Ghiocei de martie-aprilie 2009***270***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Noi am zis ca venim la Moeciu dar sa stiti ca suntem www.youtube.com/watch?v=IeYiZjlaQl8" target="_blank">betivi.

Ca de obicei, f tare

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

bianca - daaaa, cunoastem betivanul
chiar asa, te mai duce de mana la crasma de vis-a-vis?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Ocolesc trotuarul cu pricina ca altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

fetelor va doresc un wes placut calduros si linistit!!!! va

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

unde dispari draguta de incepi cu urari de la ora asta?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Olga: imi pare tare rau pentru Chiti, draga de ea, ce mult il iubeste pe David. Cat despre Cristi, eu zic sa incerci sa-l implici cate putin, dar mai des in cresterea lui David si o sa invete de toate.

Dyana: multa sanatate mamei tale si tie multa putere sa treci peste toate

Mie mi se pare ca Dragos, vorbeste aceeasi limba ca Adela, cred ca s-ar intelege de minune la telefon

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Trimis banii pt excursia la turcu'ala (180ron) si serbarea de Craciun (30ron), e ok, fetelor?

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Piticii i-am agonisit cu greu... ca de cand m-am pus eu pe cautat, parca au intrat in pamant.

bine ca mai stau pe pereti, la noi saracii au ramas fara picioare, numai pana acolo ajunge dragos

Pai i-am lipit dincolo de limita de siguranta piticologica.

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Mada maine ma duc la Ikea dupa scaun, mai ales ca este si la oferta. Sper sa mai gasesc. Bianca tu sa te duci poimaine

Unde ai vazut ca e la oferta, ca eu pe site-ul lor nu l-am gasit (nici la pret intreg)?

La fata locului!

Dyana

LA MULTI ANI, BOGDAN!

Fetelor, sunt niste jucarii care scot baloane de sapun, stiu ca i-am cumparat mai de mult unui verishor... Adela nu pare atrasa de kestia asta, asa ca deocamdata nu simtim nevoia sa ne dotam cu asa ceva.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

denisamada - am admirat-o pe adelake si pe-afara dar mai ales prin casa
suuuper camera are
si ce frumos se spala pe dinti
la coboratul scarii nu are probleme?

aparatoarea de pat este OK ? ca din tot ce am citit pe site-uri spuneau ca salteaua trebuie sa aiba cel putin 10 cm si a mea are cerd ca vre-o 5-6cm, nu mai mult si stateam in dubiu daca sa comand sau nu
multumesc

De urcat, se urca singura, dar cand o descopar stau si-o pazesc sa o recuperez la coborare, ca nu cred ca reuseste... Scaunul ala e cam cat ea.

Nici salteaua noastra nu are 10cm, dar e ok, nu avem probleme, kiar isi face treaba super-bine. De fapt, dupa ce mi-a stat inima in loc cand am vazut-o cocotata in varful lateralei... , eram in stare sa o las si fara aparatoare, doar sa poata iesi cand vrea, sa nu mai simta nevoia sa se catere si sa cada de acolo...

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Cica mai sunt locuri la Moeciu.

Asa ca i-am spus lui Novus sa ne treaca si pe noi pe lista.

Supeeer!!!

Citat:
citat din mesajul lui alexa101

Buna fetelor, voi le dati copiilor pateu de pui de Sibiu/Ardealul....sau de gasca la conserva ca fetitei mele de 1 an si 7 luni ii place mai mult decat cel facut de casa.
Nu stiu ce sa-i mai fac de papa, voi ce le mai gatiti ca a mea e tare mofturoasa, nu ii mai place deloc iaurt, banana, lapte nu mai cu cereale nestle pt copii mai papa si multe alte feluri care le papa f bine. Ce nu i-am facut si se stramba, ii place sa pape din mancarea noastra, chiar daca e cu carne de porc, varza, fasole...daca nu-i dau sa guste de cateva ori se pune pe plans.
Acum prefera jambon de curcan, pui la gratar cu usturoi si alte cateva mancaruri.

Nu. Nici noi nu mancam pate de ficat la conserva.

Pupam degetzel de Chitzi!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Serbus! (stiu ca e cu v )

La multi ani, Bogdan!

Felicitari, KOKO !

DYANA, , multa sanatate mamei tale!

Chitibus, comoara mica cu buba la degetel!

iar m-am indragostit de DRG!

Foarte frumoasa Camera Adelei! Si suna ca un titlu de poveste!

Gal-gal-gal e prea tare!
Acuma, Bianca, care a fost primul, oul sau gaina (la "beutura" vreau sa zic)?

Eu sunt (mai)neagra de suparare ca mi s-a aprins becul ca Luca are infectie urinara si de ieri tot incercam sa ajungem la doctor. Si nu reusim! Gratuit nu puturam ca nu s'tem la zi cu actele, iar cu plata - asta cred ca e un test "de sus" - ne costa fix cat mai avem pe card si asta inseamna ca nu mai avem bani de paine sau de compresas, ce sa mai zic de tratament??? Salariul lui Mimiloi daca nu intra azi, intra abia marti, ca luni Spania serbeaza helouinul = fiesta= no trabajo. Sunt ca un arici!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

MONNVAS, am tot uitat sa raspund , nu, n-am scapat de suzi, dar o mai uita abandonata pe sub pat in timpul zilei. Avem insa o (UNA) adormire fara suzi. Cred ca era luna plina in noaptea aia!. Oricum, a cerut-o peste 2 ore.

Mergi la inceput

Si ariciul se duce sa bucatareasca un pic si va ureaza lamartirevedere! Si uichend placut!

Mergi la inceput