Ghiocei de martie-aprilie 2009***270***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Recuperam! Recuperam! Asa cum am promis, revin cu poze din camera Adelei, cu Toto la plimbare si la spalat pe dintzi.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

1. Camera Adelei chiar imi place pentru ca e putin altfel. Adica nu e un model de camera de la o firma anume

2. Periuta d-aia avem si noi

3. De unde ati luat canapeaua bej? Si eu caut de ceva timp si nu ma satisface nimc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Denisa, foarte frumoasa camera! S-o stapaneasca sanatoasa! Adelake e adorabila in toate ipostazele!

Si io-s baba depasita. Intreb si eu (nu in stilul lui smokie): cine-i...Francis?

Multumim! Si mie tare imi place cum ne-a iesit, de ziceam ca imi vine sa ma duc sa ma culc acolo pe covorash. Pe principiul: ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se intample... asta fac spre dimineata (cand da strigarea tanara domnishoara)... In fine, prin grija lu'socra-miu am capatat un pat gonflabil pt "garzi". Ma simt ca la 2 mai. (cred ca am mai povestit asta... )

E Frances de fapt, un serial de pe minimax.

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Cat de tari sunt pozele Cea in care se spala pe dinti m-a dat gata!!! Vrem si noi scarita de aceea

E din ikea si e kiar la oferta, a costat destul de putin, cred ca vreo 40-50ron.

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Da, frumoasa camera, pe masura posesoarei. Am admirat si canapeaua cea noua, banuiesc ca dansa era

Da-da, dumneaei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Anca, am citit acum postarea 2. Eu nu cred o iota din ce zice palestinianul, si nu pentru ca e arab (desi si in privinta asta as avea oarecare rezerve), ci pentru ca, de obicei, vorbele frumoase si pompoase ascund un caracter las, pentru mine faptele conteaza, vorbe-n vant doar ca sa-ti suceasca creierii NU. Si ai grija cu "sclava", multe romance au plecat in Dubai sa zicem, la shopping si castele de margaritar visau ele, si au ajuns la tigaie infasurate in burca a n-spea sotie cu interdictii de a iesi din casa etc. De fapt, esti majora vaccinata, n-am eu de ce sa-ti dau lectii, doar sa nu te lasi "vrajita" de vorbele-i frumoase.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:

Ce faceti fetelor, ati doborat dusmanii sau inca nu?

Doborat, ca iar se dobora singura in vreun cotlon...

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
1. Camera Adelei chiar imi place pentru ca e putin altfel. Adica nu e un model de camera de la o firma anume

2. Periuta d-aia avem si noi

3. De unde ati luat canapeaua bej? Si eu caut de ceva timp si nu ma satisface nimc

1. Multumim. Modelul e de la Madi design
2. A noastra e cam ciufulita... ca o roade sarguincios. tre sa iau alta.
3. Kika, noi plecasem dupa alta, dar ne-am intors cu asta, ca ne-a placut mai mult.

Fug acum, ca a aruncat motanul buzduganul, ies cu Toto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Denisa, foarte frumoasa camera! S-o stapaneasca sanatoasa! Adelake e adorabila in toate ipostazele!

Si io-s baba depasita. Intreb si eu (nu in stilul lui smokie): cine-i...Francis?

Multumim! Si mie tare imi place cum ne-a iesit, de ziceam ca imi vine sa ma duc sa ma culc acolo pe covorash. Pe principiul: ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se intample... asta fac spre dimineata (cand da strigarea tanara domnishoara)... In fine, prin grija lu'socra-miu am capatat un pat gonflabil pt "garzi". Ma simt ca la 2 mai. (cred ca am mai povestit asta... )

E Frances de fapt, un serial de pe minimax.

Citat:
Cat de tari sunt pozele Cea in care se spala pe dinti m-a dat gata!!! Vrem si noi scarita de aceea

E din ikea si e kiar la oferta, a costat destul de putin, cred ca vreo 40-50ron.

Citat:

Da, frumoasa camera, pe masura posesoarei. Am admirat si canapeaua cea noua, banuiesc ca dansa era

Da-da, dumneaei!

Pare f mare camera lui Adelake, nu-i asa? Imi place...e genul emisiunii "Divin design"...adica potrivita pentru o fetita la orice varsta...nu e chiar bebelusheasca 100%, e insa f cocheta...

SI V are periuta din aia...dar o foloseste doar la ros...sunt cam ingrijorata caci dintisorii lui de sus sunt cam galbeni...oare cand o sa se spele si el pe dinti?

Si canapeaua e faina...si eu vreau una noua din ikea, cum au vecinii nostri... e din aia lata de 3 locuri, extensibila si cu sertar dedesubt...mai vedem noi daca ne-o luam, acum nu prea ne permitem achizitii noi...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gige si Cristi, la fel, este doar un partener de joaca pentru David. Si cam putin se mai joaca in ultima vreme, caci are multa treaba. Nu ii da sa manance, nu il schimba, nu il spala, nu ii da medicamnete etc, etc.
Vineri cand am cursul de aranjamente florale il las cu el, dar tot in Chitibus mi-e baza, caci ea sta toata ziua cu noi si stie absolut orice chestie de care are nevoie David. Saptamana trecuta l-am sunat pe Crsiti, in timpul cursului si era tare mandru caci le-a dat la copii sa manance...le-a dat sandwich Cristi (asa i-a pus Chiti denumirea), adica lipie cu cascaval, jambon, bagata la sandwich maker Bineinteles ca lui David i-a placut f mult si a mnacat 3 Maine il las cu mama

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Mada maine ma duc la Ikea dupa scaun, mai ales ca este si la oferta. Sper sa mai gasesc. Bianca tu sa te duci poimaine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Dorm si copiii mei, s-a facut liniste in sfarsit, au inceput sa se antreneze la nebunii, ma uitam in seara asta, cat am stat cu ei, Lucian ii copie lui Sebi toate miscarile, ce face unul sa faca si celalalt

Am vazut ca nu v-ati bucurat ca venim si noi la petrecerea de Craciun , dar noi tot venim sa va vedem, sac

Ilinca: si culoarea mea de suflet e tot rosu, sa vezi ce sufragerie rosie cu crem am si ce dormitor alb cu rosu, de zice al meu sot la toata lumea ca l-am facut dinamovist

Frumoasa camera Adelei, si mi s-a parut destul de mare, are mult loc de joaca.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Simona chiar acum vroiam sa te intreb daca ti-am spus ca ma bucur ca vii sau nu...Serios!!! M-am bucurat in sinea mea, dar n-am mai apucat sa scriu cand am vrut si apoi am uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:

Gige si Cristi, la fel, este doar un partener de joaca pentru David. Si cam putin se mai joaca in ultima vreme, caci are multa treaba. Nu ii da sa manance, nu il schimba, nu il spala, nu ii da medicamnete etc, etc.
Vineri cand am cursul de aranjamente florale il las cu el, dar tot in Chitibus mi-e baza, caci ea sta toata ziua cu noi si stie absolut orice chestie de care are nevoie David. Saptamana trecuta l-am sunat pe Crsiti, in timpul cursului si era tare mandru caci le-a dat la copii sa manance...le-a dat sandwich Cristi (asa i-a pus Chiti denumirea), adica lipie cu cascaval, jambon, bagata la sandwich maker Bineinteles ca lui David i-a placut f mult si a mnacat 3 Maine il las cu mama

Si eu o sa le las mancare cu portii exacte, ca sa fiu sigura ca mananca ce trebuie...caci altfel V se va indopa cu paine si biscuiti...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput