Ghiocei de martie-aprilie 2009***270***
Raspunsuri - Pagina 9
Gaza22 spune:
Asaaa acu sa va comunic ultimele noutati privind
Serbarea De Craciun.
Am vorbit astazi cu tipul de acolo si e stabilit:
Marti 21 Decembrie ora 18.00
Petrecerea dureaza 2 ore 30. Cam la o ora de la sosire se va pune masa pt pititci iar Mosul va veni spre sfarsit. Am intrebat si de cadou sa nu fie un balon sau ceva de genul. Domnul de acolo a zis ca nu s-au gandit inca dar va fi ceva in valoare de aprox 20 de Ron deci nu chiar un chichi micihi (sper).
Meniul mi-am permis sa-l combin eu intre Fantezia si Alba ca Zapada. Meniul Fantezia cuprinde: stelute de mare (tartine cu pasta de branza), rulada de pui (care mi s-a spus ca e rece asa ca am schimbat-o cu pulpita de pui la cuptor din meniul Alba ca zapada), Julliene de ardei capia copti, si cartofi duccese (astia sunt de fapt piure de cartofi spritati printr-o forma ca sa para ca si cartofii. Daca vreti ii putem schimba cu cartofii la cuptor din meniul Alba ca zapada. Aci decideti voi ca putem sa modificam).
Ideea e ca trebuie sa ne strangem minim 10 familii daca tot ne-au rezervat ora pt noi. I-am rugat sa incerce sa nu puna in acelasi timp cu noi, grupuri organizate de la gradinite sau scoli ci eventula doar familii asa ca noi si a fost de acord.
Eu o sa mai vorbesc cu cateva cunostinte cu copii pana in 3 ani, poate ne stragnem mai mult. Sunteti libere sa mai chemati prietenii sau cunostinte astfel poate reusim sa fim doar noi in intervalul orar respectiv.
Avansul este de 30 de RON de familie. Pana Marti dimineata (02.11.2010). Contul Meu este pe mail-ul comun.
Numarul definitiv de persoane o sa-l comunicam cu o saptamana inainte, pana atunci mai astept inscrieri si confirmari.
Pana acum s-au inscris Gaza (2+1), Olishka (2+1), Pisik(2+1), Saby(2+1), Mireal(2+1), Gianina(1+1), Monnvas(2+1), Ela(2+1), Denisamada (2+1), Dyana (2+1), Anca (1+3), Simonapro (1+2), Gigelica (1+?) si Alina.n.(?)
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
Gaza22 spune:
Eu maine merg la un control oftalmologic asa ca voi fi chioara toata ziua in urma administrarii de atropina. Daca mai sunt sugestii si intrebarii probabil o sa va raspund Sambata dimineata sau Duminica. Pup si sa fiti cuminiti, sa nu scrieti prostii, sa nu ma sochez prea tare cand imi va revenii vederea.
Pupici.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
denisamada spune:
Buna dimineata!
Sunt ultra-mega fericita ca Adela nu m-a mai convocat in noaptea asta pe saltelutza.
Ba kiar s-a trezit cu vreo 10 min in urma mea, am apucat sa-mi iau cafeaua.
Noroc ca o facuse Costin inainte sa plece la job 1...
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 Pare f mare camera lui Adelake, nu-i asa? Imi place...e genul emisiunii "Divin design"...adica potrivita pentru o fetita la orice varsta...nu e chiar bebelusheasca 100%, e insa f cocheta... SI V are periuta din aia...dar o foloseste doar la ros...sunt cam ingrijorata caci dintisorii lui de sus sunt cam galbeni...oare cand o sa se spele si el pe dinti? Si canapeaua e faina...si eu vreau una noua din ikea, cum au vecinii nostri... e din aia lata de 3 locuri, extensibila si cu sertar dedesubt...mai vedem noi daca ne-o luam, acum nu prea ne permitem achizitii noi... |
Nu-sh daca e kiar "foarte mare", dar sunt maricele camerele, intr-adevar. Asta a fost un mare atu al acestui apartament si m-am straduit (in masura in care m-am priceput
Pai sa nu crezi ca Adela se spala eficient pe dinti... o spal eu, cat ma lasa, apoi ea preia periutza si o molfaie pana la epuizare.
Daca tot vorbim de canapea, ia sa caut eu o poza in care sa se vada in toata splendoarea...
Revin.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Asa... canapeaua Dar nu va uitati la restul, ca munca la "living" nu-i inca inkeiata.... doar suspendata. 
| citat din mesajul lui Gaza22 am vazut poze cu Davidutul cu freza trendy si cuceritoare si Adelake somnoros si camera de printesa (apropo Denisa de unde ati luat piticii ca si noi vrem?)Pt intalnire poate ne vedem pe aici prin zona, ori la Obor ori in Tei. |
Piticii i-am agonisit cu greu... ca de cand m-am pus eu pe cautat, parca au intrat in pamant.

3 dintre ei i-am gasit la un magazin in Tgv, iar 2 si pe Alba ca Zapada aia pipernicita la unul de vis-a-vis de Sp. V Babes. Mai am 2 de gasit... Ii gasise Monn pe toti, la paket intr-un parc saptamana trecuta, vb cu ea, poate mai sunt.
Pai ne putem intalni pe la Obor, sa predau "marfa", intr-o dupa amiaza... inclusiv astazi daca ai timp. 
| citat din mesajul lui Anaan Kea, Andrei ne trage de urechi ca sa ne apropie fata de el cand ne pupa, pentru ca asa isi pupa si maimuta preferata ( o jucarie de plus). Cam dureroasa dragostea lui fiu-meu! ![]() |

| citat din mesajul lui dyana27 ma simt pustiita, speriata de moarte, cu o stare de disperare pe care o resimt din adancurile fiintei si este coplesitoare... si nu am cu cine sa vorbesc!!!!!!!! |
Of, Dyana... cunosc bine sentimentul asta de neputinta... cand ai muta si muntii din loc, dar nu e nevoie, ar fi "suficient" sa faci o minune...

Sigur pleurezia e secundara pneumoniei, nu bolii? En-fin, nu are rost sa-mi dau eu cu parerea fara sa am datele, sunt sigura ca cei de la Sf Maria vor lamuri lucrurile si mami tau va fi bine.
Multa sanatate. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Bianca2503 spune:
Neata,
Sa-i raspund GAZEI ca am fost o nesimtita si nu am dat niciun semn pana acum.
Deci venm si noi la Serbare. Daca poate vreuna din voi s imi trimita simie linkul spre prezentare, ii multumesc.
S-ar putea sa mai aduc un ghiocel de mai. Multumesc!
Formula de prezentare este 2+1.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Asaaa acu sa va comunic ultimele noutati privind Serbarea De Craciun. Am vorbit astazi cu tipul de acolo si e stabilit: Marti 21 Decembrie ora 18.00 [...] |
Super!

Acum vazui ca nu ne putem intalni azi. Poate luni.

Denisa-Madalina
fericita de
claudela spune:
Buna dimineata!Stau si eu la o cafeluta cu voi...asta daca nu deranjez prea mult...
Ce idee minunata e cea cu serbarea de Craciun...si ce rau imi pare ca nu putem si noi sa participam...![]()
Poate reusiti sa imi trimiteti si mie datele paginii ghioceilor nostri...vroiam sa pun si eu cateva pozici cu mandretea mea...![]()
POVESTEA MIRUNEI
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui claudela Buna dimineata!Stau si eu la o cafeluta cu voi...asta daca nu deranjez prea mult... |

vin si eu
dragastoasa de Dragos
Anaan spune:
Buna dimineata!
Raportez copil trezit la 8.30 si mama asisderea: copilul vioi si plin de energie, ma-sa
adormita rau
Mada, e frumoasa dansa si mare si prietenoasa![]()

Claudela, stiu ca este si o pagina web, dar fetele care nu vor sa-si faca pozele publice nu le pun acolo, ci pe mailul comun. Acolo stii parola?
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)