Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (156)
Raspunsuri - Pagina 8
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela BF...treaba cu cazutul in baie...( myky... de precizari) intrasem in panik...am zis...frate tre sa maresc doza de prepelitzeala ca ma lasa rau de tot hardul... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
ayanna_xem spune:
Salutare gagici!
Ma asteptam la mai multa miscare, ca doar incepe week-endul nu? yupiii...eu ma bucur de pe acum.
Noi azi iesim la plimbareala, chiar daca e soare cu dinti, ne imbracam bine si la oras cu noi.
SIMPLI, eu ii tai unghiutele cand doarme, la somnul de noapte...de obicei nu se trezeste daca doarme bine ca atunci e prea somnoroasa oricum si chiar daca s-ar trezi n-ar riposta.
Apropos de subiectul asta, voi la cate zile le taiati unghiutele?...eu o data la trei zile ca ii cresc foarte, foarte repede si se zgarie toata. La picioare nu cresc asa repede, le tai o data pe saptamana sau chiar mai rar, sau poate nu se simt asa de rapid ca la manute, nush.
Stiu ca fusese vorba si despre baita la un moment dat...eu am ceva vreme de cand nu ii mai fac baie zilnic, adica o spal la fundulet obligat dupa fiecare kk, dar baita generala ii fac o data la 2 zile, iar pe cap o spal un pic mai rar, o data la patru zile sau chiar o data la sptamana daca e mai frig...Exista o regula in acest sens?... ca eu chiar nu stiu...am considerat ca e ok asa.
Vroiam sa va mai scriu cate ceva dar m-a sunat sotul ca deja e in drum spre noi si ca in juma de ora sa fim gata de plecare...ioiiii, juma de ora??? si io si fii-mea? nu stie ce spune...
V-am pupaaaat! Pa!
myky791 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem Salutare gagici! Ma asteptam la mai multa miscare, ca doar incepe week-endul nu? yupiii...eu ma bucur de pe acum. Noi azi iesim la plimbareala, chiar daca e soare cu dinti, ne imbracam bine si la oras cu noi. SIMPLI, eu ii tai unghiutele cand doarme, la somnul de noapte...de obicei nu se trezeste daca doarme bine ca atunci e prea somnoroasa oricum si chiar daca s-ar trezi n-ar riposta. Apropos de subiectul asta, voi la cate zile le taiati unghiutele?...eu o data la trei zile ca ii cresc foarte, foarte repede si se zgarie toata. La picioare nu cresc asa repede, le tai o data pe saptamana sau chiar mai rar, sau poate nu se simt asa de rapid ca la manute, nush. Stiu ca fusese vorba si despre baita la un moment dat...eu am ceva vreme de cand nu ii mai fac baie zilnic, adica o spal la fundulet obligat dupa fiecare kk, dar baita generala ii fac o data la 2 zile, iar pe cap o spal un pic mai rar, o data la patru zile sau chiar o data la sptamana daca e mai frig...Exista o regula in acest sens?... ca eu chiar nu stiu...am considerat ca e ok asa. Vroiam sa va mai scriu cate ceva dar m-a sunat sotul ca deja e in drum spre noi si ca in juma de ora sa fim gata de plecare...ioiiii, juma de ora??? si io si fii-mea? nu stie ce spune... V-am pupaaaat! Pa! |
eu i le tai odata la saptamana, la picioare foaret rar, de obicei se rup singurele.
baita si eu tot la 2 zile ii fac si ii fac si la cap, ca oricum s euda singur ca da din maine si face tot o apa.... la fundulet il sterg cu serv umede dupa kk, dar in ultimele zile a cam facut la oala.
ayanna xem daca sunteti fete.. normal ca nu va ajunge jum de ora sa va pregatiti
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
myky791 spune:
miremia tot la const? vati inatlnit cu gemanutele ce mai fac?
ma scoate din sarite regula asta cu 60 sec
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
Lillo spune:
Ayanna eu nu stiu sa fie o regula in legatura cu baita. Pe pitic il linisteste balaceala in apa calda asa ca nu sar peste baita decat in caz de forta majora, de obicei face baie zilnic si pe corp si pe cap.
decenuela spune:
slaba activitate...se vede ca incepe uichendu...
eu astept sa se trez jiji sa iesim putin afara...da..se face noapte
sunt obo si ma gandesc cu groaza ca trebuie SA-L IMBRAC......
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ale1212xa spune:
Dragos rade in hohote daca ii fac ptiu ptiu ptiu, de la ptiu sa nu te deochi
e bestial
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
Ruxita spune:
... am intrat sa ma mai laud inca un pic. Din 8 nov voi fi cetateana!!! Dupa 7 ani de asteptare
si mai vroiam sa zic o chestie, o uitasesi data trecuta
mamidepuiuti, foarte bune sunt cursurile de pe Deutsche Welle - am parcurs cursul radiofonic DW - Warum nicht? si primul nivel din DW Interaktiv - foate bune si gratis... inca nu stiu la ce imi vor folosi, am zis ca nu strica.
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
ale1212xa spune:
ce liniste pe aici
toate sunteti la ??
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
dandanaG spune:
lorex eu ii dau mai mult pastrav, e mai moale si il mananca bine, si noi mancam destul de des bobitza
myky crema inca nu am primit-o , o prietena a vb cu alti prieteni care veneau in tara , au adus-o si acum e la prietena mea cu care incerc sa ma intalnesc de o sapt ea a inceput sa o foloseasca cica e de culoare neagra, abia astept si eu. dupa ce o folosim va spunem daca apar rezultate
la multe lunite Maia
ochiul lui Dragos e mai bine
unghiile i le tai o data pe sapt la maini desii cred ca ar trebui un pic mai des si la pici la 2 sapt cam asa, nu prea sta dar il tin
Dragos sta foarte atent cand ii curat urechile, nu stiu daca ii place sau nu dar am descoperit ca ii place sa ma joc in parul lui(care nu prea e), in seara asta asa a adormit
azi nu mai sunteti in verva? ce simpatice ati fost ieri
mami de Dragos Andrei