Calendarul gradinarului vesel (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Gabriela, bradul il iei cu radacina? Mi-am pus intrebarea daca merita aceasta investitie, oare are vreo sansa ca bardul sa se prinda in pamant daca il mutam dupa 2-3 sapt de stat in casa, afara la frig?
Simali, suntem o gashca si putem sporovai si despre alte subiecte, nu va fi cu suparare!

Tala, f frumos calendarul vostru, ai muncit ceva nu gluma!

La noi a venit Mosul' si a pus Calendarul Advent in camera lui Matei, impreuna cu 2 scrisorele pt copii. De azi Mosu' le pune in fiecare buzunar cate un bilet cu o sarcina de facut si eventual un mic dulce daca ziua anterioara au indeplinit porunca Mosului. I-am scris si noi lui Mosu cate o lista cu ce vor baietii sa primeasca de la el.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Liviana - Nu, nu mai iau brad cu radacina de pus in casa. Pina acum, de 2 ori am procedat asa si de fiecare data bradul nu s-a mai prins in gradina, eu zic ca de la caldura si uscaciunea din casa... Asa ca vom lua un brad normal, taiat.

Tala - tare frumos e calendarul Moshului! Cit despre planele acoperite in gheata, am citit intr-o revista Gradina mea de vis ca plantele astfel acoperite nu degera, din contra, sunt protejate!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Gabriela aici sunt de cumparat niste cirligute metalice cu filet care le screw (insurubezi?!?) in buza acoperisului. Noi le-am pus anul trecut avind in vedere ca ccc casa a fost noua si nu erau instalate de nici un fel si ramin acolo de la an la an si apoi doar agati instalatiile. Sunt albe si abia de se zaresc in restul anului.
Am cautat poze cu luminile anul trecut si am facut poze si la cirligute sa vezi cum sunt. Voi atasa albumul cu poze.
Anul asta am mai cumparat instalatii de icicle sa punem si pe balcon iar pentru intrare vom lua ori un copacel artificial sau alt ornament luminat care ne va place. Anul trecut nu am mai apucat.
Daca ia casa inalta e mai dificil, noi avem noroc ca in fata e joasa casa caci altfel nu l-as fi lasat pe husband sa se catere la asa inaltimi
Luasem anul trecut si plase de instalatie pentru bradutii din stinga si dreapta garajului dar sunt prea grele pentru ei, ca's inca micuti dragutii de ei si am renuntat sa le mai pun

http://good-times.webshots.com/photo/2780205340100242644swfFeX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Gabriela si Alinta ce frumos ati decorat!
Eu in curte nu voi avea prea mult de munca pt ca furtunul luminos pe casuta copilului a ramas de anul trecut inca, mai trebuie montat furtunul pe brad si niste ornamente in el (pe casa nu cred ca punem ceva anul asta)
Iar in casa....presimt ca vom avea ceva discutii cu piticul care va dori sa monteze el tot

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Alintaroma - multumesc de lamuriri! Si la noi se gasesc cirlige din astea, am vazut in magazinele de bricolaje - acum ar trebui sa si gasesc pe cineva sa mi pe monteze - e drept, casa mea e inalta, insa eu vroiam sa montez beculetze deasupra intrarii la garaj, care e indeajuns de joasa si s-ar putea monta! Foarte frumos arata la voi gradina - in Bucuresti nici vorba de zapada - dar a plouat ingrozitor (atit de mult ca noi am chemat vidanja simbata si duminica a trebuit sa o chemam iar si a mai scos inca 5 cmc de apa.... Nu mai zic ca deja mi-au aparut narcisele, zambilele, etc...

Cred ca weekendul asta ne ducem sa luam si bradul - nu am chef sa stau pina in ultimul moment si sa-l iau mai scump in ultimul weekend...

Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Gabriela deci voi aveti vreme de primavara in timp ce la noi ninge (si nu prea) si veni un val de frig Brrrrr!
Facuram si bradul
http://good-times.webshots.com/photo/2236998110100242644pvfAkt
Noi avem brad de plastic de aia ne permitem sa il facem atit de devreme :). Ca sa miroase in casa a brad mi-am propus sa cumpar crengute de brad si sa fac un center-piece de pus pe masa; as fi facut si o coronita sa o agat undeva prin casa dar nu prea am unde . Intradevar e mai dificil de pus becuri daca, casa e inalta. La noi partea din fata e doar cu parter si putem pune beculetele, iar partea din spate e p+etaj si nu putem pune nimic ca e foarte inalt si sa tot chemam firma sa le puna/dea jos nu merita, ca ne usuca de bani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Alinta, ce brad!, ce casa! si ce iarna!

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

alintaroma, eu nu pot sa vad pozele tale, cica nu e bun linkul.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Liviana am modificat acum, caci stersesem niste poze pe acolo si de aia nu a mai mers linkul

Tala multumesc!

Mergi la inceput

Alintaroma, foarte foarte frumos la voi!!!!!

Cica si la noi in Bucuresti vine iarna...de miine! Asa ca de dimineata ce credeti ca am facut? Nu ati ghicit... Am stropit pomii fructiferi cu zeama bordeleza! Intrucit am citit ca se necesita o stropire si in iarna (sau mai precis inainte de zapada si inghet) si nu mai aveam timp, asa ca am facut-o in aceasta dimineata - sper din suflet sa fie protejati pomii si mai ales sa se prinda!

Poze

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput