La Dovlecelu' Vesel ! • 17 • HBday pui Flavius !!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui miha74

uka- esti super tare mami! Doarme Carina?
cand mai vii la Bucuresti????

si spuse lu'....raluuuuuuuk- am vazut in poze...au dus copiii la Mc.
cristina- a pus din tuiculita de la hepi si ii dadea Emmei cu paiul

offf, imi pare asa de rau ca nu am apucat si eu sa le cunosc pe epi si pe monica si sa o revad pe alex-

Ralu incep sa ma gandesc ca cineva face vraji pe tine, serios, nu se mai termina o data??? N-ai avea unde sa mergi la ceva slujbe de lupta impotriva vrajilor si a blestemelor si a gandurilor rele in general? Doamne ajuta sa se termine. E prea mult deja...

..in general, da.

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Citat:

vik- ca sa nu te famanti prea tare...Uka era cu o prietena, care era insarcinata...cu o fetita. Cred ca la ea se referea monica.

manga- hai ca mai este putin si va intoarceti la voi acasica. cum stai cu articolele?

eu sunt mai necioplita cand li se intinde ceva copiilor si nu au voie, ca le iau eu, si le spun ca ei nu au voie.
si apoi aud: cum nu i-ati dat nimic dulce pana acum ???? ba Matei le mai si spune ca cioco e bleahhh.

ntz, ntz, ntz cristina. vezi pe unde pui vinul si tuiculita

upsi! am comis-o. vik- se pare ca era cumnata ukai!
si imi place ca pana sa trimit eu....deja raspunsesera toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

miha unui strain ii spui...dar cum faci cand sunt parintii sotului?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Ahaaaa...merci de lamuriri!

Raluk...stai sa vezi ce patesc ieri in parc...intilnim o fetita din aceeasi zi cu Isabela...stiam mamica din spital... povestim ce povestim si la un moment dat scoate un pachet din ala baban de petite beurre si da unul fetei ei si altul Isabelei...noroc ca am prezenta de spirit si am apucat sa il iau inainte de a-l duce fiica-mea la gura. I-am spus fetei sa nu se supere dar Isabela nu maninca biscuiti si nici nu va manca degraba. A ramas saraca interzisa...si apoi mi-a dat detalii despre meniul fetei....piinica cu philadelphia (ca e buna!), sau cu unt si miere de albine, ostropel de pui, piureu cu snitel de pui etc etc.
Biscuitele a ajuns la catelul din colt pe care il salutam zilnic.

Mama pe de alta parte niciodata nu a comentat sau intervenit in meniul fetei...cat am fost plecata a avut meniul pe zile afisat pe usa de la frigider...si oricum eu evit sa avem in casa chestii "daunatoare"...

Mangulici asa bine te inteleg...hai ca mai ai un pic si ajungi acasa la tine!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Raluk, parerea mea sincera este ca ai inceput o lupta grea tare. Dar esti minunata pentru felul in care il cresti pe Alex, sincer, esti absolut minunata! Spun ca e o lupta grea pentru ca e de ajuns sa dea o data de gustul dulciurilor si nu o sa il mai poti opri. Ar trebui ca toti din casa sa renunte la asa ceva. Adica sa nu patesti ca mine, sa gaseasca in frigider si sa se serveasca. Nu iti zic cum incerca astazi Emma sa se serveasca din prajitura mea cu muuult caramel. Cred ca a si inghitit un pic, nu am putut sa o opresc, degeaba i-am dar eu biscuiti de bebe. Mie imi este clar ca atita timp cat eu nu ma hotarasc odata sa duc o viata sanatoasa nu am cum sa pretind asta de la copii. Eu fac eforturi in acest sens, numai ca e greu, tare, tare!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

miha unui strain ii spui...dar cum faci cand sunt parintii sotului?

cu siguranta ca si lor le-as spune. de altfel cand il las pe Matei la soacra-mea (astazi de exemplu) e cu reguli stricte, si se supun...cel putin deocamdata.
dar e adevarat ca eu am niste socri foarte faini, care ma respecta si imi respecta dorintele/regulile. si reciproca e valabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

raluk ma simt putin asa ca una care se lupta cu morile de vant. am incercat sa-i spun si lui Sergiu, dar lui i se parea ma interesant ca fiu-meu agita o sticla plina cu banuti. corect, pana la un punct....dar simt asa ca nu mai pot. i-am spus mamei ca eu pe mana lor nu-l las in veci. eu spun ca nu vreau sa-l ivnat cu dulce, mi se spune inapoi ca e aport energetic. acum ca am zis ca mierea e ok...hai baga miere! inteleg, e singurul nepot si nu mai stiu ce sa-i faca si ce sa-i cumpere...dar ma deranjeaza ca insista si de jena si ca sa nu fac o scena, mai cedez 1mm. Ce ma denrajeaza e ca de fiecare data cand vom fi aici, va fi o lupta continua. si nu-l voi putea avea sub ochi 24/7. ai mei nu indraznesc sa treaca peste cuvantul meu oricat de mult protesteaza. dar daca merge dincolo, Sergiu nu ia atitudine. ba din contra, parca se da si el dupa ei si spune ca o gura nu are ce sa-i strice. incerc mereu sa-i spun ca aici e vorba si de principiu, dar el nu ia in seama chestiile astea atat de mult.

poate sunt eu prea obosita si vorba lui luci vreau la mine acasa. imi pare rau ca gandesc asa, dar sunt fericita ca am si imi voi creste copilul singura si de acum incolo.

super faine pozele. ce copilasi minunati. bravo mamici. va pupa fata.

lasa mami ca ajungi acasa si te vei mai linisti. Poate la noi in familie, si Relu si parintii lui stiu ca eu mancand sanatos am facut un bebe, cand doctorii imi spuneau ca e imposibil... Si atunci ei cumva asociaza "prajituri" - "boala, infertilitate". Altfel suna... Si atunci nu indraznesc sa ii faca rau nepotului lor cu mana lor. Poate ar trebui sa-i explici lui Sergiu, sa fiti pe aceeasi lungime, asta e cel mai important. Sa-i explici motivele tale, poate te temi ca mancarea nesanatoasa, asociata cu mostenirea genetica, l-ar impinge pe Aidan spre hipotiroidism. Adica no, sigur stie si el ca ii face rau. Nu stiu, in familiile noastre, la mine si la Relu, nimeni nu se baga. Se minuneaza de alaptat prelungit, dar nu se baga.

Poate nu se baga pentru ca ma cunosc ca sunt categorica. Adica eu recunosc, daca i-as vedea ca vor sa-i dea ceva de mancare ce eu nu-i dau, nu si-ar mai vedea nepotul decat in poze . Cativa ani cel putin, poate asa pana spre 18 cand ar alege singur .

Cum de mai mergi la ei in vizita? Nefiind cu Sergiu in tara, cum de nu stai mai mult la ai tai? Incearca sa mergi mai rar la ei, poate se prind...

Oricum, situatia in sine trece, ma doare mai mult faptul ca te simt asa trista... sper sa treaca si sa mergi o data acasa!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Mda ...mai vroiam sa spun ceva evident din poze: mai fetelor dar voi intineriti pe zi ce trece...ce faceti? Ia dati reteta si la baba, aaa...pardon fata.

Uka draga m-am uitat de doua ori la poze...tare bine iti sta cu Carina si cu un baietel in brate...chiar si cu doua fetite! Sincera sa fiu la tine ma si gandeam cand nu imi iesea socoteala cu fetitele

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Citat:

vik- ca sa nu te famanti prea tare...Uka era cu o prietena, care era insarcinata...cu o fetita. Cred ca la ea se referea monica.

manga- hai ca mai este putin si va intoarceti la voi acasica. cum stai cu articolele?

eu sunt mai necioplita cand li se intinde ceva copiilor si nu au voie, ca le iau eu, si le spun ca ei nu au voie.
si apoi aud: cum nu i-ati dat nimic dulce pana acum ???? ba Matei le mai si spune ca cioco e bleahhh.

ntz, ntz, ntz cristina. vezi pe unde pui vinul si tuiculita

Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997)

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

uite cine ne va invata pe noi ponturi!

Cum sa fii necioplita? Fii serioasa, asta ar insemna ca si eu sunt . Daca e pentru sanatatea puilor nostri, suntem necioplite cat e nevoie!

Mergi la inceput

Mai dar ce mai face Techi? De ce n-ati invitat-o si pe ea?

Mergi la inceput