La Dovlecelu' Vesel ! • 17 • HBday pui Flavius !!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Copiii superbi,mamici frumoase,tatici de gashca...un tablou perfect!

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

miha unui strain ii spui...dar cum faci cand sunt parintii sotului?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

la fel de categorica! Si soacra si-a crescut baiatul cum a vrut, acum e randul tau. Daca nu merge cu frumosul, apoi cu explicatul de ce, eu recunosc ca as deveni obraznica. Pentru ca si insistenta lor mi s-ar parea obraznica, daca nu pricep din prima.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

eu ma bag in scutece....ca maine e zi luuunga, iar ai mei prunci sunt foarte matinali.
nu uitati sa modificati ora, da?

sa aveti o noapte linistita!
multi pupici ( asa zice Matei cand vrea sa il pupi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mai, eu pe Techi am sunat-o zilele astea de mai multe ori si nu imi raspunde, nu stiu care e treaba.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Fetelor...eu va spun noapte buna si usoara! Ma duc sa ma pregatesc de cheful de miine

Va !

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Ahaaaa...merci de lamuriri!

Raluk...stai sa vezi ce patesc ieri in parc...intilnim o fetita din aceeasi zi cu Isabela...stiam mamica din spital... povestim ce povestim si la un moment dat scoate un pachet din ala baban de petite beurre si da unul fetei ei si altul Isabelei...noroc ca am prezenta de spirit si am apucat sa il iau inainte de a-l duce fiica-mea la gura. I-am spus fetei sa nu se supere dar Isabela nu maninca biscuiti si nici nu va manca degraba. A ramas saraca interzisa...si apoi mi-a dat detalii despre meniul fetei....piinica cu philadelphia (ca e buna!), sau cu unt si miere de albine, ostropel de pui, piureu cu snitel de pui etc etc.
Biscuitele a ajuns la catelul din colt pe care il salutam zilnic.

Mama pe de alta parte niciodata nu a comentat sau intervenit in meniul fetei...cat am fost plecata a avut meniul pe zile afisat pe usa de la frigider...si oricum eu evit sa avem in casa chestii "daunatoare"...

Mangulici asa bine te inteleg...hai ca mai ai un pic si ajungi acasa la tine!

Isabela

[:-))) mai imi place de tine de numa cum bagi instructie in ele! Ca si acum, i-ai specificat ca nu crezi ca va manca in graba

Maria uite ce spune Cecilia, trebuie sa te impui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Hai ca v-am ascultat si mi-am turnat un pahar de vinulet!
Hai noroc, sa traiesti Hepilico, ca esti mama la vinul asta bun!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Raluk, parerea mea sincera este ca ai inceput o lupta grea tare. Dar esti minunata pentru felul in care il cresti pe Alex, sincer, esti absolut minunata! Spun ca e o lupta grea pentru ca e de ajuns sa dea o data de gustul dulciurilor si nu o sa il mai poti opri. Ar trebui ca toti din casa sa renunte la asa ceva. Adica sa nu patesti ca mine, sa gaseasca in frigider si sa se serveasca. Nu iti zic cum incerca astazi Emma sa se serveasca din prajitura mea cu muuult caramel. Cred ca a si inghitit un pic, nu am putut sa o opresc, degeaba i-am dar eu biscuiti de bebe. Mie imi este clar ca atita timp cat eu nu ma hotarasc odata sa duc o viata sanatoasa nu am cum sa pretind asta de la copii. Eu fac eforturi in acest sens, numai ca e greu, tare, tare!

POZE

POZE NOI

daca am fi ramas la noi in apartament era super simplu. Acolo in frigi aveam doar fructe . Dar aici... degeaba eu pap salata daca restul mananca prajeli si pateuri si mezeluri si dulciuri.

Stiu ca am zis mai inainte treaba aia ca nu ma voi impune. Dar parca acum cand am scris de mezeluri mi se strange stomacul cum sa-l las sa manance asa ceva... Cand va fi mare si va citi si va afla cat e de nesanatos sa ma ia la rost de ce i-am dat? Cand eram eu in charge pentru meniul lui?

Hai sa schimbam subiectul, ca e dureros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ce faceti, fetelor, plecati toate si ma lasati aicea singurica?
Si serios? Se schimba ora maine? Nu stiam!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Mda ...mai vroiam sa spun ceva evident din poze: mai fetelor dar voi intineriti pe zi ce trece...ce faceti? Ia dati reteta si la baba, aaa...pardon fata.

Uka draga m-am uitat de doua ori la poze...tare bine iti sta cu Carina si cu un baietel in brate...chiar si cu doua fetite! Sincera sa fiu la tine ma si gandeam cand nu imi iesea socoteala cu fetitele

Isabela

Eu la Simona . Ma gandeam ca de aia nu l-o fi adus pe grasunel, sa nu-l care, ca nu e voie . Dar intr-adevar parea bizar sa stie deja ca e fata si noi sa nu stim nimic

Mergi la inceput