Ghiocei de martie-aprilie 2009***270***
Raspunsuri - Pagina 15
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Ai de mine ce-a mai ras Sophiphi la filmuletul cu Drg, se-neca de ras, sughitza, radea in cascade...a trebuit sa-l pun de vreo 12 ori, m-a innebunit, cum se termina cum trebuia sa dau reply, altfel era scandal ![]() |

o fi intelegand ceva Sophiphi

adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Anaan Si Andrei a reactionat la fel |
spune luceafarul
si eu rad mereu cand ma uit la film dar si cand il apuca prin casa bodoganeala
alexa101 spune:
Buna fetelor, voi le dati copiilor pateu de pui de Sibiu/Ardealul....sau de gasca la conserva ca fetitei mele de 1 an si 7 luni ii place mai mult decat cel facut de casa.
Nu stiu ce sa-i mai fac de papa, voi ce le mai gatiti ca a mea e tare mofturoasa, nu ii mai place deloc iaurt, banana, lapte nu mai cu cereale nestle pt copii mai papa si multe alte feluri care le papa f bine. Ce nu i-am facut si se stramba, ii place sa pape din mancarea noastra, chiar daca e cu carne de porc, varza, fasole...daca nu-i dau sa guste de cateva ori se pune pe plans.
Acum prefera jambon de curcan, pui la gratar cu usturoi si alte cateva mancaruri.
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui alexa101 Buna fetelor, voi le dati copiilor pateu de pui de Sibiu/Ardealul....sau de gasca la conserva ca fetitei mele de 1 an si 7 luni ii place mai mult decat cel facut de casa. Nu stiu ce sa-i mai fac de papa, voi ce le mai gatiti ca a mea e tare mofturoasa, nu ii mai place deloc iaurt, banana, lapte nu mai cu cereale nestle pt copii mai papa si multe alte feluri care le papa f bine. Ce nu i-am facut si se stramba, ii place sa pape din mancarea noastra, chiar daca e cu carne de porc, varza, fasole...daca nu-i dau sa guste de cateva ori se pune pe plans. Acum prefera jambon de curcan, pui la gratar cu usturoi si alte cateva mancaruri. Alexa |
Eu una i-as pune pate de ficat facut in casa in cutie de Ardealul. .
Chiar nu e bun pateul la conserva ca are numai pielite si oase pisate.
In ceea ce prveste mancarea incearca sa gatiti pentru voi fara porc si atunci nu cred ca vor mai fi probleme. Puteti manca toti din aceeasi oala.
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
si noi avem preocupari de suflat in chestia aia....dar m-am smecherit dragastoasa de Dragos ![]() |
F buna ideea. Sau si mai bine ne cumparam un pistol care face direct baloane.
Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 bianca eu am inteles scrisul din filmul cu vladimir dragastoasa de Dragos ![]() |
F tare

adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui olishka F buna ideea. Sau si mai bine ne cumparam un pistol care face direct baloane. |
de care? pistolul cat mai costa? in poze la uali am vazut la o nunta un fel de aparat facut baloane
dragastoasa de Dragos
olishka spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Cica mai sunt locuri la Moeciu. Asa ca i-am spus lui Novus sa ne treaca si pe noi pe lista. |
Iu-huuu!!!

olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
de care? pistolul cat mai costa? in poze la uali am vazut la o nunta un fel de aparat facut baloane dragastoasa de Dragos ![]() |
Pai sunt cam peste tot, din acelea chinezesti, ieftine.

olishka spune:
Noi am venit de la spital, caci si-a rupt Chiti degetelul la sport si acum are mana stanga in ghips