Ghiocei de martie-aprilie 2009***270***
Raspunsuri - Pagina 20
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Asta da simt al proprietatii! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Oooo da, e f dezvoltat, sa vezi cum face la locul de joaca daca ii ia cineva o jucarie din mana : ata mea, ata mea !!
In schimb daca ii spun sa aleaga ea ce jucarie da copilului e super ok, ii da o gramada doar sa nu ii iei cu forta, mi se pare normal ca nici mie nu mi-ar conveni sa-mi smulga cineva telefonul de la ureche
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus si clar daca o intrebi cum o cheama pe ea Ada si are dudoi ani www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Pana va spune al meu copil ca are dudoi
. Fata care scrisese isi imaginase ca garla e un fluviuAna, mama lui Andrei (14.03.2009)
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Kea Ayla, ma bucur ca te vedem! Luana mi se pare schimbata, la fel cum mi s-a parut si David, dar pe David mai ca nu l-as fi recunoscut! Ce repede cresc gandaceii nostrii!Gige, cred ca astia sunt http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=7&TOPIC_ID=157573#6379710 Anca , eu nu am vrut sa te supar, dar iti doresc sa gasesti pe cineva numai al tau, relatia asta te poate satisface pe moment, dar nu cred ca si pe termen lung. Simply dar nu aveti o asigurare de turist? A expirat deja? Si nici cardul de la casa de asigurari? Dyana , sanatate multa mamei tale!Keutu cheliutu |
Saru mana de reteta...miammmm, imi lasa gura apa...
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
novus spune:
Dyanna, multa sanatate mamei tale !! si multa putere voua sa o sprijiniti si sa-i fiti alaturi ca sa aiba moralul sus ca e tare important in astfel de momente !!
gigelica20 spune:
Ayla
...admirat poze si lasat comment.
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
gigelica20 spune:
Gaza, am platit avansul de 30 coco...
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
novus spune:
Astazi dau si de baut pt bunicuta mea draga care implineste astazi frumoasa varsta de 88 ani 

!! Sa ne traiasca 
Anaan spune:
| citat din mesajul lui novus Astazi dau si de baut pt bunicuta mea draga care implineste astazi frumoasa varsta de 88 ani ![]() ![]() !! Sa ne traiasca ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Multa sanatate, buni de Novus!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
Mai sunt cateva camere libere la turcu' asa ca notati in agenda :
INTALNIRE MOECIU 17-19 DEC 2010
http://www.podulturcului.com/pensiune.htm
380 ron/familie - cazare + mic dejun + cina
Participante confirmate : Novus, Olga, Denisamada, Ela, Anaan, Pisik, Monnvas, Anca, Bianca, Saby, Cativ
In asteptare : Gaza, Curea
Mai avem locuri
!!!