Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (156)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Ariana abia sta sa ii tai unghiutele,iar in timp ce doarme e dificil(pt ca nu vreau sa o trezesc),voi cum procedati?

Noapte buna

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Nu avem voie sa lasam totul la voia intamplarii, asa cum nu avem voie sa ne inecam. Inoata!."

Buna,

si eu ii tai unghiile DOAR cand doarme. Vad ca merge si asa. Treaz o singura data in 10 luni...

NB!

Micki, mami de Kiti (nasterea in cuvinte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata fetele!va servesc o cafea

sunt zombi..brrr....ai ies lui raul 2 dinti sus....is umflate gingiile is albe si se simt in gingiuta amandoi gata gata sa plezneascasi bineinteles e marait....somn agitat...tot tacamul

afara e frig rau si nu am iesit ieri cu el.....sper sa fie azi mai caldut ca nu se poate cu el in casa...oare cum trecem iarna daca e asa greau cum anunta astia la tv(cea mai grea geroasa iarna din ultimi 100 ani)sper ca se inseala

am citit de mamici obosite pui bolnaviori imi pare rau...ser ca va reveniti si nu mai aveti probleme

o zi buna sa avem fetelor!

Mergi la inceput

lml maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....va invit la un ceai fierbinteeeeeeeee....cafea doar la mall, da?

am citit ultimile 3 pag.restante din cap trecut si tare m-am mai amuzat...sa rasp repede pana nu uit...

tomaca...tu ai intr de mango si gulii? daca nu scuze...io mango ii dau de mult timp...simplu, in combinatie cu avocado, cred ca si cu banana..nu mai stiu. I-am dat si gulii, i-am fc chiftelutze de curcan, le-am pus la fiert in apa, gulie si ceapa....si la urma smantanik...super bun

BF...treaba cu cazutul in baie...( myky... de precizari) intrasem in panik...am zis...frate tre sa marresc doza de prepelitzeala ca ma lasa rau de tot hardul...
bine zici tu acolo..ar fi ideal....insa...am vz ca si MP...e cam pe aceiasi lungime de unda cu mine.
- nu are treaba cu mancarea...se culca super satul...ii dau vise placute de la milupa...nu in fiecare seara...dar oricum nu se culca flamand.
- poate ai dreptate cu mirosul de tt...insa....am sa pun o paza cu "patutzul lui" practic patul de dormitaor e un imens...tzarc. ca si MP...e aceiasi prb...sa fac naveta de 10 ori pe noapte...e criminal...asa cred ca adorm cu el la tt...nu mai stiu,,...dar da..e f f posibil ca mirosul de tt...sa-l stimuleze...
- si coffe e verificata..dar uite azi bem ceai....le incerc pe toate
oricum...cazul jiji...e unul clasat...doar n-o suge pana la 40, nu? si oricum nu e suptul( ca pampersul nu-i f plin, din contra) ci e de sanchi vb ayannei....

alex...strang bani pt gonflabila...

fug repede sa ma spal pe cap...m-am vopsit....si ma duc sa recuperez noul capitol

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Neatza!
Miki unii pediatrii recomanda citrice de la 6 luni. Altii dupa un an, pentru ca sunt acide si provoaca si alergii. Eu una nu i-am dat citrice si nu ii voi da pana la un an si atunci doar suc indoit cu apa la inceput, apoi in functie de reactie mai vedem.

Lorex pastravul e ok si fiert si griluit, si la cuptor (simplu, in apa, fara folie de aluminiu, fara mult ulei etc). Singurul dezavantaj e ca e plin de oase si e greu de ales carnita.

Bubu si noi la fel. Deja ma simt rau de la oboseala. Se culca pe la 10-11, se trezeste de 3-4 ori, si la 6 se trezeste de tot, iar ziua doarme mai multe reprize de 20 de min. Si nu sta fara mine nici un minut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

SIMPLY...tu cum ii dai paine prajita? Ca fingerfood sau cum? Nu e prea aspra?

Da,ca si fingerfood...dupa ce o prajesc,pun un pic de unt plus branzica sau dulceata ,tai marginile si apoi in 3 parti,iar acestea in jumatate,ca niste patratele.Ariana a acceptat de la inceput,si cand pun unt se inmoaie(plus nici nu o prajesc de e neagra,un pic rumenita)

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Nu avem voie sa lasam totul la voia intamplarii, asa cum nu avem voie sa ne inecam. Inoata!."

ahhh mi-ai adus aminte cum mancam paine prajita cu unt cand am stat in uk...offf...in tara parca nu are acelasi gust...asa-i ca o faci la un aragaz care are un gratar cumva deaspura...eu asa imi aduc aminte ca era...se prajea extraordinar

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

noi raportam masa de ficatel esuata(fiert+cartof fiert+un strop de unt si putina supa sa nu fie innecacios)....a iesit cam moale ce e drept...dar....nu a vrut decat 2 3 lg si gata...am gresit reteta?voi cum faceti ficatelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

si m-am luat repede cu painea prajita si am uitat sau dau buna dimin

bubu_bu de cafea
dece beau si un ceai

ma duc sa schimb copichilu ca nu mai are rabdare...

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

noi raportam masa de ficatel esuata(fiert+cartof fiert+un strop de unt si putina supa sa nu fie innecacios)....a iesit cam moale ce e drept...dar....nu a vrut decat 2 3 lg si gata...am gresit reteta?voi cum faceti ficatelul?

mda..si io la fel l-am fc..aproximativ...si a esuat si la mine...4-5 lg si gata, nu-i place, voi incerca alta data (si noi mancam destul de rar ficat) cu mai putin ficat si mai mult cartof...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dimi. multumesc de ceai si cafea merg amandoua....
lillo, ayana-xem, simply multumesc d eraspunsuri

simplicity si eu ii tai unghiutele doar in somn si cel de seara ca sa fie adormit bine ca altfel e jale... nu sta d enici oc uloare zici ca il tai nu alta. in 9 luni jum iam tait o singura data unghiile treaz si a plans si nu statea....

nu cred ca ii scot masa de lapte dim, el oricum mesele solide le mananca ok, adik cam 200, 250 ml. gustarica intre mese ii mai dau ca mananc eu un mar si na vrea si el, un biscuite, pufuleti....desi pufuletii sunt mai mult asa sa stea linistit.

cu portocala mai astept si cu pomelo. vad dak pana la an ori ba. ieri a facut de 2 ori kk pe zi si lam prins la olita ambele dati. e mai greu acum trebuie sal uramaresc ca nu s emai screme ca inainte il vad ca sta linistit.

lillo nici el nu sta singur neam cum plec din camera plange si il chem dupa mn si vine cu premergatorul. cand e marait de la dinti vrea sa stea numai in brate.
e un frig afara... 0 grade.

mamicile acum ca a dat frigul la cate zile ii faceti baie? eu ii fac cam la 2 zile.

livia curatenie luna nici nu o sa mai fie de acum inainte. ai copil mic si o sati lasa o jucarie colo, una dincolo, o frimitura de la vreun biscuite sin tot asa.
gata va las , o zi buna va doresc.

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput