Ghiocei de martie-aprilie 2009***270***
Raspunsuri - Pagina 18
Dodo-pui spune:
Multumesc pentru urarile adresa Donu'/ui
Noi ieri am fost in B la control la ora 10,30 deja paraseam capitala.Bogdi e bine cataracta stagneaza Isabella trebuie supravegheata sa vedem daca apare si la ea(cica e fff posibil)
Eu abia ma tarasc,abia am reusit sa ajung in bucatarie sa-mi fac un ceai azi noapte..sper ca aceasta noapte sa ma pot odihni si maine sa fie totul ok.
all
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dod-participarea noastra in concurs
Anaan spune:
Am scapat de meditatii pe saptamana asta
Chiti cu degetel rupt, dar cu suflet mare! ( ce-l mai iubeste ea pe David!)
Dyana, ma bucur ca azi ai avut parte de vesti mai bune in legatura cu sanatatea mamei tale.
Adrisimo, un weekend placut si linistit si tie!
Novus, n-am apucat sa finantez Turcu', dar luni la prima ora il fac mai bogat cu 180 ron![]()
Eu nu-i dau pateu lui Andrei
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Simplyana, cum ti-ai dat seama ca are infectie urinara?
Bianca, in excursiile astea betivaneala e o mare calitate![]()
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
anca_nicolae spune:
La multi ani, Donu!!!! Sa fii tot mai smecher pe calculator si sa recuperezi tot, tot, sa ii uimesti pe toti!!! 
Pt novus-turcu, platit avansul. Edit: acum am citit, trebuia 180? Am platit doar 150, revin luni cu restul, scuze :)
Pt gaza, o sa te sun sa iti dau banii direct.
Pt dyana, mama-mare a avut aceasta boala si nu a avut niciodata probleme mari de la ea, a trait activa pana la adanci batraneti, asa ca iti tinem pumnii sa fie si la voi o evolutie cat mai usoara
. legat de cristi si singuratatea in 2..., ce sa zic, e greu de gasit perfectiunea, dar, cum ai zis si tu, bine ca ne ai pe noi! 

Despre puii mei, ca nu v-am mai povestit demult, sunt bucuroasa pt 2 chestii:
- de 1 luna am inceput meditatiile la engleza cu v+t, cu o prietena de 20 de ani pe care, ani in urma, o meditam eu la mate :), si acum ea e studenta, fb la engleza si uite cum s-a intors roata! Dupa 1 luna deja se vad rezultatele, amandoi au inceput sa ia note bune la engleza, adica 8, in conditiile in care la tudor cea mai mare nota au fost 3 de 8 [restul 4-6] si vero, anul trecut a luat doar 2, 4, 7. Chiar si cand se joaca pe net, vad ca incep sa inteleaga pe ici-colo cuvintele, am scapat de speeling pe miss bimbo sau alte siteuri :))
- bb3 a inceput sa inteleaga fffb aproape totul, stie sa mearga dedicat in anumite locuri, ii zic [fiind intr-un dormitor] sa duca obiectul pe masa la bucatarie, si acolo il duce, sau cand termina laptele imi arata bibe si apoi singur il duce la chiuveta, incearca sa vb cu pisoiul [de 3 saptamani am un pisoi de pe strada ff pricajit l-am luat, l-am operat, sper ca e salvat], chiar incepe bb3 sa devina si el baietel :)
si arabul..., stiam ca imi trebuie curaj sa va povestesc despre arab [si l-am avut pe acest curaj], stiam 95% si ce pareri o sa citesc, nu am stiut ca totusi, 2 fete vor sesiza EXACT natura acestei legaturi, si anume gige si gianina [ma inclin in fata lor]
, si.. nu am stiut nici cat de usor se poate bagateliza [nemeritat] un dialog intre 2 suflete, la o simpla replica: "amanta iti iei ca sa o f..". Daca motivatia principala a acestei legaturi ar fi fost doar sexul, nu as fi considerat nimic nou sub soare sa merite sa va povestesc. Dar eu stiu ca pt arab [cum bine a zis ilinca, satul de cate femei a avut] dialogul cu mine este prioritar sufletesc. Mi-a subliniat de n ori ca atat de mult isi doreste sa construiasca o relatie FRUMOASA cu mine incat e in stare sa accepte sa imi gasesc pe altcineva pt sex, daca eu voi vrea [rebolduind mereu ca el in prezent are amanta, si nu isi propune sa se desparta de ea], dar el vrea sa nu ne despartim niciodata, si sa nu ne para rau niciodata ca ne-am cunoscut. Atat de mult vrea sa stam departe de latura simplista si [deja :(] bagatelizata aici pe forum, si atatea chestii interesante/umane/sociale discutam [de ex, azi am vb despre subiectele de la rezidentiat, teorie medicala vs practica medicala] incat... mi-e si greu sa scriu ce voi scrie... imi pare rau ca v-am povestit. Iar legat de asa zisa "barfa" a lui despre sotie, nu a fost deloc in sensul de barfa, nu, el doar mi-a explicat cum, desi s-a casatorit din dragoste, si desi si in prezent apreciaza ff multe la sotia lui, totusi, incompatibilitatea sufleteasca si-a spus cuvantul... si cand eu am intrebat, concret, ce chestii difera atat de mult intre sufletele lor, abia atunci mi-a specificat cele 3 chestii. Mi-a vorbit IDENTIC cum povestim noi aici ce ne-a deranjat la ex [cazul meu] sau la actualii soti, cazul vostru. A fost o amaraciune din sufletul lui, si nici pe departe o barfire a sotiei vs alte femei. Pur si simplu, exista nevoie SI de prieteni in viata asta...
simplisor, stiu ca am scris SI in capitolul trecut, dar nu ma pot abtine: iubesc postarile tale. :)
Pup, weekend placut!
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 10 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
andiaroro spune:
simply-nu stiu igzact cum stau trebile in Spania, dar iti zic sa incerci ce te-as sfatui, daca ai fi in Franta, poate s-o potrivi ceva:
-incerci la "urgente" spital de stat-aici e gratuita consultatia si pentru cei fara acte. poate reusiti macar sa platiti ulterior
-suna la asigurarile de sanatate si explica-le ca aveti actele in curs de "facere" si poate au ei solutii
cum la tel nu poti mima:
-cauta pe net vreo asociatie care se ocupa de copii sau de imigrantii fara asigurare medicala si te duci direct la ei
-citeste forumul romanilor din Spania(daca exista) poate gasesti acolo raspunsul sau suna la vreo asociatie a romanilor din Spania
Treceti voi si de asta!
Io am disparut taman cand nu-mi mai incapeam in piele de ce declaratii frumoase imi facuseti, dar ne-a trimis vecinu de sus niste apa prin tavan direct pe modem...sa va mai zic ca asta s-a corelat cu o intinzatura de tendon la laba stanga ca s-a gasit alex sa se arunce pe picioru meu relaxat. Nu am fost telectuala perfecta in perioada asta cu toate ca zisesem ca-i moment propice pt lectura ca am asezonat totul cu o gripa...Tacam complet
...NU!!! Scapai io de astea si e madamazeaua cu angina in floare -suspecta de scarlatina si nu vrea antibioticul, asa ca acuma imi ocup creierul cu strategii de indopat copchilul cu chestia aia ce ei i se pare perfecta de scuipat...
Incerc sa ma pun la punct cu ordinea de zi si telenovelele si mai viu
Monnvas-merçi!
Monnvas spune:
Hola.
Is si eu p-aci, cu treaba cacalau si lasata cu ochii-n soare...inclusiv de plod, care ieri la 12 noaptea tzopaia si azi n-a fost chip sa-l culc de pranz.
Am multe de spus, pt fiecare, dar zau ca nu mai tin pasul.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
cativ13 spune:
Venim si noi la Moeciu dar momentan n-am sot in tara sa-l trimit cu banii la banca...marti e ok?Am pe mama la mine si pazeste copila sa nu cada din pat
o s-o gasesc adormita langa ea dar se cheama ca am si eu liber, nu?Pana nu ma prinde si pe mine dragul de perna, sa zic si eu ceva...Am retinut ca si idei de discutii urmatoarele:1. Barbati harnici, gospodari- al meu face de toate dar cand are el chef. sa nu-l pui ca "nu-mi spui tu mie ce sa fac!"
spala vase, da cu aspiratorul, face si mancare dar cel mai important e ca se ocupa de treburile administrative. adica, el plateste telefoane, facturi, tot. bine, eu nici n-as avea cu ce plati toate astea dar imi e si foarte lehamite de cozi si ghisee si ...lucrul cu banii, mai ales sa-i dau
. in concluzie, pe o scara de 1 la 10, as putea spune ca B e de 8. sa nu ma spuneti
2. Povestea Ancai - e mare, vaccinata, responsabila. sigur stie ea ce sa faca
cativ13 spune:
Dyanna, mie imi e tare groaza de momentele astea...cand cuiva drag nu-i e bine...si cand vine vorba de asa ceva reactionez nepotrivit, sunt ironica si rautacioasa, tocmai pt ca mi-e frica sa nu sufar. cand am citit de replica lui cristi, mi-am amintit ca zilele trecute am spus si eu la fel cand socrii mei il vaitau pe tata ca munceste mult si e imprudent. era vorba de tata, da? si am zis "ei, toti murim la un moment dat..." am spus-o sa ma feresc de suferinta pe care mi-ar provoca-o numai gandul pierderii lui si a oricui drag. eu am trait o experienta neplacuta dupa care inca nu mi-am revenit, desi au trecut 10 ani
si atunci nu stia mama ca trebuie sa ma vada un doctor dupa asa o trauma

in fine, concluzia mea ar fi ca poate cristi in spatele vorbelor reci ascunde teama de pierderea celor dragi si frica de suferinta. dar, la fel ca si in cazul Ancai, spun ca tu cunosti cel mai bine situatia, ce si cum trebuie sa faci fie bine pt toti dar mai ales pt Mutzu
cativ13 spune:
Mmmmm, buhai singura pe-aici...unde sunteti? ca parca iesirea in club era sambata, nu vineri?
ma duc sa imi fac manichiura...
Ayla21 spune:
Buna seara la toata lumea!
Multumesc fetelor care s-au gandit la noi, au intrebat de noi, sau au trimis PM.
Noi suntem bine cu toti, am trecut de prima laringita din acest sezon in timp record cu tratament homeopat (PlantExtrakt) si va recomand sa incercati. Nu sunt foarte convinsa de homeopatie si mai am inca multe de studiat pana sa fiu, dar la noi de data aceasta a mers foarte bine.
Luana face o multime de lucruri noi, a evoluat mult de cand merge la gradinita. Acum le dau pentru imunitate tot homeopat si sper sa functioneze, pentru ca nu as vrea sa fiu pusa in situatia de a sta mai mult acasa din cauza virozelor de sezon.
Pe net nu am mai prea intrat, pe forum chiar deloc. Ma dispera clipurile publicitare si din acest motiv nu am mai intrat nici sa va citesc de pe telefon, uneori paginile nici nu se deschid.
Astazi se implineste 1 an de cand micuta mea, Maria Alexandra a plecat la ingerasi, alaturi de surioara ei.
Ieri Luana a implinit 22 de luni. Am sa pun cateva poze aici.
Dodo, La multi ani cu sanatate si multe progrese puiului tau, Bogdan!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.