FIV Dr. ALBU DRAGOS 15
Raspunsuri - Pagina 8
lumimar spune:
Mikaia,nu-ti pierde speranta si increderea ca va fi bine
Puneti utrogestanul unul la 6 ore,ia nospa unul la 8 ore si stai linistita in pat,asa cum ti-a zis si Honeys,ea stie mai bine
Pt linistea ta poti sa ii dai un sms doctorului si vezi ce zice si dansul
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
honeys spune:
Mikaia, stiu cum e, nu-ti gasesti locul, te intrebi de ce, cauti semne, urmaresti sangerarea, te gandesti cum anunti lumea...uuff, e greu. Dar pana nu vezi rezultatul de la beta, nimic nu e imposibil; Hai, fruntea sus si roaga-te la Doamne-Doamne pentru rezultat pozitiv.
Didi, o sa ai atatea emotii in perioada aia, ca e mai bine sa nu te apuce de pe acum.
Eu am si acum o tona de emotii pana la eco, parca trece timpul in minus, nu in plus.
Lyly
Va pup pe toate.
mikaia spune:
mersi fetelor, astept beta, nici nu stiu cum sa mai astept, cat ar tb sa fie, de ce se schimba menstra...........
sper sa nu cedez, psihic nu stiu , cred voi reusi sa trec daca va fi nasol, oricum am vb cu dr si a zis sa astept beta si sa pun 1 ovul la 6 ore, cum ati spus si voi, cine a trecut prin asta stie ca nu poti sa nu plangi..........ori cat ai incerca.
nu stiu cine este de vina, poate statul care nu-mi da sansa la nimic gratis ca si cuplu infertil,,, e greu daca va fi rau beta.......nu stiu de unde sa mai fac rost de alti bani....................la serviciu oricum nu ma identific...lucrez ls 120 km de casa, asa ca pt fiv am statr in cm deci.....o sa fie naspa la urmat.
valy27 spune:
mikaia imi pare rau pt suferinta ta.cred ca nimik nu te consoleaza in momentele astea ....curaj
mikaia spune:
multam pt incurajari, deja e menstra normala........asa ca astept beta care nu mai vine odata, tot intru pe synevo si degeaba , nu e gata, cu toate ca au spus ca gata la 3
lumimar spune:
Mikaia,suna la Synevo ,pe net se afiseaza abia a doua zi
Roaga-le pe fete sa iti trimita analiza pe mail
lumimar spune:
Mikaia,imi pare tare rau,sa-ti dea DD putere sa treci peste si sa poti lupta in continuare pt realizarea visului tau de a deveni mamica