Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 15
Virgi17 spune:
Da, Artu, sapa, sapa, sa vezi ce fain e cand gasesti cate o comoara.![]()
Mie imi sade bine cu sapatul, ca am lucrat 12 ani in research, asa ca stiu cum se face treaba asta si nu mi-e greu sa ma antrenez. Ai mei parinti ma intreaba periodic:mai, dar tu totul gasesti pe net?![]()
Carla, de pe bebeshopp le-am luat.Insa sunt 95 ron fiecare din costumase.Sunt Mothercare si poate de aceea e pretul asta. Am zis ca imi fac damblaua cu o excentricitate si gata. Ca de fel, evit sa cheltui aiurea si nejustificat.
Chiar, acum ca vorbiti, imi dau seama ca de sarbatori probabil ca tot de pe net o sa caut cadouri familiei...pacat ca ikea nu au cumparaturi online ca de n-as fi luat si de pe acolo lucruri si pentru mine si ai mei...asa, pana ajung eu in Baneasa, imbatranesc...![]()
Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010) 
arturicii spune:
Alina, Anca, multumesc 

E super site-ul, f complex; am gasit ce cautam
Ioana & Arturicii'S
aleesicoo spune:
ne-am intors de la dermato(multumim ck_29)
avem dermatita atopica in stadiu incipient
ne a dat crema cu zinc preparata in farm si atoderma crema emolienta
ne a zis k suntem de nota -10
revin
ALE
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
maribell spune:

LA MULTE LUNITE MINUNATE....
KARINA DE ALESICOOO....
....SI TOTI BEBEII DE AZI.....
MULTA SANATATE VA DORRESC DIN SUFLET !!!! 

MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
GALERIA ZAMBETELOR
mommy_to_be spune:
virgi, am tras si eu cu ochiul pe bebeshopp si tare mi-au placut costumasele Craciun
Eu am comandat azi niste scutece lavabile
Abia astept sa vina sa le incerc.
Jocurban spune:
Am revenit. Scurt, deci:
Dupa modelul Sabinei, azi am servit si noi mar copt, cu avocado si banana. Am spalat la scaunele, vase, podea, hainute... mai bine de o ora, dupa aceea. Dar merita! ![]()
Edit:
p.s. Ioana, cum se pune video? Nu reusesc sa-l atasez...
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Albumul mazarichilor
arturicii spune:
eheheeee, super !!!!
Bravo Mazarichilor! Ce dulci sunt ele cum tzocaie acolo 

Carla, pui [tube]scrii linkul apoi iar tot tube scris intre paranteze patrate ca si primul insa cu semnul / dupa prima paranteza
(super explicatie nu-i asa?)
Ioana & Arturicii'S
Alinutzaa spune:
artu cu placere. Ma bucur ca ti-a fost de folos
Carla iaaaaaiiiii, cat is de dulci mazarichile cum morfolesc ele acolo la papica!!!!! 

super super
cris_09 spune:
Buna fetele!!!
Mary multumim ca ai intrebat de noi
Suntem mai bn si cu rinita,dormim mult mai bine dar bebe are ceas incorporat si inca nu si l-a setat pe ora de iarna
Foarte scumpe bebelusele autodiversificate.Mie mi-a venit apa in gura cand le-am vazut cu ce pofta mananca
Si Sebi bebi e din ce in ce mai mancacios,sun tare happy ca accepta si morcov,mar,pastarnac,telina(in supa),portocala,avocado si de toate![]()
Vroiam sa va intreb,(dar sper ca nu provoc iar controverse),la ce varsta se pun bebelusii in premergator?
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)