Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (156)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

feteleeeeee

azi puiul meu a facut primi pasi singurel
a vrut sa ne arate ca i-am lipsit azi cat am fost plecati la tara si cand am venit a facut 2 pasi si apoi inca 3, doamneee e minunat

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
Bravooooooooo bebic mic.....

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Daca Dumnezeu ar fi vrut sa luam viata in serios, nu ne-ar fi dat simtul umorului."

Stiati ca:
Amprentele ursilor koala nu se pot distinge de cele umane si pot fi confundate la locul unei crime

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Am intrat sa va mai spun cate ceva despre noi ca nu am mai scris de ceva timp.
Copilasii sunt mai bine acum, A e complet vindecata iar C mai tuseste din cand in cand si mai e putin ragusit. Usor usor o sa fie si el in forma maxima.

Saptamana trecuta am fost prinsa cu ei si la pranz cand dormeau sau seara am reinceput si eu sa mai citesc cate-o carte sau chiar am dormit si eu langa ei dusa. P-aici am intrat doar fugitiv si pe diagonala ...

La botez a fost OK dar cu 2 copii dupa mine plus mama si soacra cu care cei mici nu au vrut sa stea nici un minut ce sa mai comentez ... f obositor si stresant pe alocuri. Unde mai pui ca m-am intors de doua ori din drum, o data din Militari (uitasem expresorul deschis) si alta data de langa Pitesti (uitasem sa luam costumele din cuier ). Horror . Ideea in sine mi s-a parut geniala. Finii nostri stau in Bv si au inchiriat o pensiune la Moeciu unde am stat toti de vineri pana duminica. Biserica era la 5 min de pensiune, noi toti de-ai casei ... combinatia perfecta. O sa pun si cateva poze in album.

In rest ... numai bine

Ruxita - m-am bucurat sa te citesc. Sper ca stai mai mult cu noi . L-am admirat pe Caius care e un frumos si jumatate .

Haircut - LML pentru Maia! Poate ne mai vedem cand se face si-al meu de scos afara .

Cris.d - ai disparut?

Lorex - e bine ca ai trecut de pasa aia proasta. Cred ca toate experimentam si d-astea. Suna bine treaba cu cafeaua de joi .

Dasfeta - felicitari ptr progresele Mirunei. Subscriu si eu ca nici al meu nu face multe din ce spuneai tu acolo.

MP - m-am distrat cu dr, bine ca nu si-a luat-o. Nopti cat mai linistite iti doresc!

Ma bucr sa aud ca sunt bine A si C....sper sa nu mai raceasca

Cam nasoala faza cu intorsul din drum,dar cine a fost familie frumoasa la botez!!?

Motto-ul de azi:
"Daca Dumnezeu ar fi vrut sa luam viata in serios, nu ne-ar fi dat simtul umorului."

Stiati ca:
Amprentele ursilor koala nu se pot distinge de cele umane si pot fi confundate la locul unei crime

Mergi la inceput

Acum am vazut poze noi...INTRADEVAR SUNTETI O FAMILIE FOARTE FRUMOASA XELA....C mi se pare asa emancipat

Gemanutele sunt superbe,cred ca nu iti este deloc usor Larisel...un brat de

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput

Bea,ma bucur sa aud vesti despre voi....take care

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput

Al3csa,ce mai face Yannis?

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput

Plateea de ce nu mai intra?e suparata?

Nici Rox_y nu a mai intrat,oare a castigat opelul?Sunt multe fete care nu mai scriu....

La multe lunite Diana

Ma retrag la ...ca sunt singura pe aici

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna seara si de la noi...sau buna dimineata...nu stiu....

bea, ma bucur sa te citesc si ma bucur sa-l admir pe virmisorul tau! tare dulce e, doamne!

xela, sa va traiasca finutul/finuta, ca nu am inteles

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna dimineata ...va invit la o eu una sunt obosita ,parca as avea acum 2 copii in casa .Nu mai reusesc sa termin de spalat rufele sotului odata sa mentin cat de cat ordinea in casa dar asta e,bine ca e acasa.Alexandra a reactionat neasteptata de bine acum nici nu-i mai pasa daca nu sunt prin zona,am fost nevoita sa plec cu mama pe la niste controale la medic si nici nu si-a dat seama ca nu sunt ,i-am lasat lu tatii papica,s-au plimbat,jucat si parca ma oftic asa ca nici nu s-a bucurat f tare cand m-am intors,mi-a zambit si atatase pare ac iubeste mai mult pe tatii.
Am vazut si eu pe fuga poz e de pufii ff frumoase,Larisel mai poti?draguta de tine.
Jijelu e ditamai barbatu cu niste ochisori care va fura multe inimioare .
Xela ma bucur ca sunt bine si A si C .
Bea ieri chiar ma gandeam sa-ti dau un tel azi sa vad ce mai faceti
Decenuela sincer nu stiu ce sfat sa-ti dau dar asa cum au zis fetele, treb sa faci ceva si sa te odihnesti cum trebuie.
Lorex sper sa fie bine,orae kinetoterapia aia nu a rascolit ceva pe acolo?
Miremia sper ca v-ati simtit bine la mare pt ca a fost frumos si ati prins ceva vreme buna si ati reusit sa va vedeti cu gemanutele
Gata nu mai tin multe minte,noi l-am trimis pe tatii la targ sa ne ia niste oute proaspete si poate gaseste si un pui mai bio asa sa facem de papica bun la Ucuta.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimi
Ioana mersi de cafea
ce tare esti cu"se pare ca-l iubeste mai mult pe tati".Parca ma vad pe mine cand era Daria mica.Stateam toata ziua cu ea si trageam greul dar cand venea tati era numai un zambet eu nu mai contam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Felicitari pufilor pt primii pasi facuti singurei .

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput