Ghiocei de martie-aprilie 2009***270***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Eurespal au luat si ei vreo doua saptamani, cu asta le-a trecut in trei zile...nu stiu ce sa zic, poate ca Eurespalul si-a facut jobul si siropul asta a finalizat problema. Am citit zilele trecute, la mamicile de martie-aprilie 2008, nici nu stiu cum am ajuns pe acolo, si am vazut ca si unele dintre ele sunt mare fane Coughend. O fi ceva de capul lui!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Chiar, stie cinea...la gradinitele private, se platesc si zilele in care a lipsit copilul, nu?

Olga, mamica lui David iepurasul

Se scade mancarea (ca. 20 RON/zi)

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Fetelor, azi avem un sarbatorit de onoare:

La multi ani,Bogdan, cel mai luptator dintre fratiorii de ghiocei! Sa ai o viata frumoasa, caci o meriti din plin! Multe, multe pentru mama ta cea curajoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Si oare pot sa-i dau siropul acesta si sa intrerup Eurespalul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Sigur pleurezia e secundara pneumoniei, nu bolii? En-fin, nu are rost sa-mi dau eu cu parerea fara sa am datele, sunt sigura ca cei de la Sf Maria vor lamuri lucrurile si mami tau va fi bine. Multa sanatate.

ai instinctele formate foarte bine. adica da, este foarte posibil sa fie o complicatie a bolii (e vorba de LES ); si din pacate astazi dimi ne-au confirmat ca are si o usoara pericardita, clar tot complicatie a LES; din fericire am adus-o fix cand trebuia, si ne-au mai linistit doctorii ca o sa se rezolve toate, si deocamdata nu crede nimeni ca i-ar fi pusa viata in pericol. eu sper din toata inima sa fie asa... pentru ca altfel nu concep..
acum a plecat surioara la spital, sa incerce sa vorbeasca si cu dr cardiolog si sa ne primim asigurarile in fata.... ca tare greu e
partea buna e ca mami se simte muult mai bine decat ieri, i-au dat calmante zdravene si a dormit fara dureri, cu oxigen care a ajutat-o s arespire... si azi avea o voce mai bunicica

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

La multi ani,Bogdan, cel mai luptator dintre fratiorii de ghiocei! Sa ai o viata frumoasa, caci o meriti din plin! Multe, multe pentru mama ta cea curajoasa!

LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Asaaa acu sa va comunic ultimele noutati privind
Serbarea De Craciun.

Am vorbit astazi cu tipul de acolo si e stabilit:

Marti 21 Decembrie ora 18.00

Petrecerea dureaza 2 ore 30. Cam la o ora de la sosire se va pune masa pt pititci iar Mosul va veni spre sfarsit. Am intrebat si de cadou sa nu fie un balon sau ceva de genul. Domnul de acolo a zis ca nu s-au gandit inca dar va fi ceva in valoare de aprox 20 de Ron deci nu chiar un chichi micihi (sper).

Meniul mi-am permis sa-l combin eu intre Fantezia si Alba ca Zapada. Meniul Fantezia cuprinde: stelute de mare (tartine cu pasta de branza), rulada de pui (care mi s-a spus ca e rece asa ca am schimbat-o cu pulpita de pui la cuptor din meniul Alba ca zapada), Julliene de ardei capia copti, si cartofi duccese (astia sunt de fapt piure de cartofi spritati printr-o forma ca sa para ca si cartofii. Daca vreti ii putem schimba cu cartofii la cuptor din meniul Alba ca zapada. Aci decideti voi ca putem sa modificam).
Ideea e ca trebuie sa ne strangem minim 10 familii daca tot ne-au rezervat ora pt noi. I-am rugat sa incerce sa nu puna in acelasi timp cu noi, grupuri organizate de la gradinite sau scoli ci eventula doar familii asa ca noi si a fost de acord.
Eu o sa mai vorbesc cu cateva cunostinte cu copii pana in 3 ani, poate ne stragnem mai mult. Sunteti libere sa mai chemati prietenii sau cunostinte astfel poate reusim sa fim doar noi in intervalul orar respectiv.
Avansul este de 30 de RON de familie. Pana Marti dimineata (02.11.2010). Contul Meu este pe mail-ul comun.

Numarul definitiv de persoane o sa-l comunicam cu o saptamana inainte, pana atunci mai astept inscrieri si confirmari.

Pana acum s-au inscris Gaza (2+1), Olishka (2+1), Pisik(2+1), Saby(2+1), Mireal(2+1), Gianina(1+1), Monnvas(2+1), Ela(2+1), Denisamada (2+1), Dyana (2+1), Anca (1+3), Simonapro (1+2), Gigelica (1+?) si Alina.n.(?)

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Nu trebuie schimbat, e foarte bine asa cum ai convenit meniul
Multam si pentru ora 18
Incerc sa pun azi 30 RON in contul tau

Da'suntem o gasca mare, ce-o sa se distreze picii (si noi)

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata

vine tufata cu cafeaua

gazulina - pe noi trece-ne 2+1 totusi ca poate poate am noroc

olishka - n-ar trebui sa-l asculte dr un pic la plamani si stai linistita si sa nu te trezesti cu vre-o surpriza?
fiecare gradi are politica ei legat de absente - cand prospectam piata am vazut o gramada de variante
la gradi a noastra platesc aceeasi suma chiar daca mergem in fiecare zi sau doar 1 zi intr-o luna
toate lucrurile astea sunt mentionate in contract

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Dyana sa se faca mami bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

daaaa ma alatur si eu cu muuti pupici si ganduri bune pentru dragul nostru Bogdan
si pentru tine dodo-pui, mamica puternica si curajoasa

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput