FIV Dr. ALBU DRAGOS 15
Raspunsuri - Pagina 7
mikaia spune:
salutare, multumesc pt incurajari fetelor, imi este teama de rezultat, nici nu imi vine sa ma duc sa iau rezultatul.parca vad ca ma intep si rezultatul o sa-l ia sotul ca eu nu am curaj sa ma duc sa-l iau. sper sa fie bine
lumimar spune:
Haide Mikaia,curaj
Scoatem fetele la incalzit pt maine
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
lumimar spune:
Buna dimineata fetelor,poftiti la cafeluta de dimineata
Sa aveti o saptamana plina de realizari
lumimar spune:
Mikaia
Te asteptam cu beta mare
lyly_mar spune:
Mikaia,Bafta multa! Doamne ajuata!
Lumi,sunt prea multe intrebari la care dr nostru nu mi-a raspuns /nu m-a convins....
rica,eu am sa incerc mai tarziu de ianuarie,2 luni sunt cam putine pt refacerea rezervei ovariene...ma gandesc in martie si in alta parte
maria bafta multa azi!
la toate fetele si bafta multa!
mikaia spune:
inebunsc, plang de cand m-am trezit, azi noapte am sangerat si acum am dureri ca la cm, nici nu stiu ce sa fac, am sangerat in pozitie dormind , deci e cicluuuuu
cred ca imi vine rau, nu mi se pare corect, nici nu am apuct sa fac beta
honeys spune:
Of, Mikaia, nici nu stiu ce sa zic...daca e sigur sange, ne pare rau, plange....Daca nu e chiar rosu, pune 1 utro la 6 ore si ia si no-spa. Te asteptam cu vesti bune.
Of mai fetelor, numai vesti rele in ultima saptamana...Hai sa ne rugam sa vina bebei si la sectiunea noastra.
O saptamana buna va doresc.
MULTUMESC DOAMNE!
mikaia spune:
nici nu stiu ce culoare sa cred ca maie, oricum m-am dus sa fac un beta il iau diseara, asa ca sa zic ca l-am facut,
violeta70 spune:
lyly_mar imi pare rau..... Apropo ce varsta ai?, daca nu te superi. Asta apropo de ovule donate. Si ce AMH ai?
mikaia Doamne-Ajuta sa fie alarma falsa
Pupici la toate fetele
didi32 spune:
Mikaia, trebuie sa speri pana cand vine rezultatul
Of mai fetelor, m-apuca emotiile si nici n-am inceput tratamentul
Inna, esti prin zona?
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!