Iepurasi Mar-Apr 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 11
stefimic spune:
hi, hi ce ma distrati in seara asta.
am vazut in primul rand puiut micut ERIC cum vb el cu mami, puiul mamei scump si iubit.
am vazut si o mica alpinista, care sincer m-a uimit cat poate sa fie de vioaie si am vazut si cat poate sa o solicite pe mami MADA, o scumpete de fata de nota 10.
iar tu ANDRA chiar ai facut un lucru haios cu distractia lui IANIS, le-a placut si piticilor mei la nebunie, am tot dat replay, super mai cauta si pt noi ca noi nu avem timp.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
stefimic spune:
LA MULT LUNITE ! iepurasilor: BRIANA MARIA, EDUARD-TEODOR, SARA.
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
gata acum incerc sa ma bag la vizionat pozici.
va pup, sa aveti o seara si o noapte linistita si pupam toti dintosii si viitorii dintosi sa iasa linistiti.
Bumbitza spune:
Dayanara scumpa foc Silvana cu bentita aia, e foarte tare, as purta si eu una asa.
Misto ca s-au organizat asa frumos de Halloween la scoala.
Oana, superb Ericutu
Nafi spor la cumparaturi si mutat! Hai ca nu mai aveti asa mult :) si satisfactia va fi pe masura.
Erina , multam si tie ca te-ai uitat la nazdravana mea.
Andra Eii..nu scapati voi de mine asa cu una cu doua :D Sunt pe aici doar ca mi-e greu sa tin pasul o vreme ca ma tine pitica in priza.
Corimami felicitari Elizei pt dintisor! Si pe mien ma mai apuca depresia ca nu mai reusesc sa ma ingrijesc cat as vrea...dar stiu ca-i doar o perioada.
Stefimic felicitari si tie pt progresele iepuricei! Ma solicita da, dar mor de dragul ei, daca n-ar fi asa greu noaptea s-o adorm ar fi nemaipomenit. Azi e mama la noi, a adormit pitica in 2 timpi si 3 miscari si a si supt frumos..incep sa cred ca suntem noi nepriceputi in a adormi copilul, sau cum am mai spus ma simte pe mine ca-s relaxata :)
Rebi Ma tot tineam sa te intreb, tu cand ai timp sa te coafezi sa te aranjezi asa frumos mereu?Arati f bine. Eu n-am timp de nimic...
Sensibila multumim pentru urare! Iaca au trecut 7 luni in curand, nici nu-mi vine sa cred, parca e de-o viata cu noi :)
Chiar va simteam lipsa, ma bucur ca am reusit sa mai intru
Imi pare rau pt iepurasii bolnaviori, mamici Doamne ajuta sa se faca bine cat mai repede, imi imaginez cat de greu trebuie sa va fie..cate un buchet de pentru fiecare.
Am si eu doua intrebari:
- ilinca are unghiile mari de la picioare f subtiri si se rup pur si simplu, nu are inca colturi incarnate, nu se vede nimic inflamat dar arata f rau sunt rupte din carne unele fasii, ce-as putea face? indica asta o lipsa de calciu?
- pt toamna-iarna voi ati cumparat ghetute cu talpa tare, adica dintr-alea de mers sau cum am avut pana acum tip botosei cu talpa moale? Ilinca poarta 18-19 deja, traieste pe picior mare...
Ah nu mai stiu unde am vazut la EDIT Mara de Sanzi, Adelina de Stanucel sau la Kira de Iliraluca, ugg-uri, de unde le-ati luat ca vreau si eu pt ilinca.
Multumesc mult in avans pt raspunsuri
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
stefimic spune:
VLADI ai doua comori frumoase foc, cu FLORICICA eu as zice sa pozezi la o revista ca este o scumpete mica.
ROXI tu ai vrut sa sperii frumusete de fata cu asa mascarii mai, dar cred ca IVAN a fost tare incantat de deghizare, dar mami si tati nu au participat?
SILVANA se face in fiecare zi si mai frumoasa si i-mi da mie impresia ca este un copil cuminte.
INA tu vrei sa mai castigi un ban in plus si ai pus baiatul la treaba?
pt ROBIN mic si scumpic.
ELIZA frumusete mica ce incantata esti tu de progresele tale, nu-i asa ca e bine cand incepi sa vezi lumea de sus?
mai fetelor eu cred ca noi avem club atat de frumos si deosebit, numai copi frumosi si cu o evolutie uimitoare, i-mi aduc aminte si de odisee unde pana la urma a fost bine pt toata lumea, cred ca suntem niaste norocoase cu asemenea minuni.
stefimic spune:
fetelor va rog sa-mi scuzati greselile, incerc sa scriu acum cat nu o fac toata ziua.
MADA eu i-am luat IOANEI ghetute cu talpa tare, ea mai vrea si pe jos afara si ma gandesc ca peste 2-3 luni vor merge destul de bine. am luat unele mai putin imblanite pt toamna si unle mai imblanite pt iarna.
eu i-am facut IOANEI mancarica de spanac si a fost tare incantata, i-am introdus si branzica fagaras, dar nu pot sa o pacalesc sa manance piure de cartof sau orice contine mai mult cartof, la noi sunt bune cele care contin mai multa zeama.
si inca o faza care pe mine ma streseaza rau de tot: cum sa o fac sa bea apa daca ea inca suge si nu vrea sub nicio forma biberon, i-am luat si canuta cu cioc si degeaba, pana la urma am zis ca o sa-i dau cu lingurita.
daca ar fi dupa ea ar suge toata ziua, noi nu avem un program numai dimineata si seara, ma gandeam sa o intarc?
voi ce ziceti?
gata, pun niste pozici si dispar, ca e tarziu si singurul meu neuron nu mai face fata.
va pup.
Bumbitza spune:
Stefi multumesc pt raspuns
Ai incercat mai multe tipuri de bibe? Cele de la Nuk au tetina cu forma ca suzeta, poate le accepta. Ii poti da si cu lingurita.
Eu personal am zis ca o voi alapta pana la un an macar, daca am laptic. Eu ii dau completare cu lapte dupa fiecare masa, cam la jumatate de ora-o ora dupa masa solida.
Si la noi functioneaza mancarica mai apoasa, am incercat cu mancarica mai putin pasata dar nu a vrut asa ca mai asteptam ca nu ne grabim niciunde :)
Apropos, bravo lui Codrin ca papa neblenduit, e baiat mare ce mai :)
Bumbitza spune:
In parc.
Ea:
- Vai ce culori, ce priveliste, observa culorile frunzelor..! Uite galbene, rosii, verzi! Ce varietate de culori, ce minunat!...
El, la fel de romantic, tragand un fum din tigare:
- Ce vrei fa, e toamna!
Edit: banc prost
carmickey spune:
briza_marii ai inceput cu ou???
ate_09 tare rau si soacra ta...eu cred ca nu gandeste...
iliraluca o scumpete cu caciulita aia alba e frumoasa foc
babyangel wow doamne fereste i-am dat intr-o seara nurofen ca tusea putin dar atat...doamne fereste,dar nici nu stiu ce as putea sa ii dau,si nu este sanatos ii incetineste gandire,dezvoltarea memoriei...
eu am observat ca trebuie obosita,ne jucam cu ea,o scoatem afara seara cat mai aproape de ora de somn,si doarme de la un timp foarte bine,treziri odata,de doua ori...
am citit aici ca mai este o mamica care-i da nurofen copilului cand este agitat,cred ca este una dintre mamicile cele noi pe forum....dar nu somnifer...wow
Bumbitza daca te referi la cizmulitele adelinei noi le-am cumparat magazinul Obor
o sear buna
o noapte buna si linistita cu pitici...fetita mea doarme
merg si eu la
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010
samaria spune:
Buna seara, fetelor!
Va multumesc din suflet tuturor pentru urari:oanaiacovita,ramy,sanzi,iliraluca, babyangel, stanucel, bumbitza,andra,sensibila,miria,stefimic!!!
Sa va dea Dumnezeu pe masura sufletului vostru mare!
Eu sunt racita tare,sotul la fel,astept cu groaza sa vad daca nu cumva o sa culeaga si Eduard ceva de la noi...
Noutati nu am,va admir in continuare cat de organizate sunteti, eu sunt praf si pulbere,nu mai apuc sa fac nimic...
V-am mai rugat odata,va mai rog si acum:VA ROG, trimiteti-mi si mie noua parola! MULTUMESC ANTICIPAT!
PUPICI TUTUROR MAMICILOR,FARA EXCEPTIE,SUNTETI NISTE CREATOARE DE MINUNI!!!
AVETI GRIJA DE VOI SI DE MINUNILE VOASTRE SI NOAPTE BUNA!!!!
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sensibila La multi ani mamicii Ioanact si sa iti aduca bebelina numai zambete ! de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010 IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual) Atat sunt de mare ! www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! "Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga "Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" |
Multumesc mult de tot!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!