Iepurasi Mar-Apr 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
dayanara spune:
bumbita unghiile de la picior ale silvanei sunt la fel, aiurea rau, abia le pot taia, nu stiu ce sa zic, eu cred ca.s normale asa
pantofi i.am luat direct de mers, dar sunt cu talpa care se indoaie, sunt pt mers in 4 lave sa nu.i deranjeze
stefi, bumbita, stanucel
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CoriMami spune:
Buna seara,
multumesc mult pt cuvintele frumoase la adresa Elizei (Bumbitza,Stefimic, Rebiana, Roxi, Babyangel si scuze pe cine am mai uitat- pup pup
)
Stefimic - de ce sa intarci copilul?? doar fiindca nu vrea apa? pai cred si eu daca are tzitzi, licoarea ideala!!! Nici Eliza nu vrea apa, si eu o pun la san de vreo 3-4 ori pe zi, ca sa compensez si treaba asta. Nu cred ca e o problema, nu te grabi. Eu am intrebat pediatra si mi-a zis ca e mult mai important LM, daca am, bravo ca pot sa i-l dau si in loc de apa. Bineinteles daca ar fi strict o alaptare dimin si una seara, atunci s-ar impune si apa, dar daca e tzitzi si in cursul zilei...nu iti face nici o grija, e mai bine asa!
Am facut bagajele, m-am coafat, am o tinuta de nunta...rezonabila, asa ca Doamne ajuta sa fie Petala intelegatoare, sa dansez si eu de 2 ori cu taica'su si sa pap niste somon si o ciuperca pane:)
Va scriu cand ma intorc de la Brasov! weekend placut tuturor!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
asteropipan spune:
buna, fetelor!!!!!!!!!!!1
am revenit si noi acasica, de pe meleagurile romanesti...
a fost misto, mai ales ca am avut ajutoor de la ai mei, mai ales tata...a fost baby sitter cu norma dubla...cu mine nu prea a stat acasa cand eram mica, ca lucra f mult...dar cu fiimea s-a descurcat excelent, zici ca a crescut 10 copii, serios..
a fost cel mai mandru bunic , pt ca de la vreo 3 cunostiinte a primit complimente cum ca nepoata ii seamana leit....intr0un cuvant,cu ai mei acasa a fost foarte bine...si pitica mea s-a simtit ok, a fost f rafatata de toti , plimbata din brate in brate , giugiulita, ce sa mai...era un zambet toata, piticania
mai rau a fost pt mine vreo 2 zile, ca am facut...nu stiu ce...cum sa-i spun...intindere de muschi la omoplat..de nu puteam sa ma intorc noaptea de pe o parte pe alta, dapai sa ridic copilul:(((..noroc ca m-au ajutat ai mei, mai greu era cand trebuia adormita, pt ca ea adoarme numai legata in brate....si numai de mine sau tasu
...asa ca m-am cam chinuit sa o adorm..
asa...si am mai patit o indigestie de vreo 3 zile , de nu mai stiu de mine, am incercat de toate..orez, samburi de masline, saprosan,alte medicamente aici...offf, bai frate, nimik
azi mi-a luat berbatu altele, sa vedem ce rezultate vor da
noroc ca m-am intalnit cu el in atena si i-am plasat=o pe asta mica, ca eu eram varza...si bine ca a fost cuminte printesa in avion(mi-a si dormit)
cam atat despre noi....daca va intereseaza :)))))))
am scris destul, nu vreau sa va plictisesc.........
pupici la toata lumea CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
asteropipan spune:
nu am reusit sa citesc decat cap asta, asa la repezeala si am retinut asa..
ca IANIS a facut progrese remarcabile bravo, puiule
ca BUMBITZA o ia la trap si escaladari si nu o lasa pe mamica sa faca nimik....iubita, ia-te de mana cu Asteropi ca si fiimea daca nu se catzara pe unde apuca...pe mine, pe tasu, pe canapea, pe zabrelele de la patut....vaiii, m-a innebunit, dar sunt tare mandra de ea CRA-CRA:)))))) daca ar fi dupa ea toata ziua ar sta in picioare..
am vz si vorbaretul de Eric, care comunica deja excelent de bine cu mamica lui e un scump..
am citit de bebelusi bolnaviori :((((( sanatate multa si insanatosire grabinca....nici nu vreau sa ma gandesc ce disperate sunt mamicile...eu am facut ca o leoaica turbata acum in tara ca la 3 dimineata fiimea avea 37 cu 7...offf, sanatate multa...
ma bucur ca e ok vaccinul ELIZEI si nu sunt probleme
STEFIMIC bravoo, scumpei Ioana pt progrese in curand o sa ne alerge fetele prin casa
eu de 2 zile, ii ridic zabrelele la maxim, pt ca se ridica imediat Hopa Mitica asta mic al meu si am gasit-o de atatea ori jumate in patutul ei, jumate atarnand pe afara - noroc ca e lipit patutul ei de a nostru, dar totusi e periculos...asa ca ii ridic incet fara sa o trezesc zabrelele(dar e greu, nene, ca are un somn asa de usor, aude orice zgomot
)
siiii, de maine scot masuta din sufragerie din mijloc,ii pun 2 covoare unul peste altul, peste o pilota , ingradesc cu pernite de jur imprejur si las fata sa mearga de-a busilea, sa nu o mai chinuiesc pe canapea sau in tarcul ei....acum deja e experta in mers de-a busilea...frate si are o viteza CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
sanzi spune:
Am vazut poze cu Kira, e o dulce si tare frumos imbracata!
I-am admirat si pe Ivan in costumul de schelet (parea incantat pana la urma) si pe Silvana cu dovlecel, sunt tare frumosi.
Oana, mi-a placut filmuletul, Eric chiar parea ca iti raspunde, e tare istet. Mara vorbeste doar cand nu o bag in seama, daca o pun sa repete dupa mine sau o intreb ceva tace malc si se uita mirata.
Bumbitza, si Marei i se rup unghiile de la picioare, nu stiu daca e lipsa de calciu, ca cele de la maini sunt destul de tari si cresc foarte repede. Eu i-am luat pantofi de mers, o mai dau pe jos prin parc, tinuta de maini. Uggs cred ca ai vazut la Kira.
Stefimic, nici Mara nu bea apa nici din bibe, nici din canita. In schimb, ii place sa bea din cana, pahar, din ce bem noi. Ii dau dupa masa cateva inghitituri si atat, mai mult de divertisment, pt ca ii place foarte mult. In rest, san dupa fiecare masa, ba chiar si mai des. Parerea mea e sa nu o intarci. Mara nici nu mananca mare lucru, tot din cauza ca se satura cu lapte, dar nu o intarc, laptele matern mi se pare mai important decat orice altceva ar manca sau ar bea, cel putin deocamdata.
Corimami, distractie placuta la nunta! Nu am apucat sa vad pozele voastre, dar o sa las comentarii acolo.
miria_cristina spune:
CORI - Distractie placuta la nunta! Lasa, ca sigur va veti simti bine cu toata oboseala care se va acumula, iar pitica va fi si ea cuminte si vesela.
ASTEROPI - Bravo pentru asa vacanta reusita! Ce bine te-oi fi simtit inconjurata de atentia parintilor si cand iti vedeai fata in bratele lor. Ma bucur tare mult pentru tine si insanatosire grabnica!
sanzi spune:
Astero, bine ai revenit! Felicitari micutei pentru progrese, iar tie multa sanatate!
Stanucel, cred ca Babyangel a facut o gluma cu somniferul, pentru ca ai tu o poza frumoasa, in care Adelina adormise la masa. Ma bucur ca doarme mai bine noaptea, sa o tina tot asa!
Noapte buna mamicilor si iepuricilor!
miria_cristina spune:
Mai, dar s-a latit prea tare pagina si scriu aiurea si greu.
ASTEROPI - Am uitat...poze ai? Sa pui poze repejor!
BUMBITZA - Si bebeloiul meu, ca si Dami, are unghiutele de la deetele mari de la picioare zdrentuite de la atata frecus, ele fiind subtiri. Nu-i bai, doar taiele cat mai des si nu rotunjte.
Asa au astia micuti.
miria_cristina spune:
CASTELANA, ELLANIKA - Mai bine mai tarziu decat niciodata! Saru'mana pentru sugestiile legate de onomastica! Fac eu cumva sa-mi fie si comod, ca mai am un plod atarnat de gat si nu pot sta de planton printre copii si cu el dupa mine. Il expun aiurea. Si pe timp de viroze si alte nasulii.
Multumesc mult, fete!
asteropipan spune:
am mai vz si poze cu KIRA ...pfff ce frumusica si ce frumos o imbraca mami ei
dupa ce se termina Dansez pt tine, o sa intru si pe scplip sa vad ceilalti frumosi....
MIRIA, SANZI va multumesc
MIRIA am ceva poze...unele mortale, cu codru de paine, asa ...a la roumanie.....sa ma simt mai bine zilele astea si decarc pe flickr..
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA