Ghiocei de martie-aprilie 2009***270***
Raspunsuri - Pagina 16
olishka spune:
M-am suparat asa de tare pe Criti de ma doare capul
Ii faceam lui David aerosoli si a venit Chitibus plangand acasa ca si-a rupt degetelul. Bineinteles ca am lasat totul si am fugit cu ea la spital, iar pe David l-am lasat in grija lui Cristi. Cand am ajuns acasa aflu ca l-a scos afara...in primul rand este racit, tocmai facuse aerosolii si nu avea voie sa iasa, si l-a scos in hanorac si sandale cu sosete
Normal ca am facut f urat. Concluzia: ca exagerez si sa nu mai tinem copilul in puf
Dupa parerea lui sunt deplasata ca fac crizele astea caci este ceva normal sa scoti copilul in sosete afara pe vremea asta...
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui adrisimo28![]() ptr chiti sa treaca peste aceasta perioada dragastoasa de Dragos ![]() |
Multumim

2 saptamani trebuie sa stea

anamariame spune:
Of, Olga, ce rau imi pare!
Bine macar ca nu e mana dreapta, si o poate folosi la scris! 

Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Of, Olga, ce rau imi pare! Bine macar ca nu e mana dreapta, si o poate folosi la scris! ![]() ![]() ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Asta a zis si ea, caci ii place mult la soala.
M-a impresionat caci era la spital si i se facuse f rau, mai sa lesine de vreo 2 ori, caci erau mai multi copii cu probleme, printre care si un bebe cu piciorusul in ghips si a zis: "Asa de mult imi doresc ca David sa nu pateasca nimic si sa nu treaca niciodata prin asta"

anamariame spune:
Mititica, ce protectoare este! Ea o sa fie pentru David un fel de mama2, asa imi spunea fratele meu mie, aveam grija de el la fel cum avea si mama, si m-a poreclit mama doi
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Bianca2503 spune:
Noi am zis ca venim la Moeciu dar sa stiti ca suntem www.youtube.com/watch?v=IeYiZjlaQl8" target="_blank">betivi.
adrisimo28 spune:
bianca 
stim stim ... `da bine ca mai poate sa se ridice singur de jos ![]()
dragastoasa de Dragos 
Gianina34 spune:
olishka- transmite pupicuri lui chiti, tare rau imi pare
acum , dupa ce a comis-o, nu ramane decat sa speri ca nu i se va inrautati starea lui david... of barbatii astia
bianca - daaaa, cunoastem betivanul![]()
chiar asa, te mai duce de mana la crasma de vis-a-vis?![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni