Nov-dec2010- HAI IOANA!!!! HAI DOURA! (146)
Raspunsuri - Pagina 13
allexxia_m spune:
kamik multa bafta cu vanzarea apartamentului!
Sa il vindeti cat mai bine si mai repede ca sa te linistesti!
In privinta
.... nu stiu ce sa-ti spun ...
gandeste-te la minunea ta din burtica, daca doctorul a spus ca nu-i voie atunci ganditi-va la BB ! Pune mana pe burtica, poate iti da BB vreun semn si te mai face sa-ti treaca pofta .... zic si eu .... 
39+ 
EvaF spune:
Vasari, eu cred ca vrei cu orice pret sa demonstrezi ceva. Ce? Tonul tau superior cu care ma pui la colt ma contrariaza. Eu am dat un sfat prietenesc lui Symo, punct.
Era mai simplu sa nu intervii daca esti de acord cu ce spun, ai intervenit de unde rezulta ca nu esti de acord cu ce spun- desi e negru pe alb pe site-ul tau- si vrei cu siguranta sa demonstrezi tu ceva. Nu inteleg si nici nu am starea necesara- fara gluma- sa stau sa disec ce vrei, de fapt. Poti posta linistita ce sfat vrei tu fara sa faci referire la mine sau sa citezi posturile mele. Tu pe prima pagina ai citat un post al meu. Nu e mai bine sa dai tu un sfat si atat fara sa imi dai in cap. Poti posta linistita ce sfat vrei tu cu alaptarea asta, nu e niciun concurs sau in orice caz nu am eu chef sa particip la el. Te las sa ai monopol ca banuiesc in mintea mea obosita si abatuta ca asta cauti.
Scopul e sa e faca Symo bine, nicidecum sa ne batem noi doua in neuroni. Ai mei sunt f obositi, oricum...
Eva & Luca (08.09.2008) acum
31+ cu
Noah (30. 12. 2010)
allexxia_m spune:
tigrutz frumos foc numele pe care l-ai ales!
Alexandru este oricum un nume preferat al meu, daca o sa am baiat asa am sa-l numes!
Si Dragos imi place mult! 
39+ 
ALEXA1985 spune:
Buna fetelor,
Off cum intru cum vad atat de multe noutati. Felicitari fetelor care au nascut , sa se bucure de bebelusi, iar cele care trebuie sa nasca: nastere usoara si bebei sanatosi.
Am pus poze cu piticuta pe Picasa , dar si pe e-mail pozele de la baita.
Va pup, luni implinim 1 luna.
Mami de
ANDREEA LAVINIA - 29 zile
anymona spune:
woaw...cate s-au intamplat de candd n-am mai intrat eu...
felicitari Andreea!!!! bine ai venit pe lume Ilinca!!! sa fi sanatoasa, fericita, iubita si norocoasa!
curaj Doura!!!! curaj Ioana!!!! nastere usoara si bb-i sanatosi!!
Dana, si noua ne-au spus ca tot din cauza incompatibilitatii de grupa (01 cu A2) a fost icterul asa de agresiv. noi am facut dozarea la CMU si au iesit anticorpii absenti 

. multa sanatate lui Lucas!!! si bb meu tb pazit sub lampa pt ca isi dadea tot timpul ochelarii jos. Trage tot timpul de firul de la perfuzie si se intoarce ca o elice in incubator...nu are stare deloc...a inebunit toate asistentele ![]()
Claudia, sa dai un semn dc te opresc la filantropia
Beatrice, 1/11 spui???? cred ca o sa fiu inca aici. poate ne vedem. o sa-ti trimit nr de tel pe PM
gata...tb sa plec la bb sa-i dau sa pape...va pup pe toate si poate intru mai tarziu sa vad ce se mai aude cu Doura si Ioana...
mami de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
ratusca83 spune:
alexa
..este minunate bebe Andreea!!!
Ioana are dilatatie 4..a spus ca, clar nu ai cum sa nu recunosti contractiile nasterii..va pupa
36+ cu
si ingeras in ceruri
AMR cat vrea "ratusca" mica!!!
beatrice75 spune:
Anymona, ti-am dat si eu Pm cu nr meu de tel. O sa incurce doctorii bebeii: Robert Alexandru![]()
37+

38 ecografic
ALEXA1985 spune:
Voi vorbiti de dr. Deva?
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonik1986 Buna fetele! Kamik, eu am fost marti la doctor si am vorbit legat de nastere daca voi naste cu el sau daca va trebui sa imi aleg alt doctor... si doctorul mi-a zis ca mai este la Giulesti pana prin februarie; mi-a zis si de ce pleaca de acolo: el nu este angajat al spitalului ci este acolo atata timp cat face doctoratul. Mie mi-a zis sa mai vin la ecografie pe 2 nov iar pe 8 ma asteapta la spital ca este el de garda si daca sunt dilatata a zis ca nasc atunci. daca nu nasc atunci ci in alta zi mi-a zis sa i-au legatura cu el si vb cu dr cel mai bun care va fi in ziua respectiva de garda. Eu as prefera sa nasc pe 8 daca incep sa ma dilat, a zis ca pana seara voi naste.. Astept sa vad ce imi zice pe 2 la eco si sper ca totul va fi bine! ![]() ![]() ![]() HAI ALEXA, HAI IOANA!!!![]() ![]() ![]() 36+ David Mario |
Mami de
ANDREEA LAVINIA - 29 zile
Vasari spune:
Eva, imi pare rau ca abordezi asa problema. Pe un forum se intalnesc si discuta oameni care altfel poate nu ar avea deloc puncte comune, iar uneori ajung la niste concluzii (constructive). Si imi mai pare rau ca te superi asa repede de fiecare data.
Intr-un fel discutia noastra si-a atins cat de cat un scop, acela ca vom incepe cat mai multe sa ne documentam.
In prima pagina am raspuns asa pt ca ai intrebat cine i-a dat sfaturile astea lui Symo. Pe langa acele cadre medicale m-am numarat si eu. I-am scris si pe forum, cu mai multe linkuri si indicatii, dar si in particular.
Nu sunt in niciun caz genul care poarta un stindard, razboinica sau care vrea sa detina monopolul. Recunosc, mai devreme am fost cumva amuzata, de aici mesajul. De fapt sunt o persoana f linistita si calma, dar unele subiecte am crezut ca merita sa fie clarificate, sa nu ramana indoieli. Probabil ai vazut ca in afara de compresele reci am fost pe aceeasi linie.
Si nu in ultimul rand, nu sunt o persoana activa, scriu cate putin. Cred ca fetele ar avea mai mult de castigat citindu-te pe tine decat pe mine. O sa mai intervin doar cand o sa am ceva important de spus, pentru ca nu sunt genul care isi strange jucariile si pleaca. Eu nu sunt suparata, nici nu-mi pare rau de micul "conflict" pentru ca merita sa fie lamurit, iar uneori mai las intelepciunea deoparte.
Symo, sper sa vina zile mai usoare. Asta a fost partea mai grea, de acum va fi doar din ce in ce mai frumos.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35
ukume24 spune:
Tigrutz foarte foarte frumos numele ales. Sincer si noi am avut in gand numele Alexandru mai ales ca pe mine ma cheama si Alexandra.
haideti fetelor sa mai scoatem niste agitate pentru Ioana ca saracuta mai are un pic pana la dilatatie 10:

HAI IOANA!!

34+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!