Ghiocei de martie-aprilie 2009***270***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Ayla, bine-ai revenitpt printesa Luana si pt minunata familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Eu astazi ma mandresc cu o ciorba de vitel.

Maine cred ca incerc cartofii Ilincai, dar n-am cartofi

Olga, mamica lui David iepurasul

Bravo, vad ca perseverezi !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Vreau si eu reteta Ilincai, va rooog!

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

La multi ani lui Bogdan, frate de Iza, fiu luptator de mami Dodo

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

buba Chitzi

Olga, maine fac salata ta si ii spuneam lui Gabi despre asta si il aud pe Victor ca zice: "Oga"...so, te cam iubeste

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ayla, ma bucur ca te vedem! Luana mi se pare schimbata, la fel cum mi s-a parut si David, dar pe David mai ca nu l-as fi recunoscut! Ce repede cresc gandaceii nostrii!

Gige, cred ca astia sunt http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=7&TOPIC_ID=157573#6379710

Anca, eu nu am vrut sa te supar, dar iti doresc sa gasesti pe cineva numai al tau, relatia asta te poate satisface pe moment, dar nu cred ca si pe termen lung.

Simply dar nu aveti o asigurare de turist? A expirat deja? Si nici cardul de la casa de asigurari?

Dyana, sanatate multa mamei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Daca a inceput wkd-ul am fugit de acasa, pe la joaca, la cumparaturi si apoi la cina la prietenii nostri unde baietii au gatit peste pe care eu il voi gusta maine pt ca Alexandra nu a mai avut rabdare si am venit acasa sa doarma in patutul ei !

Si a propos de patul ei, mai nou am vazut ca isi denumeste clar obiectele din doate: cana Ada, pat Ada, pap Ada ( asta e capul ), si clar daca o intrebi cum o cheama pe ea Ada si are dudoi ani
Parca de o saptamana spune tot mai multe cuvinte si vad ca incearca sa faca propozitii simple , ce mai nu mai pot de bucurie cand o aud !!

Mergi la inceput

La multi ani Bogdan, sa fii sanatos si fericit!

Ah si Simply, oricum nu platesti pe loc consultatia, iti trimit hartiile cu suma de plata acasa si tu treb sa virezi banii in termen de...scrie pe hartie. Mergi la un spital de stat si spui exact cum sta treaba. Eu nu cred ca te trimit aia acasa cu copilul bolnav. Asta chiar nu cred.

Mergi la inceput

Am vrut sa mai zic ca l-am vazut si pe Dragos, e grozav! Al meu nu spune atatea nici intr-o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Si a propos de patul ei, mai nou am vazut ca isi denumeste clar obiectele din doate: cana Ada, pat Ada, pap Ada ( asta e capul ),

Asta da simt al proprietatii!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

BOGDAN

Dodo

Olishka, imi pare rau pt degetelul lui Chiti , sper sa treaca repede si sa ramana drept nu ca al meu stramb de au vrut sa mi-l mai rupa inca o data cand l-au vazut ce fain e , nu ma suparam mai ales ca am luat vreo 1000 eur de pe asigurarile mele pe treaba asta !
Sanatate multa si lui David si un mare pt tine ! De Cristi ce sa zic, tipic barbatesc

Anaan, am notat si eu siropul minune sa il dau mamei care cred ca a avut viroza din asta ca tot tuseste de vreo 2 sapt, nu mult dar stresant !!

Bianca, cu siguranta m-ai surprins pe ziua de azi !!ma bucur ca veniti !!

Cativ, ma bucur ca o sa va revad si pe voi !!!

Anca, nu mai e nevoie sa pui diferenta de 30 ron, e ok asa !

Sympliana, nu aveti asigurari medicale pt calatorii in strainatate ? ca intra la despagubire treaba asta

Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic ....

Mergi la inceput