Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (156)
Raspunsuri - Pagina 11
Beatrice1982 spune:
imi pare bine ca s-a intors ruxita
ce mai faci fato??????????
am vz pozele..fparte frumi sunteti caius e mare......
sper sa nu ne parasesti degraba.........
welcome back!!!!
foarte tare m-am amuzat de discutiiile despre jiji............
decenuela ai un copil cu niste oki superbi........nici nu stiu cum sa i le spun...........wow............sunt foarte speciali, si el e special si tu esti speciala, dar sunt convinsa ca stii asta.............
despre ceea ce se discuta eu nush ce sfat sa iti dau......
sper doar sa rezolvi cumva problema, ca ai avea nevoie de somn...nu stiu cum rezisti,,,.............stiu ca si in perioada gravideniei ai cam avut probleme cu somnul, deci cred ca e ceva ca jiji nu doarme, dar nush ce.........
oricum ai grija de tine, si sa il iubesti mult mult pe jijik dulce si crud......:))))))
poopppppppppppppp
alexxutza cum fu zborul?
yannis mai sufera cu dintii?
e crunt...stiu cum e numa de ar iesi odata........
of of
pupam pe puiul de grec......
miremia
ce faceti bre la constanta?
sa nu imi fure cineva nora ca se supara ivan mai mai...........
la multe lunite cu intarziere pentru Mara...
sa aveti si voi grija de voi
pup si eu gemanutele....
am mai citi multe....foarte multe......lipsesc unele fete............ al3csa.....cris mario.....ratusca mica....nici nu stiu........
am citi de prajituri...poate comand si eu o vafa cu poza lui ivan cand a face 1 an...........mersi de lnk ayanna...........
am citi de ciuperci, de oua........de papa pentru bebei........
sunteti extraordinare............
pup pe toate mamicile harnice..si pe pufii extraordinari
am vazut pozele.....
nu am timp sa citesc, dar am mereu fereastra deschisa la poze, si dau refresh mereu cand ajung la calc...si ma minunez.....si cand mi dor de voi mai bag o vizionare la pozici...........sunt frumosi, cum ziceti foi toti unu si unu.............
am vazut si pe [bdaniel de BF[/b] cum coboara de pe canapea.........am sa va arat si eu un vierme...........sa vedeti ce baga .....:)
http://www.youtube.com/watch?v=dlsRO0fNYUc
merg sa fac treaba.......am de calcat........si fierul e stricat, ca l-am scapat si i s-a spart aia in ce era apa.................ooffffffffffffffffff
o seara placuta.sper sa mai revin
ne-am planificat un film....cu popcorn si apoi poate ceva sexi......om vedea........
maine vine multa lume la luminatie, asa ca va fi full day, si vin si so_acra si cumnata si aia mica......si mai avem de mers si la biserica.........of of asta este/.......
paaaaaaaaaaaaaaa pupici!!!!!!!!!!!!!!!
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Beatrice1982 spune:
da..................am uitat sa zic de bobitza ce mare domnisoara este....si de mami lui
imi pare rau ca suferi din cauza spatelui
ssper sa gasesti calea potrivita si sa fie bine pentru toti!
pup
si cat despre haine..................si Tudorel ne-a furat sapca..................:)
hmmmmmmmmm..................
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Beatrice1982 spune:
a.iar mi-am adus aminte de ceva./........
ma bucur foarte mult pentru realizarile mirunei bravo mamico!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma bucur ca face asa de multe............
ivan bate din palme cand ii spun
cauta si el un obiect ascuns........
daca ii dau mana vine....si intinde mana, nu da obiecte la cerere..........nu ami stiu..
dar ma bucur sa aud de bine despre voi:)
xela_07 spune:
Am intrat sa va mai spun cate ceva despre noi ca nu am mai scris de ceva timp.
Copilasii sunt mai bine acum, A e complet vindecata iar C mai tuseste din cand in cand si mai e putin ragusit. Usor usor o sa fie si el in forma maxima.
Saptamana trecuta am fost prinsa cu ei si la pranz cand dormeau sau seara am reinceput si eu sa mai citesc cate-o carte sau chiar am dormit si eu langa ei dusa. P-aici am intrat doar fugitiv si pe diagonala ...
La botez a fost OK dar cu 2 copii dupa mine plus mama si soacra cu care cei mici nu au vrut sa stea nici un minut ce sa mai comentez ... f obositor si stresant pe alocuri. Unde mai pui ca m-am intors de doua ori din drum, o data din Militari (uitasem expresorul deschis) si alta data de langa Pitesti (uitasem sa luam costumele din cuier ). Horror . Ideea in sine mi s-a parut geniala. Finii nostri stau in Bv si au inchiriat o pensiune la Moeciu unde am stat toti de vineri pana duminica. Biserica era la 5 min de pensiune, noi toti de-ai casei ... combinatia perfecta. O sa pun si cateva poze in album.
In rest ... numai bine
Ruxita - m-am bucurat sa te citesc. Sper ca stai mai mult cu noi . L-am admirat pe Caius care e un frumos si jumatate .
Haircut - LML pentru Maia! Poate ne mai vedem cand se face si-al meu de scos afara .
Cris.d - ai disparut?
Lorex - e bine ca ai trecut de pasa aia proasta. Cred ca toate experimentam si d-astea. Suna bine treaba cu cafeaua de joi .
Dasfeta - felicitari ptr progresele Mirunei. Subscriu si eu ca nici al meu nu face multe din ce spuneai tu acolo.
MP - m-am distrat cu dr, bine ca nu si-a luat-o. Nopti cat mai linistite iti doresc!
Beatrice1982 spune:
xela sory de stres la botez........dar a trecut, si sper ca v-ati distrat de minune
ai niste copii minunati, si automat e subinteles ca esti o mamica minunata.............
imi place mult in care C sta in pozitie de ganditor..........e killler...........super!
sa fiti sanatosi!
tomaca spune:
Buna seara,
Beatrice ma bucur ca aud vesti despre voi. Ivanel creste mare si frumos. V-am furat sapca?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Am intrat sa va mai spun cate ceva despre noi ca nu am mai scris de ceva timp. Copilasii sunt mai bine acum, A e complet vindecata iar C mai tuseste din cand in cand si mai e putin ragusit. Usor usor o sa fie si el in forma maxima. Saptamana trecuta am fost prinsa cu ei si la pranz cand dormeau sau seara am reinceput si eu sa mai citesc cate-o carte sau chiar am dormit si eu langa ei dusa. P-aici am intrat doar fugitiv si pe diagonala ... La botez a fost OK dar cu 2 copii dupa mine plus mama si soacra cu care cei mici nu au vrut sa stea nici un minut ce sa mai comentez ... f obositor si stresant pe alocuri. Unde mai pui ca m-am intors de doua ori din drum, o data din Militari (uitasem expresorul deschis) si alta data de langa Pitesti (uitasem sa luam costumele din cuier ). Horror . Ideea in sine mi s-a parut geniala. Finii nostri stau in Bv si au inchiriat o pensiune la Moeciu unde am stat toti de vineri pana duminica. Biserica era la 5 min de pensiune, noi toti de-ai casei ... combinatia perfecta. O sa pun si cateva poze in album. In rest ... numai bine Ruxita - m-am bucurat sa te citesc. Sper ca stai mai mult cu noi . L-am admirat pe Caius care e un frumos si jumatate . Haircut - LML pentru Maia! Poate ne mai vedem cand se face si-al meu de scos afara . Cris.d - ai disparut? Lorex - e bine ca ai trecut de pasa aia proasta. Cred ca toate experimentam si d-astea. Suna bine treaba cu cafeaua de joi . Dasfeta - felicitari ptr progresele Mirunei. Subscriu si eu ca nici al meu nu face multe din ce spuneai tu acolo. MP - m-am distrat cu dr, bine ca nu si-a luat-o. Nopti cat mai linistite iti doresc! |
Bine ca v-ati revenit si sunteti mai bine acum. Greu cu racelelile astea.
Cat despre intorsul din drum, voua nu cred ca v-a picat bine. Dar mie imi vine sa rad. Hai ca intors din Militari pentru expresor, mai merge. Dar intorsul de la Pitesti.. Noroc ca nu mergeati decat pana la Brasov
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Toamca, te-am visat asnoapte..nu puteai sa dormi din cauza mea si ma amenintai cu bataia . De mango ti-am spus..gulie nu i-am dat...nu prea folosesc...
[/quote]
Sper ca n-a fost cosmar. Te visai vreo regula a astora de pe forum? Caci pe ele le mai amenint cu bataia.
Grea partea asa cu somnul cei drept.
Ti-a mai trecut buba? Bobitza ce face?
varsta lui Tudor
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui tomaca Buna seara, Beatrice ma bucur ca aud vesti despre voi. Ivanel creste mare si frumos. V-am furat sapca? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
da.sunt la fel.....ai vazut?
eu am ramas cu gura cascata...........unde doamne iarta-ma ati gasit voi sapca aia exact la fel in bucuresti??????cand io aici la capat de tara am gasit-o
m-a bufnit rasul.....ce mica e lumea...nu????????????????????
micki_mica spune:
citat din mesajul lui ale1212xa feteleeeeee azi puiul meu a facut primi pasi singurel a vrut sa ne arate ca i-am lipsit azi cat am fost plecati la tara si cand am venit a facut 2 pasi si apoi inca 3, doamneee e minunat ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
bravo pui mic!
Micki, mami de Kiti (nasterea in cuvinte)