Fluturasi de martie-aprilie 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele....
Cam tarzior intru la apel..dar am justificare:dupa ce am stat si m-am atrofiat aici toata saptamana..astazi am trisat putin si am iesit la plimbarica...pai nu se mai putea...eu sunt activa de felul meu...plimbareata..,daca intru de acum in "conservare" nu stiu ce ma fac...

Catank si Mandreac, colegele mele de ureaplasma....Eu astazi merg sa repet analiza siu sper sa fi scapat de ciudatenie..dar nu stiu daca este si real pt ca in perioada tratamentului eu am vomitat non-stop deci cred ca am vomitat si pastilele...vom vedea saptamana viitoare ce si cum....diseara merg sa recoltez..Apropos..este atat de aiurea recoltatul..si pe mine chiar ma jeneaza...

Pisucmic te rog spune-mi si mie ce simptome aveai de la infectia urinara.Eu urinez foarte,foarte des si cateodata am si o usturime usoara..Oare sa fie aceeasi treaba?Oricum astazi duc si eu o proba de urina pt urocultura,numai ca daca eu ma trezesc de 6-7 ori pe noapte am luat proba azi-noapte...nu stiu daca era prima oara cd mergeam la baie....

pt Miki1979.Orice a fi iti doresc sa treci cu bine peste..

Madutza_bra....
Monas cum te mai simti?Tu cu 2 la purtator trebuie sa ai si mai mare grija de tine.Eu nu prea mai vomit si ma bucur ca macar aici stam mai bine...

BB_yasmi distractie placuta diseara la petrecerea fetitei...

Eu nu o sa fac nimik azi...deci ma inscriu in afara grupului care face curat si bunataturi...lenevesc (de parca am facut altceva toata saptamana...)

14+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stefy tu ce faci?? esti bine>>???

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

dragelor n-are legatura cu mine, bebica e f f bine, n-am vrut sa insinuez asta..
e doar o zi f trista pt mine si familia mea, nu vreau sa discut ca e inca deschisa rana
va pup si ne auzim maine

mami de Vlad 09.04.2009 si s22 cu

Miki, imi pare rau ca ai o zi asa trista! .

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 22+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna dimi

ce liniste...... inca sunteti la nani????

andreea sunt bine. doar seara vad ca ma apuca contractiile.... spor la treaba!!! eu azi am de gand sa nu fac nimic!!!! astept ora 17 sa merg la party la fii'mea.....

mada, . am sa o dau jos si eventual o printez. multumesc.

Distractie placuta! Sa te gandesti si la noi cand mananci o felie de tort!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 22+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Aaaaa...uitasem.Amfost la farmacie sa vad cat costa crema de vergeturi de la Vichi si tipa de acolo mi-a recomandat o crema de la Kiko...A folosit careva?

Merg sa caut pe net

15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

last minute: la inceputul lui decembrie tragem o fuga la munte yupiiiiii
ce chef de treaba m-a luat

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 23+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Bravo, bravo! Saptamana viitoare sau peste 2 sapt am vrea si noi sa plecam, ca nu am prea iesit si ar fi cazul sa luam o gura de aer proaspat!

Mergi la inceput

lalely deci esti in grupul meu azi......de trandaveala.... nici eu nu am de gand sa fac nimic azi.....mai am in frigi pt sot putina ciorba de fasole (preferata lui) si salata de vinete. pt mine nu e problema... eu daca as putea as manca doar dulciuri....ar tine loc si de mancare...

Mergi la inceput

lalely eu nu am auzit de aceasta firma!

mada, andreea ce fain de voi ca mergeti la munte!!!! eu nu sunt prea prietena cu frigul/zapada...

andreea, tortul e duminica la party-ul iasminei. azi nu cred ca o sa fie. ai promis pozici cu burticu'....unde sunt???

happy ne-ai obisnuit cu prezenta ta activa......unde ai disparut azi???

eu mi-am cumparat un bolero de dantela arata de abia astept sa ma imbrac cu el la nunta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

pisucmic ma bucur ca ti-au iesit bune analizele, este chiar o veste buna si linistitoare pentru tine.

lalely leneveala placuta

S-a intamplat minunea mult asteptata23+

Mergi la inceput

Da BB_Yasmi...sunt alaturi de tine lalenevit...Nu am chef de nimic...O sa ma uit la filme...probabil.
Vreau sa-mi aleg crema pt vergeturi ca si la mine incepe burtica din ce in ce sa creasca si nu vreau sa apara deja...
Tu ce folosesti???

15+

Mergi la inceput