cafeneaua noastra vesela !!!-3

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

Buna fetele , hmmm cu toate ca afara e cald si frumos eu ma simt aiurea de tot , dar in doua -trei zile sunt ca noua
Loryd - ce cocolata buna de rontait am vazut in poze
Dana - daca vrei tort pt iuby Mihai ( Madam ) sa ii spui Ninei ca mai are doua de facut pt luni , dintre care unul tot asa cum il vrei tu
Diana - de la ce ora mergeti la sala si cat stati , as vrea sa vin si eu de luni , pana atunci sunt in recuperare cred ca si tu , cine mai vine cu tine , mergeti in fiecare zi , cand ai un pic de timp poate imi spui , stiu cum e caci eu la capitolul timp liber sunt zero
Lali - drum bun la tara , m-am trezit si eu cam tarziu
Madam - ce bunatati faci tu acolo , ardeii umpluti cu varza sunt gata
Pup fetele frumoase , cum stau ele asezate pe canapea la cafeluta , mai mare dragul sa le privesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

Dana am vazut si poza cu o mamica fericita si un baietel chipes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui elypetrov

Dana am vazut si poza cu o mamica fericita si un baietel chipes

ELYPETROV

...daaa, eram "prinshi" de spectacolul cu delfinul dinu, meduza zuza shi altzii , n-am shtiut ca ne "trage" in poza, ca bagam fatza artistica

mersi de pont...o s-o sun pe Nina imediat ce se trezeshte Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryd

Dana , ce de bunatai ai facut tu acolo.
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Verificat....mancarea super!Sar'mana DanaA...aveam o foame...si toate au fost asa BUNEEEE....
DanaA te pupa Anduta!

Lory, Dana, madam .....sar'mana...a fost ok astazi...nu s-a finalizat inca ...dar sunt sperante...bune!

pup fetele si pentru maine...tot o cafea strong....dar cu lapte sa nu-mi ia inima la galop....

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

salutare!!!

sa nu treaca ziua asta mare fara sa marcam evenimentul...e ziua de nashetere a lui traian basescu, preshedintele, ro, comandantul de cursa lunga, tatal ebei, ...

gasit pe net:traian basescu face o vizita la tzara; ajungand la marginea satului da peste un batranel shi-i spune:
-SA TRAIESTI BINE!
-cine eshti?
-cine sunt??pai apar zilnic la tv...
batranul se uuta mirat shi zice:
mai sa fie....doar nu eshti coca-cola?!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Dana . Tare bancul.

Ely si eu si cocolata. Cocolatei ii mai iese o masea si e cu temperatura. Nu foarte mare si speram sa scapam repede de ea.

Sa aveti o noapte linistita, ne gasim dimineata la cafea

POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna dimi!!!

Un ceai de slabit cu doua pliculetze in ceashca mica, pentru ca m-am apucat de slabit. Mananc dupa o criza matinala de respiratie tortellini con prosciutto crudo in sos rosu cu parmezan. Asta asha de inceput. Si tot cu gandul la gigi-papa sunt si azi. cred ca o sa cobor sa-mi iau o paine alba si sigur fac azi ptr seara. Gigi-papa cu branza si salata de rosii. De baut un shpritz rece. Monti saracul se rasuceste acolo unde e. ash fi putut sa mananc si paste integrale, dar nu se leaga ,...CREDETI_MA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

buna dimineata dragelor!

Vreau o cafea mare aromata (a la Dana ) cu frisca si scortisoara.

Pt doamnele care sunt la dieta sau care vor s-o inceapa am gasit ceva sfaturi utile www.irinareisler.ro/" target="_blank">aici.

Tin pumnii sa ajungeti unde va doriti.

Azi am multe drumuri, pregatiri, maine avem party .

POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna fetelor!

Va deranjez cu fotografiile din concursul "Clipe de vara 2010" Daca va place fotografia mea ana-2 o puteti vota aici Va multumesc !

Toate cele bune!

blog
proud

Clipe de vara 2010: ana-1 si ana-2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_a

Buna fetelor!

Va deranjez cu fotografiile din concursul "Clipe de vara 2010" Daca va place fotografia mea ana-2 o puteti vota aici Va multumesc !

Toate cele bune!

blog
proud

Clipe de vara 2010: ana-1 si ana-2

votat!!!...succes in concurs!
foarte frumoasa poza

Mergi la inceput