Fluturasi de martie-aprilie 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_yasmi spune:
daaa roxy....e cea mai sexy culoare in viziunea mea....

merg si eu sa ma culc putin ca ma "rupe" un somn ....![]()
si fiiu'miu asta din burtik nu ma lasa sa respir nici macar o ora adunata....
doamne sper sa nu fie asa si in realitate.....nu stiu ce e asa agitat....cafea nu beau, cola nu beau (de fapt nici un fel de suc)....nu sunt stresata....

mami x2 , de printesica
si printisor
s 23
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui scrish yasmi asta e o melancolie frumoasa s 17, in asteptarea baietelului nostru minunat |
nici gand, stam aici pana se nasc toti fluturasii
, apoi ne mutam impreuna 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
23+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui scrish eu tot cu asta ma dau si pe sani... s 17, in asteptarea baietelului nostru minunat |
da, Vichy am folosit si eu, iar acum mi-am luat din nou. La inceputul sarcinii mi-am luat Mustella, dar intra mai greu in piele. Vichy e super! In total am folosit 4 tuburi toata sarcina. Eu zic ca merita banutii.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
23+ cu
Poze
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui lalely07 Cica nu este recomandata pt sani.Mi-e asa mi-a zis farmacista.. 15+Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
daca e vichy pentru vergeturi, e pentru vergeturi pe tot corpul. Cred ca farmacista vroia sa faca pe desteapta sau sa vanda altceva

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
23+ cu
Poze
scrish spune:
madutza faci misto de mine?![]()
![]()
sa stii ca ar fii o treaba asta cu mutatul, iti dai seama cata mancare am avea si cat de odihnite am fii? ![]()
![]()
s 17, in asteptarea baietelului nostru minunat
simonacip spune:
Lavi, nuuu, sa ramai blonda!!Si pe mine ma apuca cand si cand ganduri drastice de schimbare a culorii, dar stiu ca mai bine imi vine blondul asta...desigur cind sunt abia vopsita ca acum cu radacina de 4 cm...
Cu solarul nici eu nu sunt de acord, eu stiu ca este chiar mai daunator decit soarele pentru ca functioneaza tocmai pe baza razele nocive...sau ceva de genul asta...Nu m-a interesat f mult pt ca nu merg la solar si n-am retinut informatia f bine. Insa pentru protectia ta ar trebui crema si la solar.
Simona, mami de baieti
David, Matei si
21+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
lalely07 spune:
Madutza..am inteles si sunt convinsa 100 % de Vichy.Astazi o sa-mi cumpar si eu primul tub.Saptamana viitoare facem 4 luni si chiar trebuie sa luam masuri...
Va pup fetele
15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
Donna_Ly spune:
| citat din mesajul lui lalely07 Poate nu am scris eu bine...dar sigur a zis de la kiko.Pai costa 64 ron 200 ml. |
Buna lalely, poate se referea la marca chicco, care care au si produse pentru bebei si copii. Ma gandesc, nu stiu...
Buna si tuturor celorlalte, pentru ca va citesc de 2 luni am inceput sa ma simt vinovata, ca un spion...
Am foarte putin timp pentru ca sunt inca la servici, dar din cand in cand o sa intru sa va salut.
Am DPN 25 martie si suntem - se pare - fetita.
lalely07 spune:
Donna..este posibil...Incepuse sa-mi insire o gramada de creme acolo...asa ca poate am inteles eu prost....
Oricum m-am orientat..
A,,,bine ai venit printre noi..
15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!