Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (156)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Neata!!!!!

Dam de baut, de mancat, e rost de chef

Mica mea face 9 luni mari, late si fericite
De-abia astept sa se trezeasca s-o pupacesc bine.

mami de fetita

La multe lunite!

Multumim de cinste!

Micki, mami de Kiti (nasterea in cuvinte)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

myky crema inca nu am primit-o , o prietena a vb cu alti prieteni care veneau in tara , au adus-o si acum e la prietena mea cu care incerc sa ma intalnesc de o sapt ea a inceput sa o foloseasca cica e de culoare neagra, abia astept si eu. dupa ce o folosim va spunem daca apar rezultate

mami de Dragos Andrei

si pe mine ma intereseaza daca are rezultate crema. si detalii..bla bla. ca nu stiu nimic. astept cu interes daca e ok la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna seara,

Va invit la un ceai cald cu briose cu ciocolata!

Ayanna cum a fost plimbarea?
Dandana ma bucur sa aud ca e mai bine la ochisor Dragos
Ale1212xa....le place sa ne jucam cu ei

va

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Experienta nu reprezinta ceea ce ti se intampla, ci ceea ce faci cu ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... am intrat sa ma mai laud inca un pic. Din 8 nov voi fi cetateana!!! Dupa 7 ani de asteptare

si mai vroiam sa zic o chestie, o uitasesi data trecuta
mamidepuiuti, foarte bune sunt cursurile de pe Deutsche Welle - am parcurs cursul radiofonic DW - Warum nicht? si primul nivel din DW Interaktiv - foate bune si gratis... inca nu stiu la ce imi vor folosi, am zis ca nu strica.

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Felicitari pentru cetatenie!
Cum au decurs ostilitatile? In ce a constat? Ce teste ai dat?
Mi se pare interesant de aflat!

Mergi la inceput

Miru cand te intorci imi aduci si mie ceva bun de la un restaurant din Cta? Puiul ala exotic...

Noi suntem bine, veseli, plimbati de cand e soare afara... Ne-am reluat cele 2 ture de plimbare zilnice. Si desigur ca avem un tanc nou pt Kiti. Intra mai greu in lift dar merita.

Alte vesti..nu am prea bune. Andrei nu e foarte bine dar speram sa treaca peste greu. L-au intubat pt a-l ajuta cu respiratia. "Uita sa mai respire" dupa cum a zis asitenta. Si i-au pus cateter central pt a-i administra antibioticul mai bine. Cum era cu vointa nou-nascutilor de a trai? Vineri a facut o luna de la nastere. Of of of...

In asemenea momente imi dau seama cat de norocoasa sunt sa am puiul langa mine, sanatos si voios!

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

las o aburinda...dar voi mai dormiti, nu veniti dupa miros

noi plecam la tara ca avem nitica treaba, asa ca ne-am trezit devreme...
si asa as mai fi dormit

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Miru cand te intorci imi aduci si mie ceva bun de la un restaurant din Cta? Puiul ala exotic...

Noi suntem bine, veseli, plimbati de cand e soare afara... Ne-am reluat cele 2 ture de plimbare zilnice. Si desigur ca avem un tanc nou pt Kiti. Intra mai greu in lift dar merita.

Alte vesti..nu am prea bune. Andrei nu e foarte bine dar speram sa treaca peste greu. L-au intubat pt a-l ajuta cu respiratia. "Uita sa mai respire" dupa cum a zis asitenta. Si i-au pus cateter central pt a-i administra antibioticul mai bine. Cum era cu vointa nou-nascutilor de a trai? Vineri a facut o luna de la nastere. Of of of...

In asemenea momente imi dau seama cat de norocoasa sunt sa am puiul langa mine, sanatos si voios!

Va

of of of

stiu cum e sa stai in spital o luna de zile numai cu gandul la puiul tau...nu ma compar cu mama lui Andrei, dar o sa spun o rugaciune pentru ei. Sunt puternici copii, lupta, o sa fie bine

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Va

pai mami tu ce faci...imi spui mie de diete...si tu vrei bunatati....nu e corect .....VREAU SI EU MIMA....

gata, ati renuntat si voi...la jucarie...in ceea ce privete usurintza...au fost bunicele bertoni, nu?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....sarumana de cofe alexa...eu mi-am fc una fara coffe....desi jiji dupa prima noapte fara coffe ... a fost jalnic...dar am zis incerc 1 sapt....

ruxita felicitari....nu stiu care sunt avantajele de a fi cetatean de romanik...dar...bun venit printre noi..legal :))

azi e frumu...asa ca go...cu bb afara....io am un sarbatorit in familie...asa ca vad cum vom sarabtori,,,

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... am intrat sa ma mai laud inca un pic. Din 8 nov voi fi cetateana!!! Dupa 7 ani de asteptare

si mai vroiam sa zic o chestie, o uitasesi data trecuta
mamidepuiuti, foarte bune sunt cursurile de pe Deutsche Welle - am parcurs cursul radiofonic DW - Warum nicht? si primul nivel din DW Interaktiv - foate bune si gratis... inca nu stiu la ce imi vor folosi, am zis ca nu strica.

Felicitari pentru cetatenie!
Cum au decurs ostilitatile? In ce a constat? Ce teste ai dat?
Mi se pare interesant de aflat!

aaa, nu e nicio ostilitate, doar iubire din aia pura care te pune sa astepti vreo nspe ani ca sa fii cetatean de romanika. Depui dosar si astepti si iar mai astepti si cand te-ai saturat sa mai astepti mai astepti inca un pic - pentru ca teoretic nu o dobandesc, ci mi-o redobandesc (bunicii fiind cetateni ai regatului). Inca nu stiu ce probe-teste vom sustine, vom depune juramant de credinta, altele nu stiu si nu cred... examen de limba, istorie, cred ca sustin cei care nu sunt romani etnici.

Dar cand m-am casatorit si am depus prima data acte pentru sedere legala am sustinut un interviu cu sotul timp de vreo 4 ore, in care ne-au intrebat separat multe lucruri unul despre celalt, ne-au facut si vizite ca sa se asigure ca locuim impreuna.

Mergi la inceput