Ghiocei de martie-aprilie 2009***270***
Raspunsuri - Pagina 10
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisamada Piticii i-am agonisit cu greu... ca de cand m-am pus eu pe cautat, parca au intrat in pamant. ![]() |
bine ca mai stau pe pereti, la noi saracii au ramas fara picioare, numai pana acolo ajunge dragos
dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Anaan Claudela, stiu ca este si o pagina web, dar fetele care nu vor sa-si faca pozele publice nu le pun acolo, ci pe mailul comun. Acolo stii parola? |
picasa te referi? le poate face nush cum sa nu le vada toata lumea... stie bianca cum... si noua doar ne da link-ul si vedem
dragastoasa de Dragos
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Eu un pic suparata ca nu-i mai trece tusea asta 
Dyana 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Ela78 spune:
| citat din mesajul lui olishka Mada maine ma duc la Ikea dupa scaun, mai ales ca este si la oferta. Sper sa mai gasesc. Bianca tu sa te duci poimaine ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Unde ai vazut ca e la oferta, ca eu pe site-ul lor nu l-am gasit (nici la pret intreg)?

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ela78
Unde ai vazut ca e la oferta, ca eu pe site-ul lor nu l-am gasit (nici la pret intreg)? ![]() Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
Mada a zis ca l-a luat la oferta.

Anaan spune:
| citat din mesajul lui olishka Buna dimineata!!! Eu un pic suparata ca nu-i mai trece tusea asta ![]() Dyana ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Of, imi pare rau. Si pe-aici circula o viroza care se manifesta printr-o tuse interminabila
. Prietenei mele si copiilor ei le-a trecut cu Coughend, exista si pentru copii si, cica, ar fi mai eficient decat celelalte siropuri la viroza asta. ( a fost cu ei in Cluj la medic si el le-a recomandat Coughendul asta)Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
De fapt si pentru copii si pentru adulti e acelasi produs, numai dozajul difera. Avantajul lui i-a zis medicul ca ar fi acela ca e si pentru tusea seaca si pentru aia productiva.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Ela78 spune:
citat din mesajul lui gigelica20![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Al meu ar fi zis ca nu i-am zis, ca am uitat sa fac asta...adica vb cu el, spune da si apoi uita ca am discutat...Are un filtru special pentru si aude doar ce e interesant conform radarului personal...![]() _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Si la noi e exact aceeasi situatie
Daca ii fac o aluzie subtila, n-am nici o sansa sa retina discutia
Daca ii spun ceva concret, trebuie sa-i reamintesc si a doua si a treia zi, daca il trimit sa cumpere ceva de la chioscul de jos, ii zic de 5 ori ce sa ia si tot uita pana iese din casa
De ce oare femeile sunt cicalitoare?
E adevarat ca la mancarea copilului n-a uitat niciodata ce si la ce ora sa-i dea, mi-a respectat cu strictete instructiunile.
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
claudela spune:
Adrisimo, mersicut!Am primit ambele parole...Sa imi fac acum timp sa pun cateva pozici...
POVESTEA MIRUNEI
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Of, imi pare rau. Si pe-aici circula o viroza care se manifesta printr-o tuse interminabila . Prietenei mele si copiilor ei le-a trecut cu Coughend, exista si pentru copii si, cica, ar fi mai eficient decat celelalte siropuri la viroza asta. ( a fost cu ei in Cluj la medic si el le-a recomandat Coughendul asta)Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Eu ii dau de marti Eurespal, dar inca nu vad nici un rezultat. Sau cine stie, daca nu i-as fi dat ar fi fost mult mai rau...caci acesta am inteles ca ajuta la eliminarea mucozitatilor si cred ca de-asta tuseste. Daca nu trece maine, poimaine, bagam siropul de care zici tu, ca am vazut ca este bun

Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009