cafeneaua noastra vesela !!!-3
Raspunsuri - Pagina 9
DanaAlex spune:
salut!!!!
hehe, nu calc in seara asta, Doamna Ioana s-a refacut shi a trecut azi pe la noi , ma uit la "dansez" shi beau ceva bun
Dadi -distractzie frumoasa maine!
Loryd ...scriem dincolo ca-mi place mai mult
loryd spune:
dadi , multumim de urari. Distractie placuta si voua.
Dana nici eu nu prea am chef de calcat . Ma uit la "Dansez pt tine" dar nu-mi place decat valsul. Celalalt dans e ciudat .
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
elypetrov spune:
Azi, fiind o zi frumoasa
Si stiind ca-i ziua ta,
In parfumul diminetii
Tin a te felicita.
Astazi, ziua fericirii
Pentru tine a sosit;
Iti doresc in a ta viata
Numai drumul aurit,
Flori frumoase, fericire
Sa rasara-n calea ta,
Iar acum, te rog, primeste
LA MULTI ANI din partea mea.
Diana si mamica ei
cryss_cryss spune:
LOREDANA
Sa cresti mare,frumoasa,desteapta si sa le aduci parintilor numai bucurii!Fetelor eu nu prea am vesti bune.Luni sunt programata la operatie si nu stiu ce sa fac....M-as duce sa ma opereze dar imi este frica.Daca nu reuseste operatia si nu o sa ma simt bine.Nu stiu ce sa fac!Aseara am ajuns la urgenta si am refuzat internarea si rau am facut ptr ca nu ma simt bine deloc.Asa ca sefa ptr mine un ceai de sculatoare!
13diana79 spune:
Neatzaaaa si o cafea mare cufructoza si scortisoara, va rog
Dana, mamica de Lory, sa-ti traiasca printesa ,sa fie sanatoasa si plina de noroc !!! Pupicii vi-i dam real cand ne vedem la plimbarica.
DanaA, ne auzim la un telefon (sau pe mess) ca sa stabilim ora si directia
Ely, nu vi si tu cu Diana ? Am avea timp sa ne organizam ptr saptamana viitoare
Weekend minunat tuturor!!!
P.S. Noi luam rolele si trotineta la plimbarica
13diana79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryss_cryss LOREDANASa cresti mare,frumoasa,desteapta si sa le aduci parintilor numai bucurii!Fetelor eu nu prea am vesti bune.Luni sunt programata la operatie si nu stiu ce sa fac....M-as duce sa ma opereze dar imi este frica.Daca nu reuseste operatia si nu o sa ma simt bine.Nu stiu ce sa fac!Aseara am ajuns la urgenta si am refuzat internarea si rau am facut ptr ca nu ma simt bine deloc.Asa ca sefa ptr mine un ceai de sculatoare! cristina |
Criss, multa multa sanatate si sa treci cu bine peste operatie!
DanaAlex spune:
Buna dimineatza shi de la mine!!!!
LOREDANA2 ANI
ne pupam real, vorba Dianei, in maxim 1 ora
ceai pentru Cryss....shi sanatate multa !
Diana, eu prefer trotinetele ca nu sunt asha maeshtri ai mei pe role shi trebuie sa-i tzin...shi pe amandoi nu reushesc singura
plus ca sa vedem unde mergem!!! e vorba de un loc de joaca in aer liber
Ely-
ne auzim la telefon, caci ne apucam de imbracat
loryd spune:
Multumesc si aici din suflet pentru urari fetelor! Sa se intoarca si la voi inzecit . Am fata mare de acum daca am ajuns la 2 ani
Poate pe luni pun si niste poze cu petrecerea de la bunici.
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY