Fluturasi de martie-aprilie 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi asta e o melancolie frumoasa chiar ca trece repede timpul...eu parca mai ieri faceam testul de sarcina si ma panicam toata ca nu intelegeam ce inseamna a doua linie mai stearsa si au trecut deja 4 luni jumate...4 luni jumate de cand scriu pe acest forum, de cand v-am cunoscut si de cand a inceput sa mi se schimbe drastic viata...cand o sa apara bebe cred ca o sa zboare efectiv timpul...si o sa intru clar in fibrilatii cand voi o sa incepeti sa nasteti si o sa ramanem noi cele de aprilie ultimele...doamne sa nu ne lasati singure!!!!! sa reveniti sa ne povestiti cum merge treaba!!! sa nu ne abandonati dupa ce nasteti...

s 17, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

lalely eu chiar nu mai stiu cat am dat pe ea dar dureaza mult pentru ca e destul de grasa si nu ai nevoie sa aplici foarte multa. intra si repede in piele, e ok...eu mai am un pic si termin primul tub pe care l-am luat acum 2 luni. plus ca in sensiblu prinsesem o oferta si mi-au dat gratis un al doilea tub!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Pai asa oferta vreau si eu Scrish...
Hai ca m-am decis...investesc si eu azi intr-o crema...
Sa vedem cum se comporta...

Pe sani cu ce va dati??Cica si eu sunt afectati...??

Hai ca eu azi am o problema cu fizicul in timpul sarcinii...

15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

eu tot cu asta ma dau si pe sani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Cica nu este recomandata pt sani.Mi-e asa mi-a zis farmacista..

15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

scrish de acord cu tine cu solarul. este foarte periculos si nesanatos nu numai pentru piele ci pentru intreg organismul. eu n-am fost dar nici n-o sa merg. vreau sa-mi pastrez pielea de bebelus

bb_yasmi nu stiu ce sa-ti zic cu solarul si cu alaptatul, mai bine intrebi. vezi ca are dreptate scrish, in timp ti se face foarte urata pielea de la solar, se imbatraneste mult mai repede.
bine...acum nu te superi ca-ti zicem, noi te sfatuim cum este mai bine dar tot tu decizi

S-a intamplat minunea mult asteptata23+

Mergi la inceput

hmmm....o sa verific prospectul ei inca odata dar sunt aproape sigura ca e buna si pt sani...din prospect cel putin. te tin la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxi, doamne de ce sa ma supar??? fiecare are parerea lui. eu gasesc multttt mai daunator sa stai o zi intreaga in soare ca sa te bronzezi decat sa mergi 12 minute la solar pe saptamana.

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

bb_yasmi blonda iti sta cel mai bine. cel mai bine te prinde, este luminos si atragator blondul

Mergi la inceput

bb_yasmi clar in zilele noastre statul la soare mult este foarte periculos. eu am noroc ca ma bronzez atat de repede. in 3 ore sunt bronzata daca iti vine sa crezi, mai ales bronzul asta de la noi de la munte este super, si acum mai sunt bronzata.

Mergi la inceput