Nov-dec2010- HAI IOANA!!!! HAI DOURA! (146)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Stie cineva ceva de Alinushca?

32+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Maaai... nu mai naste Doura si naste Ioana...??!! Nici nu merita galerie, am ramas singura in club ?

Asa ca:

HAI IOANA!!!
HAI DOURA!!!

Sunset mi-ai descris perfect starea. Daca vrei, desi nu cred ca am reusi, putem sa incercam sa ne certam, sa ii scapam pe cei nevinovati.

Madalina analiza de determinare a anticorpilor anti A se poate face la orice clinica sau la Institutul de Hematologie. Probele recoltate in clinici sunt transmise si analizate tot de Institut.

Andreea, am vazut mica sarmaluta!!! E fantastica!!! Petele pe care le-a avut Emanuel aratau exact la fel si au trecut pana a doua zi, probabil nici Ilinca nu le mai are...

Cum bebe Iustin nu mai ameninta cu nasterea am zis sa refac si eu analiza si am mers la cea mai apropriata clinica, CMU Floreasca, unde cu mare profesionalism mi-au spus ca recolteaza pana in 10 dar ca oricum nu ar fi putut pentru ca nu au centrifuga . Mizerabil. Maine merg la Medlife, pentru ca sotul s-a carat pe balta, alt motiv de nervi, pestele fiind clar prioritar oricarei recoltari. Si bineinteles ca ma dor toti dintii...

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

b]Ratusca[/b], nu mai ai mult deloc! Sunt sigura ca maine nasti! Ma lasati singuraaaa...

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

M-am intins si eu in pat, astept masa de pranz
Lui lucas i-au iesit bune ultimele analize, mai are un pic de icter, dar acum il tin fara lampa cateva ore sa testeze cum se descurca pe cont propriu. Dar mai mi-a revenit sufletul suntem vedetii sectiei de maternitate

Lore -titrare anticorpi grup A se numeste analiza. Insa nu vreau sa sperii pe nimeni, ce ni s-a intamplat noua e f rar, anticorpii mei si-au facut in halul asta de cap pe fondul retardului de crestere cauzat de faptul ca lichidul ii tot scadea f repede (problema pt care exista teorii dar nimeni nu a zis concret ce s-a intamplat in timpul cezarienei vb drii intre ei daca au mai auzit de asa un caz, si cica nu :(

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

b]Ratusca, nu mai ai mult deloc! Sunt sigura ca maine nasti! Ma lasati singuraaaa...

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 38 + : AMR 2 SAPTAMANI...[/b]

miruna nu te las singura...tu ma ti pe mine de vorba la tel cat am sa fiu in sala de travaliu si apoi eu te voi tine pe tine...

Doar ce am vb cu asistenta dr meu..am sunat-o sa-i spun la ce ora voi ajunge si ea s-a speriat ca a crezut ca nasc..mi-a spus sa iau no-spa pt durerile de burtica, ca sa stea pana maine...
Eu sunt ca o floricica..n-am chef de nimic...dar nici nu-mi vine sa cred ca voi naste...la 5 ma duc la salon..de..tre sa aranjez parul...trebuia sa merg ieri, dar am reprogramat pt azi

36+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Stiu Kamik...si eu m-am obisnuit, mai ales ca il cunosc de cand avea cabinetul pe iuliu maniu(adica de prin august 2009) si mi-a rezolvat chiar inainte de a ramane insarcinata si o rana pe col(in decembrie), iar in privinta banilor atunci chiar nu a avut nici o pretentie; doar la ecografii, adica ceea ce tine de cabinetul privat tine cont de bani.
Acum sa vad la nastere cu banii ce vom face ca situatia e cam grea, noroc ca ne-au mai ajutat parinttii.
Sper sa fie si pentru tine totul ok, si daca nu poti naste cu el sa gasesti un doctor bun.
Kamik: Bafta la concursul la care vei participa cu cutu al tau!

36+ David Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Si sa va povestesc din apucaturile lui lucas
Ieri seara in timpul interventiei de schimbare a sangelui, bebe, enervat evident de ce i se intampla, si-a infipt o mana in branula de la brat ( prin care se efectua operatiunea) si si-a smuls-o cu tot cu lecoplast. Asa are ditamai vanataia, si o branula montata de urgenta pe cap, acolo fiind cea mai vizibila vena. A cam speriat doctorii cu cascadoria asta, pentru ca treaba cu schimbarea sangelui tb sa se faca in mod continuu, fara opriri....

La solar, cineva tb sa stea langa el lipit, pentru ca in continuu incearca sa isi scota ochelarii de protectie de la ochi

Acum e fara ochelari, lasat in pace, si i s-a pus pata pe senzorii de monitorizare de pe piept, de care trage cu indarjire.

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

Dap ai dreptate...eu o sa ma duc la fiecare garda de-a lui sa imi verifice colul si cum o sa fie bun de nastere ca la mine oricum e scurtat bine..il rog sa mi-o provoace..de la 37s incolo. Mersic pentru incurajare!!!

Citat:
citat din mesajul lui ramonik1986

Stiu Kamik...si eu m-am obisnuit, mai ales ca il cunosc de cand avea cabinetul pe iuliu maniu(adica de prin august 2009) si mi-a rezolvat chiar inainte de a ramane insarcinata si o rana pe col(in decembrie), iar in privinta banilor atunci chiar nu a avut nici o pretentie; doar la ecografii, adica ceea ce tine de cabinetul privat tine cont de bani.
Acum sa vad la nastere cu banii ce vom face ca situatia e cam grea, noroc ca ne-au mai ajutat parinttii.
Sper sa fie si pentru tine totul ok, si daca nu poti naste cu el sa gasesti un doctor bun.
Kamik: Bafta la concursul la care vei participa cu cutu al tau!

36+ David Mario

32+ TudoL sau TeodoL :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

danaint este o scumpete BB Lucas al tau! si cu multa personalitate! sa stii de pe acum!
Multa sanatate pentru BB Lucas si multi de incurajare pt tine!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

kamik multa bafta la concursul cu cutu tau!
si de incurajare pt situatia ta!

39+

Mergi la inceput