Fluturasi de martie-aprilie 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Lalely daca ai usturimi usoare e f posibil sa ai o infectie urinara!

Eu am vb o ora la tel cu o prietena , am mancat putin ca nu mai puteam de foame si acum sa ma duc la treaba.

Roxy ma apuc de pe acum ca se ivesc multe si oricum o iau incet, incet. Plus ca imi va creste si burtica si ma voi misca mai greu, asa ca mai bine acum cand sunt mai zvelta.

Stefy, Strumphy va astept la apel.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 22+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac tu unde vrei sa vii la munte??

ce bine ca eu sunt deja la munte.

S-a intamplat minunea mult asteptata23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lalely ulei de masline si am de gand sa imi cumpar crema sau gelul recomandat de happy. dar eu nu sunt un bun exemplu..... la mine burta e brazdata de la sarcina trecuta.... cand in ultima luna au aparut si s au extins ca panza de paianjen....

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

lalely eu nu am auzit de aceasta firma!

mada, andreea ce fain de voi ca mergeti la munte!!!! eu nu sunt prea prietena cu frigul/zapada...

andreea, tortul e duminica la party-ul iasminei. azi nu cred ca o sa fie. ai promis pozici cu burticu'....unde sunt???

happy ne-ai obisnuit cu prezenta ta activa......unde ai disparut azi???

eu mi-am cumparat un bolero de dantela arata de abia astept sa ma imbrac cu el la nunta....

O sa fac pozici, nu am facut inca si le voi posta! Aaaaa, azi e petrecerea cu costumase, am inteles.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 22+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Eu am inceput sa-mi dau cu ulei de migdale..dar simt ca trebuie sa folosesc si altceva...

Ma mai informez...

15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Roxy

Lalely, si aia de la kiko (nici eu n-am auzit) cat costa?
Eu am dat cu ochii de uleiul pt bebici de la Jhonson. Mi-am adus aminte ca mi-a recomandat o data o cosmeticiana sa-l folosesc pt picioare ca aveam piele deshidratata rau. L-am folosit pe pielea umeda si mi-a prins bine. Cand l-am vazut mi-am adus aminte si ma gandeam daca n-ar fi bun si acum pt burtica si sani. Nici eu n-am inceput inca sa folosesc nimic dar sunt in prospectari

in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Eu am inceput sa-mi dau cu ulei de migdale..dar simt ca trebuie sa folosesc si altceva...

Ma mai informez...

15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

da scuze si cu ulei de migdale. si cu ulei de masline.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac tu unde vrei sa vii la munte??

ce bine ca eu sunt deja la munte.

S-a intamplat minunea mult asteptata23+

Nu am idee, inca nu am vb cu sotul meu, dar as vrea sa mergem oriunde, doar noi doi. Moeciu, Bran , Cheia oricare nu am preferinte, dar sa mai iesim din Bucurestiul asta. Sper sa nu intervina altele si sa reusim sa plecam.

Mergi la inceput

Alina06 si de luni e bine, nu iti face griji! Eu ma duc la treaba , ca daca mai stau cu voi, nu ma mai apuc de nimic, ca ma ia lenea cea mare!

Happiness, Alina.n va asteptam si astazi pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Poate nu am scris eu bine...dar sigur a zis de la kiko.Pai costa 64 ron 200 ml.

Parca cineva a luat suc de merisor in sarcina si a fost ok,nu?Vreau sa iau si eu pt ca am asa simptome de infectie urinara..si pana vine rezultatul ma gandeam sa iau asta.Se gaseste la Plafar?Sigur este recomandat in sarcina??

15+

Mergi la inceput