Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (156)
Raspunsuri - Pagina 6
decenuela spune:
onitza ....tot respesctul ,mami, insa va trebui sa faci ceva...trebuie sa te protejezi...
lucia...bravo pt rabdarea pe care o ai...nu doar sa faci bunatati ci...sa le si postezi...sincera sa fiu...n-am dat click pe link...de frica sa nu ....ca je....sunt jalnica....( a luat cineva aseara baclavale....aam luat si io....n-am mancat 1-2 de bun simt ci TOATE, TOATE.....asa ca incerc sa ma pedepsesc)
jiji ink doarme..am obs...ca dimi , cand plec de langa el...mai doarme 2 ore...legate sau cu o mik trezire)
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
myky791 spune:
tot eu. DanadanaG cum e crema pt decalotare? sia facut efectul? eu ink nu am luato am zis sa astept sa vad daca e buna sa nu dau un mil degeaba pe ea. astept raspuns
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
myky791 spune:
DECE TE Facusi frumoasa? sati fie de bn vopseala.
eu am o problema cu parul asta imi vine sal tund scurt. imi cade gasesc prin casa numai fire de par si il tin strans in coada. acum chiar plec
myky791 spune:
miam adormit piciul.
mamicile mai vechi am rasfoit un pic odiseea sarcinii la pufuleti si am vazut ca erau vreo 131 mamici. multe au plekat. nu au mai scris dupa ce au nascut?sau ce sa intamplat? au plecat la alta odisee?
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Ruxita, am murit de ras cu inhalatia de ceapa.. Prune? De unde prune la ora asta? ca si mie imi plac prajiturile cu prune, yammmi.. Eu nici dovlecei nu mai gesesc Caius a crescut si parca nu mai e asa umflatzel..dar tot frumos foc e.. Imi place poza aia cu toti 3!! ... azi am facut mancarica de linte ca m-am apucat de studiat o carte cu retete vegetariene. s-a inchis restaurantul meu preferat singurul ovo-lacto-vegetarian di orash.. preiau doar comenzi.. maine ma duc la scoala, am ore...vinerea trecuta am facut sectiuni prin frunze de pin si am cautat la microscop eventuale afectiuni provocate de poluarea din zona din care au fost culese! a fost interesant.. fiica-mea nu mai sta deloc in scaunul de masa a descoperit cum poate sa se rasuceasca si sa se ridice in picioare si nu mai sta...daca ii pun centurile se screme sa iasa pana cand incepe sa urle... e multumita cand o las sa mishune prin toata casa si nu inteleg de ce pufii astia au preferinta pt zonele murdare (unde ne descaltzam si lasam papucii) azi n-am scos-o afara, dar m-am scos pe mine m-am facut gagik si am iesit cu fetele la cafea la mall. incercam sa ne facem un obicei in a ne intalni joia, ca un replay la hobiurile sotilor nostri care se intalnesc vinerea pt fotbal sau biliard.. ce sa va mai spun...sunteti delicioase si va iubesc! s-aveti o noapte linistita! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
eu am inlocuit cu succes prunele cu struguri taiati in doua si implantati cu bombeul in jos, am incercat si cu piersici si nu mi-au iesit, piersicii nu s-au copt, erau tari. Strugurii se fac destul de repede si implantati cu partea zemoasa in sus nu cruzeste aluatul. Am experimentat atata la tarta asta, ca sunt deja experta...
Si mie imi place mancarica de linte, fac supa-crema de linte rosie arabeasca, i-am dat si lui beb si i-a placut! Mie imi place s-o fierb bine cu ceva legume (morcovi, ceapa, rosii), apoi s-o mixez cu blenderul, apoi s-o strecor prin sita - e o operatiune mai migaloasa dar merita! Tot prin sita imi place sa dau si vinetele coapte dupa ce sunt pasate, ieste o salata de nota 20. (Numai prostii culinare am in cap, m-am prostit...)
Vroiam sa te intrebi cum e la master dar mi-am raspuns deja la intrebare cititndu-ti postarea. Felicitari inca o data mai ales pentru faptul ca-ti si place!
Decenuela, am vazut ca toate s-au dat cu sfatul pe aici despre cum ar trebui sa doarma Luca, un sfat in plus nu cred ca strica... eu zic ca terbuie sa apelez la sot! sa-si ia 2-3-4 zile libere si sa stea el noptile cu el sa-l dezobisnuiti de suptul degeaba, timp in care tu sa dormi normal... sa faceti de garda cu schimbul. In tot cazul, ti-au zis si fetele, nu mai poti continua in ritmul asta...
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
livia1980 spune:
buna dimi si de la noi!
Cand ne-am (m-am ) trezit astazi la 7 tot campul era alb...bruma..dar parca ninsese...Dar acum e soare...si cred ca il incotosmanez pe scumpilic si-l scot putin la aer...
Cu privire la taiatul unghiilor , cele de la maini sta sa i le tai...repede, repede...dar sta...e foarte atent la ce fac eu..In schimb de la picioare...e mai greu ca se gadila..mai prin somn, mai treaz....
Si al meu copil seara cand il sterge tati prin urechi dupa baita...adoarme aproape.Ii place sa te joci in ureche lui
Azi renunt la brocoli..sa vad ce efect va avea..poate nu mai trage parturi...si m-am hotarat sa-i toc finut carnita astazi ca sa incep sa-l invat sa manance mai solid!
Voi cum le dati la pufuleti?Este ok schema asta:2 ori pe sapt. ou, 3 ori pe sapt carne, o data pe saptamana ficatel si o zi "post"..ca nici nu vreau sa-i dau proteina de orig animala prea multa sa nu ii suprasolisit ficatul si rinichii...si vreau sa-i acopar si toate vitaminele necesare..mai ales Fe...sunt obsedata de Fe
Ma duc afara...sa ne jucam prin frunze!O zi frumoasa!
mami fericita dintr-o poveste de Dragobete
simplicity spune:
citat din mesajul lui Lillo Bubu si noi la fel. Deja ma simt rau de la oboseala. Se culca pe la 10-11, se trezeste de 3-4 ori, si la 6 se trezeste de tot, iar ziua doarme mai multe reprize de 20 de min. Si nu sta fara mine nici un minut. |
Si Ariana se trezeste la 6 de tot,ce sunt asa matinali?cand trebuie sa ii duci la gradinita/scoala ar mai dormi de numa.........
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Experienta nu reprezinta ceea ce ti se intampla, ci ceea ce faci cu ce ti se intampla."
simplicity spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ale1212xa
ahhh mi-ai adus aminte cum mancam paine prajita cu unt cand am stat in uk...offf...in tara parca nu are acelasi gust...asa-i ca o faci la un aragaz care are un gratar cumva deaspura...eu asa imi aduc aminte ca era...se prajea extraordinar ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Motto-ul de azi:
"Experienta nu reprezinta ceea ce ti se intampla, ci ceea ce faci cu ce ti se intampla."
myky791 spune:
la multe lunite maia ilinca ! sa cresti mare si sa el aduci parintilor numai bucurii
simplicity spune:
citat din mesajul lui decenuela neatza fetili....va invit la un ceai fierbinteeeeeeeee....cafea doar la mall, da? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Multumesc de ceai....am si servit o cana de ceai cu paine prajita si unt(imi place fff mult)
zici ca te vopsisi?sa inteleg ca te duci la mall la o cafea?
Motto-ul de azi: