Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
mommy_to_be spune:
Ziua buna, dragele mele!
In primul rand vreau sa multumesc pentru sfaturi si sutinere: nikol, vero, mary, vivela, alina, sorna, maria, lena, nana. Sper sa nu fi omis pe nimeni. Sa stiti ca m-am mai linistit. Maine dimineata voi duce urina la laborator, iar la medic o sa ma prezint cand am si rezultatul. Sper in continuare sa nu fie nimic grav... Doamne ajuta!
Karina de Alesicoo
Melissa de Aniska
Eva Ramona de Viriniana
Virgi, de pe ce site ziceai ca ai luat costumasele? Ca m-ar tenta si pe mine...
vivela, multi ani fericiti inainte! Sa fiti fericiti si sanatosi.
Artu, tu bei ceai verde? Sau am inteles eu gresit? Daca da, e ok cu alaptatul? Ca daca e, tare m-as baga si eu.
Nikol, maria,, sanatate multa puilor vostri! Imi inchipui ca e stresant sa va vedeti puiutii bolnavi. Sa treaca cat mai repede
bia, sanatate multa si tie!
nana, of... ce de afectiuni laolanta... sper din suflet sa iasa ok RMN-ul si sa te refaci repede.
Sorana, ma gandesc serios la inot, insa mai trebuie sa astept putin sa vedem cum stam cu fondurile. Oricum, cand ne hotaram sa mergem te anunt. Indata pun pe mail si cura minune
Ce le luati puilor vostri de Craciun? Eu ma gandeam la jucarii, insa caut idei..
O zi faina tuturor!
Reallaura spune:
Neata
am fost blocata in we, nu prea reusim sa facem nimic cu Mirci dupa noi, plus ca nu a mers netul.
SAmbata am fost in piata am luat 1 kg de fasole verde, 2 de spanac si am congelat pt piureuri.
Artu e superba Sabina cum rade la scalambaielile Arturicilor. Care Arturic e in gri si care in rosu?? vad ca cel in gri e mai timid, se teme de camera Iar cum mananca...moama, dar ce mare curaj ai!! eu nu pot pentru nimic in lume, dar ai toata admiratia mea, mai ales ca se descurca fata...
Sorana o sa fie un botez reusit, felicitari! Spor cu diversificarea. La noi nu prea merge cine stie ce. Papa f putin, deocamdata.
Mira mult succes la dr, nu stiu ce sa raspund ca la noi e clara treaba. dar precis ti-au verificat-o in maternitare asa ca nu te impacienta, nu dispare pur si simplu.
Virgi17 spune:
Mira, costumasele le-am luat de pe bebeshopp.
Primeste si de la mine multe , ca sa te mai linistesti pana ies rezultatele la analize si iti spun si eu sa nu ai griji legate de micuta ta, caci toate sunt in regula, ai sa vezi tu!
La Multi Ani puilor de "1" !! Sa fiti sanatosi si mancaciosi!
Fata mea avea azi la cantar cam 8kg la 5 luni jumate. In stilul asta, in curand schimbam pampersii precum si scaunul de masina.deja prospectez piata sa vad ce scaune imi inspira incredere.
Azi am cam avut un ghem in stomac cand am decis sa intru in dulapul fetei sa ma mai uit la hainute sa vad care ii mai sunt bune si care nu. Am dat la o parte cam pe toate cele pe care le-am cumparat inaintea nasterii ei sau in primele saptamani...cand ma uit cat a crescut si cum o indes in unele din ele,ma iau emotiile...asa si acum, le-am pus pe patut, o sa le pun in pungi si cutii si le pun la pastrare. Poate Doamne Doamne ne va mai da o surioara sau un fratior !...deja au inceput sa se adune lucrusoarele care nu ii mai vin, nu ne mai trebuie(pompa, tampoane de san, portbebe)...intram in alta etapa...acum inteleg ce spun mamicile cand zic:"ca asa repede cresc si pana te dezmeticesti, ii vezi deja mari"...asa e, foarte putin timp ne bucuram de ei micuti micuti, insa cat e, e taaaaare frumos!...sunt melancolica azi!
Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)
bubu30 spune:
Hello hello
In sfarsit am reusit sa ajung la zi cu cititul ca saptamana trecuta am fost tare ocupati avandu-l pe tati in concediu si bona libera.
A fost frumos tare, am avut diverse activitati si mi-e greu cand ma gandesc ca pana la anul nu o sa mai avem asa mult timp liber toti 4
Am facut controlul de 6 luni cu analize de sange, eco, consult la neonatologul nostru si la Alexandru i-a descoperit un suflu sistolic asa ca maine mergem la EKG si eco si asa emotii am ...Doamne-ajuta
Se mai confrunta cineva cu asa ceva la inimioara ?
In plus Alexandru e putin bolnavior si i-a iesit fierul rau la analize, dar dr zice ca scade in infectii respiratorii si s-ar putea sa repetam analizele la el.
Are mucisori la greu si tuseste putin sec, in rest nimic dar il traumatizez cu scosul secretiilor , plange in hohote , nu stiu ce sa mai fac cu el.
Maine implinim si noi 1/2 de an si o sa papam si carnita si branzica sa vedem daca ne-o placea.
sarbatoritilor din 1 !!!
Jocurban spune:
'Neatza,
Iar am lipsit in weekend si am de recuperat peste 20 de pagini... Defazata mereu, o sa raspund si eu din urma...
Ioana, n-am reteta de biscuiti pentru bebe, dar sunt in cautari si studiu... Am cumparat din comert un pachet de biscuiti pentru bebelusi si nu mi-a placut deloc ce ingrediente avea. L-am mancat noi, adultii... gustosi tare,d ar probabil nu foarte sanatosi. Daca gasesc vreo reteta faina, o scriu imediat si pe forum.
Laura, mersi de reteta de biscuiti... o s-o incerc!
Oanarus, vai ce fain arata tortul acela cu struguri...!!!! Este si reteta undeva?
Corina, nici noi nu folosim decat pozitia verticala la scaunele... oricum daca li se face somn fetelor incep sa se agite si sa planga, asa ca urgent le mut in patut... Utilitate zero, zic eu, mai ales pentru BLW. Pentru bebelusii hraniti precoce, cu piureuri, cred ca e buna pozitia inclinata daca se incepe diversificarea inainte ca bebe sa stea in fundulet.
Sabina, pentru dintisori! WOw! Si stiu ca mai avem dintisori la odisee, dar nu mai stiu sa nominalizez. Asa ca, decat sa gafez, mai bine transmit tuturor dintisorilor crestere usoara si smalt sanatos!
Maribell, casa de piatra si multa sanatate tuturor!
Marylenac, multumesc pentru cuvintele frumoase!
Ioana, e adorabila Sabina! Si baietii... Chiar acum, in timp ce scriu, in cuptor se coc doua mere si pe masa am un avocado... sa vedem ce ne iese azi si noua... Am revenit si noi pe BLW exclusiv, poveste complicata, au decis fetele pentru mine si m-am lasat pagubasa cu piureurile "ajutatoare",Sofi manca cat de cat dar NAti refuza sa deschida gura, orice i-as fi dat. In schimb, BLW o incanta la maxim, molfaie in disperare!
Virginia, de unde ai comandat costumasele de Craciun? De pe ce site? Am cautat si eu dar n-am gasit sub 100 lei costumasul si mi s-au parut scumpe, pentru 2-3 imbracari (eu calculez totul la dublu...)
Vivela, eu am servit un piscot! La multi ani impreuna si pe mai departe!!!
Mira... sper ca esti mai linistita si totul va fi bine... Mergi la medic pentru a clarifica problema cat mai repede!
Karina, la multe lunite vesele si sanatoase!!!
Nana, sanatate multa!
Ruxi, succes cu Alexandru, sa fie totul ok! Eu am avut o colega de salon cu baietel nascut cu suflu sistoloc, dar in 6 saptamani s-a "vindevat", s-a inchis... sau cum e denumirea corecta... Intre timp i s-au facut recomandari ca bebe sa nu faca niciun efort, iar daca nu s-ar fi vindecat urma candva o mica interventie chirurgicala pentru corectie. Mai mult nu stiu sa-ti spun, dar nu cred ca e cazul sa-ti faci griji...
Offf... gata! Fug la cumparaturi cu fetele, revin si eu mai pe seara cu doua filmulete despre BLW si cum mananca mazarichile mele, ca sa nu ne lasam mai prejos de Sabina!
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Albumul mazarichilor
arturicii spune:
Salutare de la mare departare
La Multi Ani sarbatoritilor de azi!
Am avut o suuper seara de Halloween; baietii s-au distrat la maxim cu inca vreo 5 copilasi si au adunat tona de dulciuri (vai kilele mele).
Azi am zi de spalat si trebaluit insa imediat cum am ocazia o sa va arat si poze.
Vivela, La Multi Ani fericiti alaturi de sot si de Dd si poate apare si d la voi in formatie.
Mira, la noi e la fel; a zis pediatra ca nu e cazul sa facem nimic; se rezolva cu varsta;
Da, beau min 2 litri de ceai pe zi insa nu tot e verde beau si alb si verde si de fructe de padure si de petale de trandafir si de alaptat (era prin casa). Nu mi-l prepar pe tot dimineata ci imi fac 2-3 pahare cu ce am chef la mom ala apoi iar 2-3.
Laptele meu curge valuri, Sabina e multumita de calitate
Ruxi, succes cu micutul, sper sa nu fie nimic grav;
Virginia, si noi le punem de o parte insa nu ptr noi; cine stie cum mai apare un bebe in zona sa ca o sa aiba trusou complet
Maribell, Lena, ce fain ca stati mult pe afara; ieri am facut 2 plimbari mai lungi (una la bataie cu zapada in padure si una seara la Halloween) si a fost f fain
Aerosolii sunt ok insa trebe recomandate substantele de catre medic.
Laurita, sa stii ca nu e chiar asa precum pare; ea practic isi face singura piureul in gurita iar alimentele nu i le dau crude decat daca sunt ele pastoase (banana, avocado, marul asta special, pepenele galben, etc); insa in rest le dau prelucrate termic si-s f f moi.
Carla, spor la shopping!
Sorana, functioneaza si la mine cantarul! A inceput sa miste (in jos )
Gata, la treaba!
O saptamana faina tuturor
Meniu:
- broccoli aburit
- avocado
Ioana & Arturicii'S
arturicii spune:
Va rog, dati-mi si mie 2-3 site-uri cu jucarii ptr copilasi mai mari (6-7) ani de unde pot sa comand ceva (site-uri din Romania, de incredere)
Ioana & Arturicii'S
mommy_to_be spune:
Artu, saru'mana de raspuns. Nici nu-i dai seama ce usurata ma simt... Ti-am zis eu ca fetele noastre seamana Orificiul era inchis de la nastere, sau s-a inchis dupa aceea?
Sa va fie de bine distractia de ieri. La voi e deja zapada? Wow? Cand a nins prima oara?
Alinutzaa spune:
artu pentru jucarii iti recomand ookee. Adauga tu ro la sfarsit. Au tooooooone de jucarii. Eu pe Tudor de acolo il alimentez
arturicii spune:
Mira, nu stiu
Insa stiu cum e acu' si ce ne-a zis peditra
Alina, multam, ma apuc de sapat (vezi, Virginia, m-am luat dupa tine cu sapaturile)
Ioana & Arturicii'S