Fluturasi de martie-aprilie 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

daaa roxy....e cea mai sexy culoare in viziunea mea....

merg si eu sa ma culc putin ca ma "rupe" un somn .... si fiiu'miu asta din burtik nu ma lasa sa respir nici macar o ora adunata.... doamne sper sa nu fie asa si in realitate.....nu stiu ce e asa agitat....cafea nu beau, cola nu beau (de fapt nici un fel de suc)....nu sunt stresata....

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

yasmi asta e o melancolie frumoasa chiar ca trece repede timpul...eu parca mai ieri faceam testul de sarcina si ma panicam toata ca nu intelegeam ce inseamna a doua linie mai stearsa si au trecut deja 4 luni jumate...4 luni jumate de cand scriu pe acest forum, de cand v-am cunoscut si de cand a inceput sa mi se schimbe drastic viata...cand o sa apara bebe cred ca o sa zboare efectiv timpul...si o sa intru clar in fibrilatii cand voi o sa incepeti sa nasteti si o sa ramanem noi cele de aprilie ultimele...doamne sa nu ne lasati singure!!!!! sa reveniti sa ne povestiti cum merge treaba!!! sa nu ne abandonati dupa ce nasteti...

s 17, in asteptarea baietelului nostru minunat

nici gand, stam aici pana se nasc toti fluturasii , apoi ne mutam impreuna

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 23+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

eu tot cu asta ma dau si pe sani...

da, Vichy am folosit si eu, iar acum mi-am luat din nou. La inceputul sarcinii mi-am luat Mustella, dar intra mai greu in piele. Vichy e super! In total am folosit 4 tuburi toata sarcina. Eu zic ca merita banutii.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Cica nu este recomandata pt sani.Mi-e asa mi-a zis farmacista..

15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

daca e vichy pentru vergeturi, e pentru vergeturi pe tot corpul. Cred ca farmacista vroia sa faca pe desteapta sau sa vanda altceva

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor eu merg sa ma intind putin.

S-a intamplat minunea mult asteptata23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

madutza faci misto de mine? sa stii ca ar fii o treaba asta cu mutatul, iti dai seama cata mancare am avea si cat de odihnite am fii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lavi, nuuu, sa ramai blonda!!Si pe mine ma apuca cand si cand ganduri drastice de schimbare a culorii, dar stiu ca mai bine imi vine blondul asta...desigur cind sunt abia vopsita ca acum cu radacina de 4 cm...
Cu solarul nici eu nu sunt de acord, eu stiu ca este chiar mai daunator decit soarele pentru ca functioneaza tocmai pe baza razele nocive...sau ceva de genul asta...Nu m-a interesat f mult pt ca nu merg la solar si n-am retinut informatia f bine. Insa pentru protectia ta ar trebui crema si la solar.

Simona, mami de baieti David, Matei si 21+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Madutza..am inteles si sunt convinsa 100 % de Vichy.Astazi o sa-mi cumpar si eu primul tub.Saptamana viitoare facem 4 luni si chiar trebuie sa luam masuri...
Va pup fetele

15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_Ly spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Poate nu am scris eu bine...dar sigur a zis de la kiko.Pai costa 64 ron 200 ml.

Buna lalely, poate se referea la marca chicco, care care au si produse pentru bebei si copii. Ma gandesc, nu stiu...
Buna si tuturor celorlalte, pentru ca va citesc de 2 luni am inceput sa ma simt vinovata, ca un spion... asa ca va rog sa ma primiti si pe mine.
Am foarte putin timp pentru ca sunt inca la servici, dar din cand in cand o sa intru sa va salut.
Am DPN 25 martie si suntem - se pare - fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Donna..este posibil...Incepuse sa-mi insire o gramada de creme acolo...asa ca poate am inteles eu prost....
Oricum m-am orientat..

A,,,bine ai venit printre noi..

15+

Mergi la inceput