Nov-dec2010- HAI IOANA!!!! HAI DOURA! (146)
Raspunsuri - Pagina 15
allexxia_m spune:
fetelor, eu nu mai vad decat un singur e-mail in mail-ul de pe gmail .....
intrasem pe mail sa vad pozele de la baita cu Andreea, pe care Alexa a zis ca le-a pus pe mail .... dar stiu ca erau mai multe, acum este doar unul ....
s-a intamplat ceva? sau nu le vad eu pe toate?
39+ 
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Sunset mi-ai descris perfect starea. Daca vrei, desi nu cred ca am reusi, putem sa incercam sa ne certam, sa ii scapam pe cei nevinovati |
nuuuuuuuuu in nici un caz nu vreau sa ma cert cu vreuna dintre voi
darrr intre timp cretinul de la et de deasupra a dat manelele la maxim
i-am batut in teava de mai aveam putin si o daramam si in zadar
nici macar nu s-a sinchsit....nu pot intelege oamenii astia care nu pot asculta muzica doar pt ei si tre sa ii suporte tot blocul 
Doamne ai grija si de noi
36+
Alexia
inacat spune:
multumesc ratusca.
cu contractiile nedureroase, burtica pietroi si bebe bine infipt in col si pe vezica (ma duc la susu la max. 30 min., daca beau si apa sau ceai ajung si din 15 in 15 min.) ma invatasem, dar intepaturi la fiecare pas... e prima data cand experimentez.
Azi am incheiat 36 sapt. si intru in 37
. Trebuie sa schimb semnatura 
35+ 
vmadelain spune:
citat din mesajul lui allexxia_m fetelor, eu nu mai vad decat un singur e-mail in mail-ul de pe gmail ..... intrasem pe mail sa vad pozele de la baita cu Andreea, pe care Alexa a zis ca le-a pus pe mail .... dar stiu ca erau mai multe, acum este doar unul .... s-a intamplat ceva? sau nu le vad eu pe toate? 39+ ![]() |
Alexia, nu stiu ce s-a intamplat, probabil cine a intrat ultimul a apasat pe ceva din greseala...am setat eu sa apara all mails, si acum sunt toate mailurile!!! Reincearca acum!

Madalina
35+
ral_eli spune:
allexxia aveai dreptate cu mailul, ramasese doar unul.
le-am cautat in trash si le-am mutat iar in inbox.
SA NU STERGETI MAILURILE!!!!!! poate sunt burtici care nu au apucat sa vada documentele!!!
35+
vmadelain spune:
| citat din mesajul lui ral_eli allexxia aveai dreptate cu mailul, ramasese doar unul. le-am cautat in trash si le-am mutat iar in inbox. SA NU STERGETI MAILURILE!!!!!! poate sunt burtici care nu au apucat sa vada documentele!!! 35+ |
Cred ca ai facut asta exact cand umblam si eu pe acolo sa caut mailurile! E bine ca ai rezolvat!!!

Madalina
35+
ukume24 spune:
DOURAunde esti?? ce faci??? da-ne un semn sa stim cum te simti!!
34+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
allexxia_m spune:
Multumesc fetelor!
Gata am vazut si eu pozele cu minunea la baita si masaj ....
ce frumos! 
mai e putin si facem si noi baita si masaj la BB nostrii! 
39+