Ghiocei de martie-aprilie 2009***270***
Raspunsuri - Pagina 4
gigelica20 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Daaa, este foarte frumoasa camera. I se potriveste de minune lui Cornulet. Francis este un personaj de desene animate de pe Minimax. Este tare haioasa tipa Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
ah, cred ca stiu acum cine e Francis...noi ne uitam mai toata ziua la Jim Jam...bine, doar eu ma uit, ca Victor ignora cu desavarsire orice...lui ii place Dougie si atat...dar rezista cam 2 minute la anumite desene...
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
olishka spune:
Gige da voi cum ii ziceti pana la urma la Piton: Victor sau Andrei?
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Eu stiu toate desenele caci Chiti cand este cu David se uita la Minimax, iar cand sunt eu cu el, ne uitam la Jim-Jam. Cel mai mult ne place Circul micutului Antonio, dar nu l-am mai vazut in ultima vreme. No 1 insa este bebeTV, dar la asta ma plictisesc eu ![]()

gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Gige da voi cum ii ziceti pana la urma la Piton: Victor sau Andrei? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Noi ii spunem Victor, dar pe el daca il intrebi cum il cheama raspunde: "Adei"...so, decizia ii apartine lui cum va dori sa se prezinte

Oli, sper ca nu i-ai dat bani tipei, indiferent de etnie...
Am o veste rea ...pentru mine...adica, am discutat cu Gabi despre excursia de Craciun si...coincidenta
, e plecat in team building

...deci zicem pas si de data asta...In schimb la party ma inscriu cu un adult
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
In seara asta am avut numai surprize neplacute...
1. am constata ca au venit "rusii" cu 2 zile mai devreme de limita de 28...
...si deja imi e rau...
2. am incercat sa fac o prajitura cu mere (tava unsa cu unt mult, un strat de biscuiti pisati, mere rase, strat de pandispan)...si a iesit o tampenie...adica biscuitii nu s-au omogenizat, au ramas praf...dar pandispanul si merele sunt delicioase...asa ca mancam cu lingurita...
3. sotul mi-a naruit visul de a veni in excursie cu voi...

4. ma duc la buda ca o tornada...oare de la ce m-oi fi deranjat?!
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
olishka spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 In seara asta am avut numai surprize neplacute... 1. am constata ca au venit "rusii" cu 2 zile mai devreme de limita de 28... ![]() ...si deja imi e rau...2. am incercat sa fac o prajitura cu mere (tava unsa cu unt mult, un strat de biscuiti pisati, mere rase, strat de pandispan)...si a iesit o tampenie...adica biscuitii nu s-au omogenizat, au ramas praf...dar pandispanul si merele sunt delicioase...asa ca mancam cu lingurita... ![]() 3. sotul mi-a naruit visul de a veni in excursie cu voi... ![]() ![]() 4. ma duc la buda ca o tornada...oare de la ce m-oi fi deranjat?! _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Lasa ca iti da un pupic Victor si iti trece tot.
Gige nici Cristi nu stie sigur daca vine, dar eu merg neaparat. Poate gasesti si tu o solutie, ceva.

gigelica20 spune:
Ah, mi-am amintit...
Da, e f bine ca urmeaza o sapt in care tati va sta cu Victor, problema e ca pana acum el s-a comportat ca un coleg de joaca si partener de trasnai, nu ca un parinte matur si responsabil...o sa-i gasesc plini de kk, muci, spoiti cu mancare si ei si peretii, plini de julituri...Doamne fereste...
Ma rog, cert e ca sunt tare fericita de perioada asta, in care puiul e cu noi. Chiar este minunat!
Si despre job...imi place si ma bucur deocamdata...ideea e ca nu am semnat inca nimic si astept pana o sa vad scris negru pe alb ce trebuie in cartea de munca...
Dar imi place deocamdata!
Sincera sa fiu mi-as dori iar si iar jobul avut inainte sa intru in concediu, caci asa mult mi-a placut sa ma plimb prin Brazilia, Egipt, Austria, Elvetia...
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 In seara asta am avut numai surprize neplacute... 1. am constata ca au venit "rusii" cu 2 zile mai devreme de limita de 28... ![]() ...si deja imi e rau...2. am incercat sa fac o prajitura cu mere (tava unsa cu unt mult, un strat de biscuiti pisati, mere rase, strat de pandispan)...si a iesit o tampenie...adica biscuitii nu s-au omogenizat, au ramas praf...dar pandispanul si merele sunt delicioase...asa ca mancam cu lingurita... ![]() 3. sotul mi-a naruit visul de a veni in excursie cu voi... ![]() ![]() 4. ma duc la buda ca o tornada...oare de la ce m-oi fi deranjat?! _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Multi

sa se termine surprizele neplacute si sa inceapa vestile buneAm vazut filmuletele cu Maya Siminei, ce mare s-a facut

Si merge singura deja! Bravo! A implinit 1 an
La multi ani!Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui olishka Bineinteles ca nu i-am dat nici un ban tipei. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Slava Domnului
...Au ceva innascut genul asta de oameni...si e o chestie de lipsa de teama, de indiferenta la parerea sau reactia celor din jur. Datoria lor e sa incerce iar si iar...si partea proasta e ca le iese pasa mai mereu.
Eu nu imi permit sa scriu aici ce mi-as dori...spun doar atat: am avut mereu o parere foarte buna despre Antonescu. Ca si personaj istoric...
Cat despre excursie...pai vreti sa vin singura si acolo? Caci daca el e plecat, socrela nu va veni sa mi-l aduca pe Victor pentru ca va fi ocupata cu pregatirile pentru Craciun si duminica, la intoarcere, ar trebui fie ca ea sa fie in Bucuresti si sa ramana pana cand luam noi concediu de sarbatori si plecam spre Focsani (probabil vineri, pe 24), fie sa vina si socrul meu sa ii ia pe amandoi...destul de complicat si sigur nu vor accept

Dar voi incerca...macar pun o intrebare...
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009