FIV Dr. ALBU DRAGOS 15

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Mika imi pare nespus de rau. Sunt alaturi de tine. Putere multa iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mika

rica pup si tie, iarta ma nu eram la calc in seara aia

+28 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

mika, stiu cum e, crede-ma, am trecut prin asta. la fel ca multe din fetele de aici.
ia-ti o pauza de cateva luni, revino la viata dinainte si, dupa un timp, la rece, gandeste-te din nou la toate astea. stiu ca e cumplit de greu, dar n-ai incotro.
eu am reusit la al 3lea FIV si nici acum nu mi-e prea bine, dar inca n-am depus armele!!!si nici n-am de gand!

Gabi+17
placenta previa centrala+col deschis+tintuita la pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaia spune:

nu stiu ce sa mai cred, oare e posibil sa nu se fi dozat bine in sange, sa mai fac un test in ziua 14? dr deocamdata nu imi raspunsa la sms cu valoarea beta, asa ca va rog.e cineva care a patit ca mine, sa daca beta si sa nu iasa si in alta zi sa iasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Buna dimineata fete dragi
Poftiti la savurat cafelutza de dimineata
O zi insorita va doresc!

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amacuba spune:

neatza fetele

lumi, mire,inna,maria, rica si toate celelalte

mika, te inteleg si sunt alaturi de tine. capul sus si incearca sa uiti o perioada asa cum si eu fac.

lumisi mirepup burticile frumoase.n-am mai inrat ca sunt prinsa la birou dar promit sa va sun curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

mikaia....imi pare rau. Cunosc sentimentul. Parerea mea este sa nu te amagesti, asa cum spun fetele incearca sa-ti revii, sa te linistesti, sa faci o pauza si cu ajutorul lui Dumnezeu veti vedea ce faceti mai departe.
Luna aceasta, pe 6 noiembrie implinesc exact 1 an de cand am inceput fiv-ul. Eram plina de speranta, si din pacate rezultatul afost cam ca al tau.
Nici eu nu stau financiar bine si inca ma gandesc daca sa risc inca 3000 euro(pe care ii voi obtine printr-o creditare). Din pacate la mine AMH-ul imi este total nefavorabil (0,23)si varsta la fel (40), deci trebuie sa ma gandesc de 2ori daca sa mai fac sau nu inca un fiv.

Putere multa iti doresc

lyly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaia spune:

multumesc fetelor, dar nu e corect, nici nu stiu e cine sa fiu suparata, pe mine, pe Sumnezeu, pe soarta, pe toti.nu inteleg de ce tb sa fiu mereu dezamagita, oricum eu incerc cat pot sa uit, dar nu pot, imi este greu, prea mult timp am zis ca e bine,ca o rezolv, ca mai incerc, dar cat o sa pot?sangerez destul de abundent, se curata.am vb si cu dr, a zis ca ceva a fost acolo, dar nu a fost suficient, asa ca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

mika eu am facut 3 FIV
primul a reusit, adik am avut beta in z12 de 111, dar la ce bun daca s a oprit din evolutie
al doilea 0,1
abia al treilea a fost cu succes

din primele 2 incercari, cel mai dureros rezultat a fost primul
cand stiam ca acolo ar trebui sa fie o fiinta care a prins viata si cand colo ea nici nu incepuse
a doua data a fost ok, ca am stiut ca nu s a prins si gata
asa a fost sa fie

fiv ul e ca ruleta ruseasca

deci fi tare si gandeste ca data viitoare va fi bine

pupici la toata gasca

ps: lumi cand faci eco si unde o faci?

+28 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Mihaia, imi pare sincer rau. Ia o pauza si dupa aceea vei lua decizii in ceea ce te priveste. Din pacate sansele de reusita sunt de 30%, cu toate ca cheltuielile si sperantele sunt egale pentru toti.

Mirela, la primul fiv cand s-a oprit in evolutie sarcina si cum ai aflat? Scuze ca te rascolesc, dar am si eu un stres.

Didi si Inna, cum mai sunteti ?

Va pup pe toate: inna, didi, mirela, maria, mikaia, rica, lumimar, amacuba, aristica, violeta

Mergi la inceput