Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (156)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

La multe lunite pufilor de azi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[b]jiji cu okii (,) ca marea................
the patriot...miss you..........
bobitza cocheta.........
daniel......frumosu'
irinuca...
adi...

Sa traiti si sa fiti sanatosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

fetili...nu dati cu oo...dar am hot ca in we sa fiu o,,,cocoana...nu mai fac mancare..nici pt jiji (pranzul)...in cursul sapt cand fac papa o portie i-o pun la cong...asa ca in we...scot de acolo..pe alese..ce vrea muschiul lui,,,..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

bilantz la 10 luni....

dintzi ...NU
mers ...NU
busilea....NU
mancarea pasata...DA

sunt ele mai multe cu NU

dar..ca un moldovean de moldovean ce e...ii place telecomanda de tv...manaca bine si kk bine(LA OALA, DA?)

ei..mai face el mici chestii...dar cred ca isi poarta cu mandrie nick-ul de melcu' crudu

ei......da face la oala..da?????????????????????
hmmmmmmmmmmmmmmm
super bine

zi-mi si mie te rog cum ai procedat?
l-ai pus oricand si face singur?
ii vine pe moment>? sau cum?
eu nush cum sa il pun pe ivan, ca pana desfac eu toata trambalaua, el deja e kkt...........sa il pun dimi cand se trez?
sau cum?
el face de 2-3 ori/zi..........

jijel face tot timpul la oala????????????

acu sa iti explic cu sister............

am zis, ca imi canta in cap sa i-l dau pe iavan intr-un we sa aiba grija de el.............

si l-am tot amanat am bagat diverse motive, ca nah, iti dai seama..cum sa il dau eu sa plece de acasa fara mine?????????????????????????????????????????????no way!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

si pana ce atat a zis, ca nu am mai avut ce face, si nu am vrut sa fiu cruda cu ea....apropo de cruel........ca am zis,, nah daca ea nu poa sa faca sa ii fac si eu o bucurie sa i-l dau sa il grijeasca..............daca tot insista atata...ca a si zis ca da, bine ca tu daca ti-a dat dumnezeu il tii numai pentru tine, ca mie de ce nu mi-l dai sa am si eu un pic de grija de el...................

mno si nu am avut de ales............
am fost ca si fara maini.si poate poate se mai razgandeste, in ceea ce priveste copiii, si face unul si ea............daca o ajuta doamne doamne sa duca sarcina la bun sfarsit........

ea e innebunita dupa copii..........are meseria de asistenta.........se pricepe la ei....mno........asta e

dar nu il mai dau degraba.......ca mi l-a adus acasa, si e super marait.......daca un pic nu il bagi in seama se apuca de plans......jeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

na am scris o placinta...............

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Citat:

fetili...nu dati cu oo...dar am hot ca in we sa fiu o,,,cocoana...nu mai fac mancare..nici pt jiji (pranzul)...in cursul sapt cand fac papa o portie i-o pun la cong...asa ca in we...scot de acolo..pe alese..ce vrea muschiul lui,,,..

mai, mai ce cocoana.................auzi tu la ea.cocoana..............
sa iti fie de bine cuconia................:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Salutari fetele.
In week-end nu prea am intrat. Incercat sa stabilim o zi din week-end fara calculator
E greu cu sotul ca nu prea se lasa convins. Are de ales intre sambata si duminica.
Vreau sa fie zi dedicata in totalitate familiei: plimbari, joaca, etc
Pentru ca a fost Halloween nea-m costumat si noi ca atare.
Va aratam aici.
Pentru ca ieri a fost frumos am plecat in parc.
Avem poze aici.
Despre noi va spunem ca suntem bine.
A soart al 5-lea dintisor.
Teo inca nu s-a adaptat la ora cea noua asa ca azi ne-am trezit devreme.
Pe la 6

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:

mai, mai ce cocoana.................auzi tu la ea.cocoana..............
sa iti fie de bine cuconia................:)

hehe....

mda..am inteles cu sora ta....insa...io loca...si and doarme jiji mai mult....adik 2 ore...mi-e dor de el...nu l-as da...pt nik in lume.....de asta zic...trebuie mare tarie...sa te apuci de munca si sa-l lasi acasa...

k caca...am mai zis..dar saraca n-ai av timp sa intri....l-am pus cred ca acu o luna...asa in joaca...cand simteam io ca face kk...sau daca nu facuse inainte de papa...il puneam dupa ce manca...si ..a inceput sa faca...face dimi...dupa amiaza...sunt zile cand face doar la oala.....alteori face si in pampers....oricum cand il pun pe oala acu desface picioarele...ii p[lace calaria
cred ca torul trebuie luat ca o joaca si exersat...fara suparari daca nu sunt imediat rezultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

center]La multe lunite Iuria
La multe lunite Jiji
La multe lunite Daniel
La multe lunite Adrian Theodor
La multe lunite Patriotul [/center]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

LML Luca, Patriot, Adrian, Daniel si mezina Iuria!
Sa cresteti mari si sanatosi!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Buna dimineat
Ne-am trezit si ne-am culcat din nou!Suntem obositi dupa Haloween!

Am ras cu lacrimi de el...ce a putut face cu dovleacul....copii sunt adevarate minuni.Oricat ai fi de suparat...iti trec toate cand te uiti la ei!

In weekend ne-am delectat cu muuuulta ciorba radauteana....am mancat usturoi cand pt. 2 luni...si cu prajiturle!Ne-am plimbat ieri pe afara..ca afost frumos...si am admirat ciorile...e fermecat de ciori...rade in hohote cand le vede zburand!

Azi ne refacem dupa weekend...asa ca mult somn...sper!

Si nu in ultimul rand LML pufisorilor de astazi JIJI , PATRIOTUL, IURIA, ADRIAN, DANIEL....si multa sanatate si multi bani!!!!

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Buna dimineat
Ne-am trezit si ne-am culcat din nou!Suntem obositi dupa Haloween!

Am ras cu lacrimi de el...ce a putut face cu dovleacul....copii sunt adevarate minuni.Oricat ai fi de suparat...iti trec toate cand te uiti la ei!

In weekend ne-am delectat cu muuuulta ciorba radauteana....am mancat usturoi cand pt. 2 luni...si cu prajiturle!Ne-am plimbat ieri pe afara..ca afost frumos...si am admirat ciorile...e fermecat de ciori...rade in hohote cand le vede zburand!

Azi ne refacem dupa weekend...asa ca mult somn...sper!

Si nu in ultimul rand LML pufisorilor de astazi JIJI , PATRIOTUL, IURIA, ADRIAN, DANIEL....si multa sanatate si multi bani!!!!

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

deci daca gresec...te rog sa ma scuzi ca de...am fost si io gravida si stii povestea neuronului....il indreptam acu cu prepelitzeala...dar tre sa maresc doza

park ai zis ca esti din sv? daca da...io am fc lic pedagogic acolo...si-mi aduc aminte ca in fatza lic era un nuc imens unde se adunau tot timpul mii de ciori...stateam la camin si eram terorizata de zgomot....nu cred ca s-a schimbat nimic in acest sens...de acu 100 de ani cand am term io scoala...

foarte frumu ati petrecut....si ce bunatati...dar la kilele tale...e permis orice

Mergi la inceput