cafeneaua noastra vesela !!!-3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salut!!!!

ce i frumoasa, plecam la plimbare... shi ceai pentru doritoare

Dadi - shi eu o pup pe Andutza shi pe Bianca....se termina vacantza azi!!!

Loryd- ce face cocolata mica shi frumoasa?

Madam...lasa ca de martzi ne revenim a bunele obiceiuri pana atunci ne bucuram de delicii culinare

pe restul va ...o zi buna (de plimbarit)!!!!
eu sunt doar cu Tibi azi, asha ca prestam shi un pic de shopping ptr. mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Dana, multumesc mult!

Spor la cafelit fetelor!
Eu azi sunt la a 3-a cafea, nici una de seama...

blog
proud

Clipe de vara 2010: ana-1 si ana-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 13diana79 spune:

Bunaaaaa,o cafea tare si la mine , va rog!!!
Se anunta un weekend cu vreme superba si ma gandeam sa ne intalnim intr-un parc sau pe plaja cu piticii. Ce parere aveti?
Dana, draga mea, tu cunosti pe toata lumea si esti maestra in "intalneli" astept sa spui tu locatia si raspundem cu prezent
Chiar mi-e dor de-o sueta cu voi Am inteles ca Lali e plecata din localitate , dar Ely, Loryd, Adinutza ...

Mergi la inceput

Dana , sa ne spui si noua peste ce oferte ai mai dat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elypetrov

Diana - de la ce ora mergeti la sala si cat stati , as vrea sa vin si eu de luni , pana atunci sunt in recuperare cred ca si tu , cine mai vine cu tine , mergeti in fiecare zi , cand ai un pic de timp poate imi spui , stiu cum e caci eu la capitolul timp liber sunt zero
ELYPETROV

Scumpa, pe la 9,40 plec de acasa. Antrenamentul este de la 10 -12 si-ti garantez c-o sa-ti placa. Daca vrei vi pe jos pana la Kauff si te iau eu cu masina, ca sa mergem impreuna. Hai poate ne vedem in weekend si stabilim cum facem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

Eu as fi disponibila si sambata si duminica , Diana ceva role luam cu noi ca sa cadem impreuna sa fie gaura mai mare
Cred ca vin si eu de luni cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

Dana la party cu MOSUL ne inscriem si noi numai sa stiu data cu ceva timp inainte , daca sunt de munca sa fac schimb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salut!!!!
Diana, Ely...cu sigurantza ne vedem maine sau duminica, am program in ambele zile, dar gasesc timp liber...sau poate ne unim programele

maine e ziua de nashtere a unei fetitze dulci shi duminica sunt invitata la un gratar ...

revin, ca suna telefonul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Si noi am fi incantate daca ne-am gasi maine. Maine va fi o zi foarte speciala pentru noi - face Lory 2 anisori.

Asa ca daca vreti sa organizam o iesire in aer liber cu copiii, noi venim sigur. (sa stiti ca asta nu implica nimic din partea voastra - faptul ca e ziua lui Lory). Ne gasim sa stam la aer , sa bem cate o cafeluta, sa stam la povesti si sa se joace copiii afara.

Cum tati nu e acasa, noi vom pleca duminica la bunici si vom face acolo o petrecere pt Lory.

Astept doritoarele de iesire in aer liber. Se anunta un week-end calduros.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryd

Si noi am fi incantate daca ne-am gasi maine. Maine va fi o zi foarte speciala pentru noi - face Lory 2 anisori.

Asa ca daca vreti sa organizam o iesire in aer liber cu copiii, noi venim sigur. (sa stiti ca asta nu implica nimic din partea voastra - faptul ca e ziua lui Lory). Ne gasim sa stam la aer , sa bem cate o cafeluta, sa stam la povesti si sa se joace copiii afara.

Cum tati nu e acasa, noi vom pleca duminica la bunici si vom face acolo o petrecere pt Lory.

Astept doritoarele de iesire in aer liber. Se anunta un week-end calduros.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Pupam printesa din seara asta..pentru ca maine suntem plecati din localitate( cu finii ):
La multi ani Loredana! Sa cresti mare , sanatoasa , desteapta si frumoasa(ca mami ) si poate si mai si.
Dana , distractie placuta la aniversare!
DanaA-spor la calcat...ar tb csa ma mobilizez si eu...
Emotii mari la ,,dansez pt.tine...''Sunt curioasa cine iese....

Azi am avut o zi superfaina...se vede ca mi-ati tinut pumnii...am avut deja 2 oferte de job...saptamana viitoare am amandoua interviurile! Desi nu m-am hotarat inca sa renunt la cel de acum...testez terenul...cine stie...poate chiar merita schimbarea...
Va pup si vizionare placuta la ,,Dansez pentru tine!''

Mergi la inceput