Fluturasi de martie-aprilie 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor dar uleiul de masline nu este unsuros, nu ramane pe haine si nu miroase?? ca mie nu-mi suna prea bine

S-a intamplat minunea mult asteptata23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Lalely, eu n-am intrebat pana acum de sucul de merisor, desi m-am gandit la un moment dat sa caut. Ar trebui sa fie la Plafar. Si incearca si la Magazinul acela naturist din centru vis-a-vis de teatru. Stiu ca e tare bine aprovizionat si uneori, daca nu are ce cauti, iti aduce pe comanda.

Ulei de migdale de unde iau? Il folositi si pt sani?

in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy este unsuros dar asta e si ideea, si oricum intra in piele. de mirosit nu miroase. eu am ulei de masline natural de la mama natura facut de soacra mea. oricume multtttt mai sanatos decat toate uleiurile si cremele din comert.

alina06 uleiul de migdale l-am cumparat de la naturiste (mai gasesti si in farmacii) dar e asa micut....10 ml...5 lei mai am vazut la o farmacie naturista in mall la 100 ml parca si era aproape 40 lei.

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi, nu te vopsi bruneta please...iti sta asa frumos, ai o fata asa calda ca ma gandesc ca poate brunetul e prea dur.. distractie placuta cu mica vrajitoare azi

eu folosesc crema de la vichy si deocamdata nu am nici un semn de vergetura. e drept ca nici burtica nu e ft mare dar deja se vede si deocamdata e impecabila! doar ca ma enerveaza ca au inceput sa se vada pe ea venele de sange ingrosate, cele mari si pe sani la fel..daca s-a dus bronzul

roxy

s 17, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

cris, asa simt nevoia de o schimbare.... poate totusi un ciocolatiu.....sa vad ce mi se mai nazare pana diseara.....
si eu "sufar" dupa bronzul de vara.....dar nu e nimic prin aprilie incep cu solarul din nou!!! oare daca alaptam putem merge la solar???

Mergi la inceput

doamneeee ca asa m a luat melancolia......acum 3 ani pe vremea asta de abia mai puteam de mare ce eram.....grea....ma dureau toate..... si acum ma uitam la pozicile cu printesa mea de la cateva zile/luni....doamne ce repede au trecut 3 ani.....e asa marioara...o adevarat domn'soara in devenire..... nu mai are nimic din bebelusul avut......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi, mult mai bine un ciocolatiu, sunt foarte multe nuante misto!! de solar habar n-am daca e compatibil cu alaptatul, trebuie cercetata problema. dar eu sunt complet impotriva solarului, am incercat odata si mi-a uscat pielea in ultimul hal, k sa nu mai vb de cate prietene am cu arsuri pe fata si pe corp, pete urate, presupun ca de la cat au exagerat. eu pana vine vara o tin pe autobronzant, si daca e vorba de o ocazie speciala merg sa ma bronzez la pistol

s 17, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

oooo nuuu eu sunt fan solar. din aprilie-mai incep si cand vine vara sunt gata pregatita cu un bronz frumos, uniform si de durata. eu de cand am copil nu imi mai place sa stau la soare...poate pt ca nici nu am mai prea apucat, cand mergeam cu ea trebuia sa caut sa fie si umbra.

Mergi la inceput

uitandu ma la poze am realizat ca nimic nu ma prinde mai bine ca blondul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Scrish..deci zici ca la tine este ok...Si eu as vrea tot de la Vichi dar mi se pare cam scumpa ce-i drept...

In schimb am recomandari pt ea de la mai multe persoane..

15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput