Nov-dec2010- HAI IOANA!!!! HAI DOURA! (146)
Raspunsuri - Pagina 16
kokorinusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ral_eli fetelor ma speriati cu alaptarea! mi s-au incurcat circuitele decand vorbiti pe tema asta nu ma asteptam sa fie asa greu, dar cel putin bine ca ati deschis subiectul ca iar ma aruncam ca berbecul inainte fara sa stiu ce ma asteapta. eu ma gandeam ca e simplu: plange copilul , scoti sanul, papa bebe, doarme bebe. oricum , repet, bine ca stim ce ne asteapta si numai ne ia prin surprindere, stim (in mare, ca eu tot nu m-am lamurit per total) cum e cu alaptarea si "bucuriile" ei. 35+ |
tu despre ce dr de la giulesti vb?
32+ cu Luca Stefan
lorin7774 spune:
vai, ce emotii....
dilatatie 4...mi s-a zbarlit parul pe ceafa...mie de la 6 la 8 mi s-a parut o vesnicie....
HAI, IOANA !!!
DOURA, ne tii in suspans ???
si sa stiti ca eu am alaptat ca berbecul....mai bine zis ca vitica
...scoteam sanul, il bagam copilului in gura, i-l scoteam si gata...ne mai vedem peste 3 ore...n-am avut niciodata probleme, nici macar la intarcat...
Sun, da si tu drumu la muzica la maxim....asa macar nu asculti manele! 
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
35+ 
inacat spune:
Iata un eveniment pentru cele care mai pot umbla
http://www.avantaje.ro/Timp-liber/Stiri-si-evenimente/Va-asteptam-din-nou-la-HAPPY-baby-DAY-1479094
36+ 
ral_eli spune:
kokorinushca cred ca ai vrut sa dai reply la alt mesaj
mi se inchid ochii de somn, bag un nani mic

HAI IOANA!!

35+
geniusamb spune:
Hello!
Ne am intors de la spital, controlul dinaintea operatiei de luni: sunt suparata 
Am stat 4 ore prin spital, mi au luat sange pt analize, am vb cu neonato, anestezist. Toate bune. Vom face rahi-peri (bineinteles ca sotul alearga prin oras dupa tot ce inseamna anestezic, trusa anest, analgezice, carbune diclofenac
)
La echo : rezidentul n a reusit sa gaseasca piciorul bebicului!!!!!!!!!!! Cum dom'ne?! Deci eu nu stiu ce greutate are copilul meu (imi spunea ca are cam ca la ultima echo - de acum 2 saptamani, adica 3.200..) Deci in 2 saptamani n-a luat deloc in greutate?!
Ma gandesc numai la faptul ca unul dintre <priceputii rezidenti> imi va inchide operatia si ma ia cu transpiratii. Profesorul nu era in spital deci n am avut cui sa ma plang.. Asa ca astept cu sufletul la gura ziua de luni, ora 7 dimineata , sa l vad pe BB sanatos si sa ma linistesc..
A, m-am sters pe burtika dupa echo cu bluza de la pijama intrucat nu exista servetele sau hartie igienica deloc!!!
Am un gust amar si abia astept sa ma vad acasa cu puiul meu..
Ana,
38+
Matei
AMR 1 s
misticgirl spune:
Buna, nu am citit nimic de aseara, de la 17:00. Am fost la dr dimineata, colul inchis, inca nu e scurtat. Nu nastem curand. Am fost la Filantropia, dr nu mai era dr acolo, era la un congres. Asa ca m-am dus sa-l astept la Medical city, trebuia sa ajunga la 12:00 si a intarziat vreo 30 min, dar macar a ameritat asteptarea. Am facut si echo si control pe masa, bebe e bine, nu mi-a spus greutatea, dar a spus ca sa-l tinem cat mai mult, ca e micut
. Ma apucasera contractiile, erau dureroase si la 15 min, dar am bagat no-spa si magne b6 si vad ca m-au lasat. Mi-a mai dat de facut niste analize si ne vedem la sfarsitul sapt viit, asta daca nu apar situatii neprevazute pana atunci. dar, fetelor, eu nu cred ca mai rezist atatea zile, mi s-a lasat burta si am contractii mereu 

. oricum, ideea este sa nu nasc week-end-ul acesta, ca nu e doctorul in Buc si nu vreau sa nasc cu inlocuitorul.
Ioana si doura, va tin pumnii si va urez nastere usoara!
Ma apuc sa citesc din urma, cat pot, ca stau la computer si e aiurea pozitia, plus ca trebuie sa apara Nicholas de afara si se duce linistea mea. ![]()
Va pup 
Claudia
37+
si
Nicholas (25.11.04)
kokorinusha spune:
normal k ma refeream de fapt la alt mesaj dar k de obicei la ora asta nu sunt buna de nimik si nici de odihnit nu m pot odihni...ce vroiam eu de fapt era sa o intreb pe kamik la ce dr se referea k va pleca din giulesti
cred k akum mi-a reusit
32+ cu Luca Stefan
geniusamb spune:
Acum vad si eu ca Doura si Ioana sunt pe punctul de a naste, sa scot cateva motzate la interval ![]()

Doura & Ioana

Ana,
38+
Matei
AMR 1 s
allexxia_m spune:
offf, fetelor, geniusamb, misticgirl imi pare rau ca nu ati aflat ce ati vrut de la control. 

geniusamb din pacate se intampla asa prin spitale
...
si mie imi este putin teama de rezidenti, mai ales ca ei ne coase taietura, si eu as vrea sa evit asta dar nu stiu cum .... 
te inteleg perfect, dar e bine ca te gandesti la BB tau si la ziua de luni cand ai sa-l vezi! Asta e cel mai important! Sa fiti voi doi sanatosi! 
misticgirl atunci iti urez sa mai stea BB acolo si sa nu mai ai dureri! 
39+ 
sunset_zuzi spune:
geniusamb mi se pare incredibil ce spui tu
cica medici care isi fac treaba cu profesionalism 
mistic

Doamne ai grija si de noi
36+
Alexia

nu ma asteptam sa fie asa greu, dar cel putin bine ca ati deschis subiectul ca iar ma aruncam ca berbecul inainte fara sa stiu ce ma asteapta. eu ma gandeam ca e simplu: plange copilul , scoti sanul, papa bebe, doarme bebe.