Ghiocei de martie-aprilie 2009***270***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Eu am adormit copilul asa de bine, incat am tras si eu un pui de somn! Am venit sa inchid pc-ul si am si citit ce-ati scris, ca doar nu puteam sa ma culc din nou fara sa fiu la curent cu noutatile

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Olga, azi am uitat sa zic ceva: merci de invitatia de a a trece pe la voi cand venim la Bucuresti, tare imi esti tu draga asa saritoare si ospitaliera! O sa ne vedem, cum sa nu, de stat o sa stam la hotel, sa nu deranjam pe nimeni. De-abia astept si eu sa vina decembrie si sa ne vedem la munte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

alarma falsa... vorbea in somn, de fapt a tipat ceva, se certa el cu cineva pe acolo
deci acum sunt rupta in bucati, oarecum usurata ca e in spital si sub supraveghere, terorizata de diangnosticul pe care-l ocolim de multa vreme si azi a fost scris negru pe alb.... si cu speranta in suflet ca o sa fie bine si o sa trecem peste perioada asta neagra; este o boala nenorocita si chinuitoare, dar sper sa o invingem si sa fie doar asta cauza tuturor problemelor din ultimul an, ca un diagnostic mai rau nu cred ca l-as suporta; din fericire nu mai este considerata o boala mortala astazi, doar ca duce la complicatii care pot fi letale.... asa ca trebuie sa o urmarim ca pe ochii din cap!!!!
si culmea este ca peste ea s-a suprapus o pneumonie cu pleurezie, cu o lama de lichid de 1 cm la plamanul stang.... azi a facut tomografie si am adus-o de urgenta la Sf Maria, internata de urgenta, dusa la terapie intensiva si pusa la minitorizare si oxigen.... si pana spre seara reusisera sa-i stabileasca un tratament si sa o stabilizeze cat de cat;
in momentele astea imi dau seama cu adevarat cat de mult conteaza sa fim sanatosi, sa ne avem alaturi... si din nefericire am realizat si ca pe sotul meu nu-l mai am langa mine "la bine si la greu", nu mai simt ca pot sa-i spun ceva, ca pot sa cer o alinare de la el..... am avut zilele astea imaginea socrului meu( nepasator si incercand sa ignore orice problema ca si cum n-ar fi....) inmultita cu 1000000.
ma simt pustiita, speriata de moarte, cu o stare de disperare pe care o resimt din adancurile fiintei si este coplesitoare... si nu am cu cine sa vorbesc!!!!!!!!
singura reactie a lui, cand dupa un telefon la mami aveam lacrimi in ochi pentru ca ea plangea ca o sa moara, a fost ca : toti murim la un moment dat!!!!! adica fix ce aveam nevoie sa aud in disperarea si neputinta care ma cuprinsese!!!!! degeaba s-a justificat, ca nu asta a vrut sa zica, ca trebuie sa lupte, ca sa inteleaga ca la un moment dat murim, dar pana atunci trebuie sa lupte cu boala..... nimic n-a mai contat; imi staruie si acum in suflet dezamagirea pe care am simtit-o... si pustietatea, si neputinta.... si.... singuratatea care m-a cuprins!!!!!
mii de scuze pentru mesajul trist.... dar doar pe voi va am acum

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE

Mergi la inceput

Novus, a vorbit al meu sot cu un coleg care se ocupa cu distributia vinurilor in zona Bran-Moeciu si a spus tipul ca Turcu' nostru este o alegere excelenta!Sper sa fie totul la inaltimea reputatiei!

Simona, mie imi pare rau ca nu vii si tu la Moeciu!

Dyana, imi pare rau pt. mami a ta, bine insa ca lucrurile stau mai bine acum.

Kea, Andrei ne trage de urechi ca sa ne apropie fata de el cand ne pupa, pentru ca asa isi pupa si maimuta preferata ( o jucarie de plus). Cam dureroasa dragostea lui fiu-meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

off, dyana, multa sanatate si nervi de otel va doresc

Mergi la inceput

Of, Dyana, mare tristete...si e greu ca are mai multe surse!
Despre boala mamei tale, e bine ca iei lucrurile cu realism si optimism ( desi esti trista acum, eu vad ca nu ti-ai pierdut sperantele si bine si faci!): macar acum stiti exact ce este, aveti grija sa urmeze tratamentul adecvat si lucrurile vor fi in regula, sa fii sigura de asta! Cat despre Cristi, ce pot sa spun? Imi pare rau ca nu l-ai simtit alaturi de tine intr-un asemenea moment, exact o astfel de atitudine iti lipsea, dar nu-ti pierde nadejdea nici pe planul asta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

ma simt pustiita, speriata de moarte, cu o stare de disperare pe care o resimt din adancurile fiintei si este coplesitoare... si nu am cu cine sa vorbesc!!!!!!!!

mii de scuze pentru mesajul trist.... dar doar pe voi va am acum

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE

Sa nu-ti mai ceri scuze pentru ca mesajul este trist sau ca tu nu esti bine dispusa! Eu cred ca, dincolo de placerea nostra de a conversa si de a ne impartasi experientele de mame si nu numai, scopul nostru prim e sa ne acordam suport una alteia in momente grele! Desigur ca mai bine n-ar exista asemenea momente, dar, cand sunt, si noi suntem aici una pentru cealalta!

Scrie cand si cat vrei despre tine si sentimentele tale, pentru ca descarcarile astea iti fac bine...pe noi nu ne supara, cred ca pot sa spun asta in numele tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Hello fetelor!! ati scri tare mult dar am recuperat tot. Acu sunt franta de oboseala si nu ai stiu nimic, am alegrat toata ziua si maine mai am de alergat dar am intrat sa vad ce faceti si sa va dau vesti cu serbarea. am vazut poze cu Davidutul cu freza trendy si cuceritoare si Adelake somnoros si camera de printesa (apropo Denisa de unde ati luat piticii ca si noi vrem?)Pt intalnire poate ne vedem pe aici prin zona, ori la Obor ori in Tei.

Gige normal ca te primim. Dar poate totusi ne faci o surpriza si il iei si pe Victor
Simonapro ma bucur mult ca veniti si voi
Bianca nu mi-ai zis daca va inscrieti sau nu la Serbare.

Stie cineva numarul de tel al lui Uali?

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Dyana eu as vrea sa te sun maine sa vorbim. In scris eu ma exprim mai greu si acum sunt si ff obosita. Te pup si sunt alaturi de tine. Stiu ff bine ce simti.

Cuscra Anaan pai daca tot veniti la capitala in apropiere de momentul excursiei, nu veniti si la Serbare ?

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Gaza, dar serbarea cand este?

Mergi la inceput