Nov-dec2010- HAI IOANA!!!! HAI DOURA! (146)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Andreea ti-am vazut si eu minunea!
Doamne cat de dulce este!
Sa va traiasca sanatoasa! Sa va bucurati de ea toata viata!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ioana, nastere usoara!!

Dana, Lucas e un scump si un puternic! Ma bucur mult pentru orice nazbatie facuta de copii. Le sta cel mai bine sa fie nazdravani!
Madalina, am sunat acum la www.cmpanduri.ro/contact.html" target="_blank">CM Panduri, acolo imi fac eu analizele si mi-au spus ca le fac in laboratorul propriu, am intrebat eu daca nu cumva merg la Institut, si costa 35 ron analiza. Poti sa suni sa mai intrebi si tu, dar pe mine asa m-au asigurat.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

lipsesc si eu putin si naste Ioana....asa ca scot si eu motatele
HAI IOANA

de mine ce po sa va mai spun...ma simt ca o balena esuata, umflata de sus pana jos si fara chef de nimic. desi va citesc tot timpul de scris nu prea imi arde. abia astept sa ma mut la casa mea dar se pare ca mai dureaza ceva si sper sa nu nasc pana atunci. desi imi este greu nu-mi doresc sa nasc pana la 40 sapt, poate ca stiu ca este ultima data gravida . asa ca fetelor sincer nu va prea inteleg de ce va grabiti sa nasteti, nu dati cu parul....stiu ca abia asteptati sa va vedeti minunile dar credeti-ma ca o sa aveti momente in care o sa recunoasteti ca v-ar fii placut sa mai stea un pic in burtica .

ma duc sa ma intind un pic in pat ca ma cam doare spatele

Mami Andreea 36+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...teoretic 3 sapt....practic oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Din logica, simpla si coerenta interpretare a breastfeeding management a Evei reiese ca pe langa celelalte manevre care implica masajul si compresele calde se apeleaza zilnic, intre alaptari si la comprese reci.

Cuiul lui Pepelea fiind compresele reci va dau acum un sfat simplu, logic, coerent dar si concis: tineti cont ca un site dedicat recomanda acest lucru, doi useri ai acestui forum posteaza pro, iar unul dintre cei doi posteaza in acelasi timp si contra.

In si mai putine cuvinte, alaptarea va fi pt toate un subiect important. Documentati-va bine inainte daca puteti si cereti ajutorul pe topicurile specializate.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Eva, Vasari, am suferit ca un caine zilele astea.....tare n-as vrea sa existe polemici din cauza mea.
Fiecare isi expune parerea personala si experienta proprie, ramanand sa punem in practica ceea ce este mai bun fiecaruia.
Aseara am facut dus fierbinte (impropriu zis, ca de fapt pun un san la jetul de apa din chiuveta, ca n-am voie sa fac dus fierbinte cu operatia) si apoi am tras cu pompa 100 ml de lapte. Am simtit o usurare....
Pata aceea inca mai exista, dar tind sa cred ca in disperarea mea am pus apa atat de calda, incat m-am oparit , fiindca este deasupra, unde curgea apa pe san. In rest, nu am febra, sanul nu este mai cald, nu simt noduli sau alt gen de umflaturi.
Eu va multumesc foarte mult ca sunteti langa mine, nu aveti idee cat conteaza sa auzi un sfat care vine de la cineva ce a trecut prin asta.
Va spuneam aseara ca sunt debusolata ca unii zic intr-un fel, altii in alt fel, si ma refeream strict la cadrele medicale din spital. Departe de mine gandul de a va fi facut vreun repros!
Va

Symo - mami de printesa Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

CURAJ IOANA!!!!!!!!!! NASTERE USOARA SI SANATOS!!!!!!!!!

kamik
Bafta cu medicul cu care nasti. Oricum la Giulesti, din cate stiu, sunt medici buni asa ca vei fi pe maini bune.
Din pacate ceea ce inseamna sa nasti intr-o anumita zi (cand e de garda medicul tau) inseamna ori cezariana ori provocarea nasterii.

Off topic. Bafta si maine la expo club CNCG. In curand intri si la IPO sau SchH? Il/O pregatesti pt. asta?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

multumesc mult pentru incurajari!!!
Acum mai am nevoie sa va rugati pentru mine ca azi vine lume la vizionarea apartamentului..poate il vand.........si scap de orice grija..Doamne ajuta!!!
Cred ca din cauza ca sunt incarcata cu emotii si din cauza ca mi-a interzis dr. mi-e un dor de.... de nu pot sa va explic...

32+ TudoL sau TeodoL :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

fetelor ma speriati cu alaptarea! mi s-au incurcat circuitele decand vorbiti pe tema asta nu ma asteptam sa fie asa greu, dar cel putin bine ca ati deschis subiectul ca iar ma aruncam ca berbecul inainte fara sa stiu ce ma asteapta. eu ma gandeam ca e simplu: plange copilul , scoti sanul, papa bebe, doarme bebe.
oricum , repet, bine ca stim ce ne asteapta si numai ne ia prin surprindere, stim (in mare, ca eu tot nu m-am lamurit per total) cum e cu alaptarea si "bucuriile" ei.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

Maine e primul concurs pentru cetelusa mea...in functie de rezultat vom vedea daca si la ce concurs mai mergem dupa. Are abia 11 luni. Daca e un rezultat promitator..incepem cu pregatirea pentru celelalte.

Citat:
citat din mesajul lui inacat
Off topic. Bafta si maine la expo club CNCG. In curand intri si la IPO sau SchH? Il/O pregatesti pt. asta?

35+

32+ TudoL sau TeodoL :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Ioana,Doura, nastere usoara!!!

Eva,imi place foarte mult cum povestesti despre alaptare...este intr-adevar o perioada minunata, chiar daca uneori intampini si obstacole, dar merita tot efortul...asa ca Symo, da-i inainte, nu renunta, cu siguranta totul va fii mult mai bine in cateva zile...
Eu am alaptat 1 an si 2 saptamani, pt ca atat a dorit Vlad, s-a intarcat singur si recunosc ca nu am avut probleme majore, am facut febra laptelui, dar in rest, a fost o experinta minunata, fara dureri mari si fara semne vizibile Sper sa fie asa si acum, pt ca vreau sa alaptez...

Ne-am hotarat si la nume...bebe se va numi Dragos Alexandru

36 + cu

Mergi la inceput