Fluturasi de martie-aprilie 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
mandreeac spune:
Lalely daca ai usturimi usoare e f posibil sa ai o infectie urinara!

Eu am vb o ora la tel cu o prietena , am mancat putin ca nu mai puteam de foame si acum sa ma duc la treaba.
Roxy ma apuc de pe acum ca se ivesc multe si oricum o iau incet, incet. Plus ca imi va creste si burtica si ma voi misca mai greu, asa ca mai bine acum cand sunt mai zvelta.![]()
![]()

Stefy, Strumphy va astept la apel.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 22+
Rares Andrei
roxy_s spune:
mandreeac tu unde vrei sa vii la munte??

ce bine ca eu sunt deja la munte.![]()
![]()
S-a intamplat minunea mult asteptata
23+
bb_yasmi spune:
lalely ulei de masline si am de gand sa imi cumpar crema sau gelul recomandat de happy. dar eu nu sunt un bun exemplu.....
la mine burta e brazdata de la sarcina trecuta....
cand in ultima luna au aparut si s au extins ca panza de paianjen....
mami x2 , de printesica
si printisor
s 23
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi lalely eu nu am auzit de aceasta firma! mada, andreea ce fain de voi ca mergeti la munte!!!! eu nu sunt prea prietena cu frigul/zapada... ![]() ![]() andreea, tortul e duminica la party-ul iasminei. azi nu cred ca o sa fie. ai promis pozici cu burticu'....unde sunt??? happy ne-ai obisnuit cu prezenta ta activa......unde ai disparut azi??? eu mi-am cumparat un bolero de dantela ![]() arata ![]() de abia astept sa ma imbrac cu el la nunta....mami x2 , de printesica si printisor s 23 |

O sa fac pozici, nu am facut inca si le voi posta! Aaaaa, azi e petrecerea cu costumase, am inteles.

Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
lalely07 spune:
Eu am inceput sa-mi dau cu ulei de migdale..dar simt ca trebuie sa folosesc si altceva...
Ma mai informez...
15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
alina06st spune:
Roxy 
Lalely, si aia de la kiko (nici eu n-am auzit) cat costa?
Eu am dat cu ochii de uleiul pt bebici de la Jhonson. Mi-am adus aminte ca mi-a recomandat o data o cosmeticiana sa-l folosesc pt picioare ca aveam piele deshidratata rau. L-am folosit pe pielea umeda si mi-a prins bine. Cand l-am vazut mi-am adus aminte si ma gandeam daca n-ar fi bun si acum pt burtica si sani. Nici eu n-am inceput inca sa folosesc nimic dar sunt in prospectari ![]()
in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui lalely07 Eu am inceput sa-mi dau cu ulei de migdale..dar simt ca trebuie sa folosesc si altceva... Ma mai informez... 15+Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
da scuze si cu ulei de migdale. si cu ulei de masline.
mami x2 , de printesica
si printisor
s 23
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui roxy_s mandreeac tu unde vrei sa vii la munte?? ![]() ![]() ce bine ca eu sunt deja la munte. S-a intamplat minunea mult asteptata 23+![]() |
Nu am idee, inca nu am vb cu sotul meu, dar as vrea sa mergem oriunde, doar noi doi. Moeciu, Bran , Cheia oricare nu am preferinte, dar sa mai iesim din Bucurestiul asta.

Sper sa nu intervina altele si sa reusim sa plecam.Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
mandreeac spune:
Alina06 si de luni e bine, nu iti face griji! Eu ma duc la treaba , ca daca mai stau cu voi, nu ma mai apuc de nimic, ca ma ia lenea cea mare!

Happiness, Alina.n 
va asteptam si astazi pe aici!

Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
lalely07 spune:
Poate nu am scris eu bine...dar sigur a zis de la kiko.Pai costa 64 ron 200 ml.
Parca cineva a luat suc de merisor in sarcina si a fost ok,nu?Vreau sa iau si eu pt ca am asa simptome de infectie urinara..si pana vine rezultatul ma gandeam sa iau asta.Se gaseste la Plafar?Sigur este recomandat in sarcina??
15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!