Ghiocei de martie-aprilie 2009***270***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Si David face la fel cu Chiti. Daca alearga Chitibus, alearga si el, daca danseaza ea, danseaza si el etc etc. O iubeste ff mult. Cand il duc la gradinita pe ea o striga. Ii zicea "Didea" - nu inteleg de la ce.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Gige si Cristi, la fel, este doar un partener de joaca pentru David. Si cam putin se mai joaca in ultima vreme, caci are multa treaba. Nu ii da sa manance, nu il schimba, nu il spala, nu ii da medicamnete etc, etc.
Vineri cand am cursul de aranjamente florale il las cu el, dar tot in Chitibus mi-e baza, caci ea sta toata ziua cu noi si stie absolut orice chestie de care are nevoie David. Saptamana trecuta l-am sunat pe Crsiti, in timpul cursului si era tare mandru caci le-a dat la copii sa manance...le-a dat sandwich Cristi (asa i-a pus Chiti denumirea), adica lipie cu cascaval, jambon, bagata la sandwich maker Bineinteles ca lui David i-a placut f mult si a mnacat 3 Maine il las cu mama

Si eu o sa le las mancare cu portii exacte, ca sa fiu sigura ca mananca ce trebuie...caci altfel V se va indopa cu paine si biscuiti...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Crezi ca eu nu i-am lasat, cu indicatii chiar. Dar a uitat unde era mancarea...cica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Bineinteles ca nu i-am dat nici un ban tipei.

Eu ii dadeam un nurofen ! in cap !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Hello !!!

Olishka, am admirat noul look al lui David care m-a dat gata, e BESTIAL are o privire cuceritoare , peste cativa ani o sa fie greu sa iesi singura cu el in oras, o sa roaisac fetele pe langa voi !! Si ce fain mananca singur , Alexandra nimereste doar 1 din 5 incercari cu furculita minune de la voi

Symplianna, tufato eu iti sorb postarile, imi place cum gandesti si cum reusesti exprimi asa plastic toate lucrurile

Bianca, tare-mi place si de tine cum pui punctul pe I !! tare as vrea sa te cunosc, poate ajungi la munte totusi !!!

Kea, iar ai fost totala !!

Denisamada, super camera lui Adelake , imi place totul la ea, si nu numia, scaunelul pt baie e super fain si practic, cred ca Alexandra ar sta doar pe el toata ziua !!
Si noi suntem intelectuale desavarsite, citim toata ziua dar mai ales dimineata si in mod special o carte cu pisicute si mie imi era teama ca o sa rupa paginile dar nu s-a intamplat deloc pana acum, doar vreo 2 coperti au fost in plus

Anca, vad ca de cand cu arabocu' esti activa, nu gluma !! si te mentii in forma !!
Da' dupa cum zicea Kea, asta nu e pe placul nostru asa ca mai cauta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:

Gige si Cristi, la fel, este doar un partener de joaca pentru David. Si cam putin se mai joaca in ultima vreme, caci are multa treaba. Nu ii da sa manance, nu il schimba, nu il spala, nu ii da medicamnete etc, etc.
Vineri cand am cursul de aranjamente florale il las cu el, dar tot in Chitibus mi-e baza, caci ea sta toata ziua cu noi si stie absolut orice chestie de care are nevoie David. Saptamana trecuta l-am sunat pe Crsiti, in timpul cursului si era tare mandru caci le-a dat la copii sa manance...le-a dat sandwich Cristi (asa i-a pus Chiti denumirea), adica lipie cu cascaval, jambon, bagata la sandwich maker Bineinteles ca lui David i-a placut f mult si a mnacat 3 Maine il las cu mama

Si eu o sa le las mancare cu portii exacte, ca sa fiu sigura ca mananca ce trebuie...caci altfel V se va indopa cu paine si biscuiti...

_

30 martie 2009

Crezi ca eu nu i-am lasat, cu indicatii chiar. Dar a uitat unde era mancarea...cica...

Al meu ar fi zis ca nu i-am zis, ca am uitat sa fac asta...adica vb cu el, spune da si apoi uita ca am discutat...Are un filtru special pentru si aude doar ce e interesant conform radarului personal...

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Olga , stai linistita, glumeam si eu, dupa o zi frumoasa cu dureri de burta si mijloc, cauzate de moshu cel urat, de pus muraturi si de facut curatenie mai amanuntita, iti dai seama de starea mea de acum

Anca: cum spunea si Kea parca, mi se pare mult prea complicata relatia cu doftoru, sunt multe persoane implicate si nu vad sa iasa ceva bun pe termen mai lung.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

La noi cu mancarea e simplu pt ca Alexandra nu mananca ea orice asa ca nu prea poate experimenta Pisi feluri noi, surpriza a fost doar ciocolata care asteptam sa o refuze, ca mine, dar n-a fost asa !

Simonapro, imi pare rau ca nu puteti veni la munte !! dar ma bucur ca mergeti la Buc !!

Gigelica, un mare pt tine si poate poate ne revedem la munte !!!

Anaan, cum stai cu scrisul tufato ?? vaz ca te omenesti cu ceaiuri si alte cele sa ai inspiratie, wkd viitorul va asteptam la Deva , da ?!!

Mergi la inceput

Excursionistele vesele, azi am vorbit la pensiune, omu' foarte deschis mi-a zis ca daca vrem sa mai adaugam sau sa scoatem ceva de pe la meniu, nu-i nici un bai, i-am zis ca ne auzim dupa mos Nicolae cand stabilim detaliile tehnice !!

Avansul va rog sa-l virati pana luni sau marti !!

Cativ, Curea astept un semn de la voi !! veniti ??

Si alte mamici sunt asteptate in

Mergi la inceput

Novus m-am gandit si eu dupa aceea ca trebuia sa-i fi propus niste medicamente, sa vad ce zice, dar bine ca am scapat repede de ea, caci parea f insistenta.

Gige cunosc foarte bine de filtrul acela despre care vorbesti...Cred ca ii caracterizeaza pe majoritatea barbatilor

Simona da ai fost harnicuta rau

Eu astazi ma mandresc cu o ciorba de vitel.

Maine cred ca incerc cartofii Ilincai, dar n-am cartofi

Mergi la inceput

Novus ce ne faceam noi fara tine? Esti o organizatoare de nota 10

Mergi la inceput