Iepurasi Mar-Apr 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Buna, fetelor.
Eu propun sa ma ignorati, sunteti atat de dragute ca imi e si rusine. Multumesc mult pentru urarile pentru Sara pentru o lunita in plus, v-am ajuns din urma cu cititul si cred ca am si rosit de cateva ori cand va citeam La multe lunite fericite tuturor puilor scumpi si din partea mea!

Erina, esti o draguta tare, nu ai idee cat apreciez ce scumpa ai fost, sarumana Chiar nu e nevoie sa va necajiti cu voturi la pozele alea, pentru mine v-am spus ca e important sa fie acolo. Ca au primit si niste comentarii atat de dragute, stiind ca nu a fost nimeni rugat sa o faca, inseamna cel mai mult pentru mine.
Va pup ca sunteti atat de scumpe si apreciez tare mult Apropo, arunca cineva cu parola noua si in mine?

Dayanara, vad ca barbatii nostri au cam aceleasi preocupari Ne-am uitat la ce face Leo si e very nicely done, e super.

M-am uitat la poze si filmulete ce ati mai pus aici.. sunt atat de scumpi si de precoce (sau o fi precoci?! iertare) Vad ca se dau de-adura, merg, escaladeaza, mananca frumos, canta, omg, ma duc la Sara si o sa am o discutie foarte serioasa cu ea :D

Acum, ca e ziua unei mamici de copii care mie imi sunt dragi, chiar daca a cam dat-o in bara, ii urez sa aiba multi ani fericiti impreuna cu ai ei.
Si trei sfaturi, ca de mine nu scapa Sa isi iubeasca fetele la fel de mult pe amandoua//, sa recapituleze gramatica - e pacat, si o va ajuta mult daca va scrie corect// si sa NU mai lase fetele singurele in casa niciodata! Si cel mai important ( normal ca am mai mult de trei)sa fie mai modesta, si sa nu astepte nimic de la nimeni, pentru ca nimeni nu ne e dator cu absolut nimic pe lumea asta, doar noi avem datorii fata de ceilati. Unii le respecta, altii nu. Unii le spun obligatii, altii le spun doar placerea de a lasa ceva bun in urma. Si de cele mai multe ori, chiar nu costa absolut nimic.
Acum, nu e nevoie sa-mi raspunzi la mesajul asta, eventual daca vrei sa ma certi, baga un PM :) l-am scris pentru ca banuiesc ca inca ne citesti si poate.. ajuta cu ceva.

Am cateva ceasuri de cand am inceput sa scriu mesajul asta si nu mai reusesc sa il termin, ma tot striga aia mica. Si tot n-am zis mai nimic..
Ma las de meseria asta si tot ma intreb cum reusiti voi sa scrieti atata??
Va pup, sa aveti un super spooky weekend De Halloween ma refer
Noapte buna

www.dropshots.com/zoom.html?large=http://media7.dropshots.com/photos/766799/20101008/b_124540.jpg" target="_blank">J & www.dropshots.com/zoom.html?large=http://media8.dropshots.com/photos/766799/20100920/b_131204.jpg" target="_blank">S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata,

noi am fost tare matinali..trezirea definitiva la 6 si 15 min.,dupa juma de ora de plans..Deja sunt la a doua cafeluta./Asa ca va astept!

Stanucel, exact cum zicea Sanzi, ai pus 2 poze pe cont, una in care doarme Adelina la masa si una in care este aproape adormita de aici gluma cu somniferele in mancare

Bumbitzo,unde vad si eu filmuletul cu Ilinca??

Aster welcome back! m bucur ca ai avut o vacanta frumoasa..astept poze !

Samaria , haiu ca deja ritmul postarilor tale e din ce in ce mai bun! tine-o tot asa!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Astersa nu crezi ca am facut misto de problemele tale...ma refereamla partea frumoasa a vacantei,da??Deci m-ai inteles ca nu mapot exprima bine laoraasta!

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Sa stiti ca mi-a scos Codrin tasta "space" si nu mai merge bine..credca observati ca de multe ori nu am "space" intre cuvinte...Dar jur ca stiu sa scriu!

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata si de la noi.Anca multumim de cafeluta.Cred ca bebeii nostri s-au vorbit.De la 6 mi-a dat trezirea si de atunci o tine tot intr-o veselie.Bine macar ca mi-a dormit toata noaptea fara nici o trezire
Bumbitza ce frumusica ai tu acolo si vioaie.Am cam tremurat putin la filmulet cand s-a dezechilibrat.Fara suparare acum dar de ce ii dai nurofen si panadol(?) doar daca e agitata.Hai gaseste alta solutie fara medicamente,da?Si eu pe Maria o adorm foarte greu dar am inceput sa gasesc solutii.
Am vazut si poze cu frumusica Kira.Si ce eleganta e ea...
Ramy la multe lunite Brianei sa creasca mare si sanatoasa.Scuze de intarziere
La multi ani Ioanact

Mergi la inceput

Ioanact La multi ani fericiti si sanatosi! Scuze de inatarziere,dar eu de mult timp nu mai pot fi "pe faza". Noroc cu Niki

Niki o fi telepatia la pishpirei

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata,
BABYANGEL, multumesc de cafea, ma servesc ca sunt atat de adormita...desi am dormit relativ bine, adica doar cu 2 treziri si de tot la 7...

Multumesc tuturor pentru urarile adresate Brianeisunteti niste dragute...

Merg sa-i dau fructele si revin.
Week-end frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Niki o fi telepatia la pishpirei

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Dupa cum era de asteptat ea acum a adormit..dar nu mai pot dormi eu.O sa mai beau o cafea si o sa ma apuc de curatenie,sa bag o masina la spalat si bineinteles sa calc.Doamne cat urasc calcatul asta.Imi vine sa le calc in picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Honeybaby multumesc frumos.

Mergi la inceput

Niki eu am declarat razboi calcatului,si hainele le cvalc atunci cand le imbracam. Am trauma din copilarie cand ma punea mama sa calc fete de masa, perdele si lenjerii de pat.Nici nu reuseam sa le intorc de pe o parte pe alta De atunci am zis ca la casa mea nu voi calca...si mai am o trauma...VITRINE CU PAHARE..si nu am nici o vitrina in casa!

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput