Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (156)
Raspunsuri - Pagina 7
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu neata fetele!va servesc o cafea sunt zombi..brrr....ai ies lui raul 2 dinti sus....is umflate gingiile is albe si se simt in gingiuta amandoi gata gata sa plezneascasi bineinteles e marait....somn agitat...tot tacamul afara e frig rau si nu am iesit ieri cu el.....sper sa fie azi mai caldut ca nu se poate cu el in casa...oare cum trecem iarna daca e asa greau cum anunta astia la tv(cea mai grea geroasa iarna din ultimi 100 ani)sper ca se inseala am citit de mamici obosite pui bolnaviori imi pare rau...ser ca va reveniti si nu mai aveti probleme o zi buna sa avem fetelor! |
eu in fiecare zi ies afara,chiar daca e frig(o imbrac f bine,o acopar si cu paturica si ne facem plimbarea),numai daca ploua nu prea ies
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Experienta nu reprezinta ceea ce ti se intampla, ci ceea ce faci cu ce ti se intampla."
haircut spune:
Neata!!!!!
Dam de baut, de mancat, e rost de chef
Mica mea face 9 luni mari, late si fericite
De-abia astept sa se trezeasca s-o pupacesc bine.
Bubu, multam de cafea, de urari. Maia papa ficatul, i-l fac cu legume(cartof, albitura, morcov, dovlecel, ardei) si de consistenta crescuta, ea nu papa supe sau chestii lichide(si cu apa e show mare)Cu un strop de ulei de masline, cum ai pus tu unt si i-l frec un pic, sa se faca pasta asa.
Dece, incearca o lingurita de miere pe stomacul gol, mama ma tot bate la cap ca functioneaza pt constipatie n-am incercat dar poate chiar ajuta. Stiu ca-ti place mierea. Nu stiu daca merge si cu baclavale pe stomacul gol
Ariana, Multumim de urarieu nu-i pot taia Maiei unghiutele treaza nicicum. I le tai dupa ce o adorm bine, e o perioada de somn mai profund si profit O sa incerc si eu azi sa-i dau Maiei paine cu dulceata.
Onitza, mamico!Cred ca deja ai adunat de-o florarie mica de la noi
mesajul e scris acum vreo ora, intre timp s-a trezit sarbatorita, a servit fructe si pregatim pranzul
o zi frumoasa sa aveti!
mami de fetita
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui livia1980 Cu privire la taiatul unghiilor , cele de la maini sta sa i le tai...repede, repede...dar sta...e foarte atent la ce fac eu..In schimb de la picioare...e mai greu ca se gadila..mai prin somn, mai treaz.... Si al meu copil seara cand il sterge tati prin urechi dupa baita...adoarme aproape.Ii place sa te joci in ureche lui |
si noi trebuie sa taielm unghiile repede repede, la maini ma analizeaza ce fac..dar la picioare daca nu vede el ce se intampla incepe sa se frichine
si lui Dragos ii place la nebunie sa il sterg in urechi...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui haircut Neata!!!!! Dam de baut, de mancat, e rost de chef Mica mea face 9 luni mari, late si fericite De-abia astept sa se trezeasca s-o pupacesc bine. Bubu, multam de cafea, de urari. Maia papa ficatul, i-l fac cu legume(cartof, albitura, morcov, dovlecel, ardei) si de consistenta crescuta, ea nu papa supe sau chesti lichide(si cu apa e show mare)Cu un strop de ulei de masline, cum ai pus tu unt si i-l frec un pic, sa se faca pasta asa. Dece, incearca o lingurita de miere pe stomacul gol, mama ma tot bate la cap ca functioneaza pt constipatie n-am incercat dar poate chiar ajuta. Stiu ca-ti place mierea. Nu stiu daca merge si cu baclavale pe stomacul gol Ariana, Multumim de urarieu nu-i pot taia Maiei unghiutele treaza nicicum. I le tai dupa ce o adorm bine, e o perioada de somn mai profund si profit O sa incerc si eu azi sa-i dau Maiei paine cu dulceata. Onitza, mamico!Cred ca deja ai adunat de-o florarie mica de la noi mesajul e scris acum vreo ora, intre timp s-a trezit sarbatorita, a servit fructe si pregatim pranzul o zi frumoasa sa aveti! mami de fetita |
multumim de tratatie
mami de Alex si Radu
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui lucia2000 La multe lunite Maia,fetita finuta Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
SUBSCRIU
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
haircut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
eu in fiecare zi ies afara,chiar daca e frig(o imbrac f bine,o acopar si cu paturica si ne facem plimbarea),numai daca ploua nu prea ies Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Experienta nu reprezinta ceea ce ti se intampla, ci ceea ce faci cu ce ti se intampla." |
Si eu o scot afara. In zilele cand am sarit peste plimbare fie a plouat fie mi-a fost mie prea frig si n-aveam chef de inghetat si mai tare mama egoista
mami de fetita
miremia spune:
LML Maia! Sa cresti mare frumusete mica!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg