Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 13
lenabum spune:
ce putina lume la cafea astazi
nu cred ca mai dormiti,cred ca bb s-au trezit si vor atentie
fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
n_a_n_a spune:
Salutare mamic si bebici !
Mira , du-te pana la pediatru sa te linistesti! Cu siguranta toate sunt la locul lor.
Maria, eu ii dau Adelinei vitamina C picaturi, de la Biofarm; costa cam 4-5 lei sticluta de 10 ml.
Camelia, eu ii dau fierul impreuna cu vitamina c in siringuta (noi avem mai multe picaturi) chiar inainte sa o alaptez, dimineata. In prospect (ferum hausmann) scrie ca se administreaza in timpul mesei sau imediat dupa masa, eu ii dau inainte de masa, dar o pun urgent la san pe urma, si fac asta ca sa nu ii ramana gust rau in gurita).
Nikol , nu-i vina ta ca-i lumea mai lenesa . Unde mai pui ca suntem si dupa weekend...
Am iesit ieri la iarba verde, pentru ultima data pe anul asta. Adelina a fost fascinta de fumul de la gratar , insa a stat cumintica in bumbo si a papat piure de mar, telina si morcov, si nu carnita fripta . Pentru piure am aburit doi morcovi, o bucata de telina cat jumate - doua treimi de morcov si un mar acrisor. Delicios !
Eu sunt "game over", sunt blocata de la coloana cervicala de azi noapte de pe la trei, si ma dor groaznic gatul si capul. Nu stiu cum o sa ma descurc cu fata azi, ca imi vine sa urlu de cate ori o iau in brate... Am fost la neurolog saptamana trecuta si m-a diagnosticat in mare cu cifoza, scolioza, discopatie vertebrala, sindrom cefalic migrenoid; acuma imi adun adeverinte si trimiteri sa imi fac RMN-ul compensat, ca pe bani cred ca ma costa de ma usca (am de facut la toate segmentele de coloana si la cap).
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
pozici si filmulete
veronicach spune:
Gaby!!!(rosca) nu ne impartasesti ce ti-a spus orl-istul?
hai ca sunt lucruri importante
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe
Onana spune:
Buna dimineata!
Off, si noi avem baietii raciti, muciosi, tusesc de speriat, nici nu stiu ce sa le mai fac..Nici mie nu mi-a racit Matei pana la 1 an, acum insa e clar ca Tudor ia tot ce prinde de la Matei, asta e! Nici nu vreau sa devin stresata sa-i tin departe unul de altul, mai bine incrajez dragostea si-i am raciti pe amandoi Ma consolez cu vb pediatrei, imunitatea se construieste trecand prin boala..
Mira, si eu sper sa fie totul bine cu Maia, nu ma pricep la sfaturi, dar bine ca mergi la dr sa te linistesti. Sanatate multa piticei, si DAAA!! Pune dieta aia pe mail, plsss, chiar sunt curioasa! Eu de-o saptamana sunt in stagnare, nu stiu dac-o fi normal sau micile abateri pe care le-am tot facut au intepenit acul cantarului. Dar continui, nu ma las eu asa usor! Incepeti baby spa (te-am mai intrebat)?
Sunt nervoasa cu socrela, nu vrea sa ne ajute mai deloc, vrea sa vina sa stea cu Matei doar cand n-are ea altceva mai bun de facut, cand o rugam face niste mutre si comentarii de-ti vine s-o iei la palme Off, asa n-as mai vrea s-o vad si sa depind de ea..Dar ce sa fac, e bunica lor, fie ca-mi place, fie ca nu! Scuze de off topic, sunt tare dezamagita de relatia pe care o am cu ea!
Sa aveti o saptamana frumoasa, fara raceli, chiar de-s la moda!
Alinutzaa spune:
'Neatza
Dau o pentru cine doreste si pofteste
Mira stai linistita ca nu e nimic grav, sunt convinsa. Eu am mai citit de cazuri in care intrarea in vagin este lipita sau acoperita de o pelicula. Se pare ca e ceva normal la fetite. Mergi cu Maia la un pediatru, chirurg pediatru sau si mai bine la un ginecolog pediatru (da, da...exista si asa ceva) si totul o sa se rezolve usor, o sa vezi.
Despre remedii homeopate pentru infectie urinara nu stiu ce sa iti recomand. Stiu ca exista dar nu am avut de-a face cu ele. Mai bine fa-i analizele si eventual si o antibiograma si daca este infectie urinara atunci, sfatul meu este sa mergi pe tratament dat de medicul pediatru sau sa mergi la un medic homeopat care sa iti prescrie remediul potrivit.
Vivela La multi ani fericiti impreuna!
Despre fier si vitamina c - eu i le dau pe amandoua odata, dupa masa. Si nu i le pun in lingurita, i le picur direct in gurita. Deschide fata mea gurita singurica cand ma vede cu sticluta si plescaie dupa aia de parca i-am dat acadele.
Nana sanatate multa multa
maribel pentru mucisori ser fiziologic si aspirat bine bine bine de tot. Atentie mare cu mucisorii, daca nu sunt aspirati cum trebuie, exista riscul sa faca otita. Eu i-am scapat pe ai mei de muci cu coryzalia.
aleesicoo spune:
neata!!
azi ne kefuim ca bubulina mea face 5 lunite azi
sanatate multa tuturor copilasilor bolnaviori
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
maribell spune:
LENA BINE TE-AM GASIT.....
la fel ca tine fac si eu cu mucii....dar nu-i mai trec si ma fac cu capul.....
NANA MERCI DE INFO.....vreau sa-i pun in ceai, poate o mai feresc de raceli....noi stam cam mult pe afara si......nu vreau vre-un babau de raceala....
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR
lenabum spune:
la multe lunite Karina
fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
aleesicoo spune:
multumimmmmmmm
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!