesc.

Am vazut ca vb de Craciun, si eu abia il astept, chiar si pe mos Niculae

Racusor, a cazut Andrei din pat?Sper ca e bine!

Paula, sa va fie de bine botezul. Al tau delfinas e tare scump! Sa va traiasca!!!

Ramo, iti doresc si eu o casa de piatra si petrecere frumoasa! Sper sa nu gresesc dar am vazut urarile fetelor

Oana, deja de invidiez ca azi iesiti in oras. F frumos!O seara placuta!

Cris, sa porti cu placere tot ce ti-ai luat!

Mai citesc si mai revin!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Victo, Aida a racit ca si Raducu, la Bucuresti, am fost in Ikea si desi nu am tinut-o imbracata acolo, cred ca ori a luat ceva din aer, ori i-a daunat frecusul cald-rece (masina-magazin etc).
Tina, eu ii dau Ibuprofen (tot Nurofen e), Fluimicil si ii pun picaturi in nas cu Ophtamezone-N. Deja azi e ca noua, doar ieri a fost mai rau. sa se faca bine Raducu

Daca nu putem sa iesim noi, acum asteptam musafiri. Imi place, sper sa ma mai relaxez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna seara si de la noi...uff, sa va zic ce am mai facut noi, ca avem niste zile

aseara a dormit dl o ora, apoi baita, papa si joaca pana la vreo 10, ca era fresh. pana la urma a adormit, dar la 1 jumate s-a trezit urland, nu plangand , urland, nicicum nu reuseam sa l potolesc eram disperata, tremuram toata, ma gandeam ca gata, copilul e agitat de la cazatura, neconsolabil...pana la urma i-am dat suzetica si s-a calmat.a papat putin si s-a culcat ..peste 2 ore s-a trezit iar de papa. dar apoi nu a mai vrut sa doarma cum il puneam in patut, cum tipa, doar in brate voia..si asa mi-am petrecut noaptea, cu andrei in brate, reusind sa mai atipesc cand reuseam sa il las pentru cateva minute langa mine pe un pat nu mai zic ca ma plimbam din camera in camera..

acum era mucios, si nu mai stiam, e de la raceala, e de la dinti, e de cazatura

asa ca dimineata dupa ce a facut ochi 100%, i-am dat sa pape si ne-am dus la CMU Kids, sa vedem ca nu are nimic copilul...toate bune si frumoase, copilul e in regula, nu tu raceala, nu a erupta inca nici un dintisor..

dar astazi iarasi nervi, pana la urma cred ca gingiile il supara, asa ca a primit tot mai des suzeta, ca il calmeaza...

a si dormit linistit afara azi,ca am iesit cu marsupiul sa ne vedem cu prietenii nostri, si nu l-am mai pus in carut, asa ca a dormit dus

mi-e si groaza de noaptea care urmeaza, sper sa intram in normal

la multi ani si din partea noastra sarbatoritilor zilei: Tudoar ANdrei, Aida si Denisa Maria

Anca ce mai face Denisa, e mai bine?
Alina sanatate multa Aidei la fel si pentru Raducu de Tina

Oana sa va fie de bine iesirea

Rodi sa treaca durerea de masele

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Tina, . Sa nu mai zici ca nu esti mamica buna, ca scot cureaua la tine... Chiar ma gandeam cum a fost in vizita... Cu raceala, ce sa zic? Ca si io ma gandesc daca il imbrac corespunzator, ca poate raceste. Poate a luat raceala de la cineva, nu e musai ca a racit din ce ai spus tu... Nu iti fa astfel de probleme! Lasa ca se face bine Raducu. Io aparat de aerosoli am din Kaufland, Omron e firma, nu stiu cat a fost, ca sotul l-a luat, dar e ok. Iar termometru am din ala digital, si inca unul suzeta...

Alina, musafiri... Ce fain! Sa va distrati, sa te simti bine, sa te relaxezi!

Hai sa va zic ce am facut - am pacatuit: i-am dat la 6 doar LP... 190ml... Ca vroiam sa vad daca il accepta- in caz ca raman fara productie (care e pe duca), mai ales ca aseara nu l-a acceptat ca si completare. Dar acum, fiind flamand, vad ca nu a comentat. Insa a durat mult, cam o juma de ora, desi a tras intruna... Inteleg ca ii vine greu - am tetina de la Avent, nr 1. Ceea ce e bine, ca asa tre sa munceasca un pic si la bibe, ca la san... Apoi m-am muls, cam slabut - 110 din amandoi... Stiam ca nu stau bine la ora 6, de asta i-am si dat LP cu usurinta... M-am linistit cumva, e bine ca accepta LP, o sa incerc sa ii dau pe cat posibil numai san, dar la nazuri sau lipsa productie, mai piscam si un LP... Ca n-are nimic...

Am fost afara, 2 ore, a dormit copilul... Are niste obrajo rosii si frumosi!

Poze

Mergi la inceput

Racusor, cred ca esti zombie... Io zic sa ii dai suzeta, daca asta il linisteste... Cred ca e cumplit, sa vezi ca urla, si sa nu il poti alina...-ici multi, sa fie o noapte usoara!

Poze

Mergi la inceput