Calendarul gradinarului vesel (16)
Raspunsuri - Pagina 11
lbelciug spune:
alintaroma, si mie mi-au placut zapada, bradul si decoratiunile, e frig la voi?
Sper ca in w-e sa punem si noi instalatiile luminoase pe la geamuri.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
olympia spune:
Deci gradinarii-s decoratori acum, da? Bun, asa... Eu am pus la mustacit in apa niste pui de flori din ghivece si ar trebui mutati deja in pamant. Daca reusesc operatiunea fara s-o procrastinez, ca tot e un termen la moda, pun si poze ca una din plante nu stiu cum se numeste. In rest, am facut felicitari si ornamente de pom din hartie (poze sunt pe blog)si am "inflorit" trandafiri textili, pentru brose si sccesorii de par, dar astora inca nu le-a venit randul la foto.
Pene colorate... cate putin din toate!
album
gradina
leeloo2004 spune:
Olympia - ce frumoase sunt decoratiunile si felicitarile!!! Superbe!
Si noi am luat ieri bradul - unul frumos si bogat, nu foarte inalt - il vom impodobi insa weekendul viitor cind se va termina curatenia generala...abia astept!!! De la anul am hoatrit sa-mi iau unul artificial - la mine marea problema este ce sa fac cu bradul dupa ce-l despodobesc...iar cu brazii cu radacina am luat in doua rinduri si nu am avut noroc cu niciunul....
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
lbelciug spune:
Olympia, super frumoase felicitarile, ai muncit ceva la ele. Pt cine era bazarul?
Gabriela, de unde ai luat bradul si cu cat? Eu mai astept, il iau dupa 20 dec cand voi fi in CO.
Unde faceti Rev-ul?
olympia spune:
Ma bucur ca va plac felicitarile! Sunt pentru sfarsitul saptamanii cand are loc bazarul scolii.
Intre timp am "inflorit" niste trandafiri si i-am incarcat pe blog...
Pene colorate... cate putin din toate!
album
gradina
leeloo2004 spune:
Liviana - bradul l-am luat din feeria (ma rog, de la unul din punctele de vinzare din parcare - sunt multe, cred ca vreo 4-5). Am dat pe el 100 ron - e frumos, foarte bogat si are cam 2 m, cred, nu l-am vrut prea inalt. O sa-l impodobim simbata, asa ca abia astept!
Am terminat si curatenia generala, de saptamina viitoare ma apuc de mincare, dulciuri, etc...ceea ce imi aminteste ca trebuie sa cumpar o oala mare pentru fiert piftiile (vreau sa fac si de porc si de curcan).
Revelionul habar nu am unde-l fac - poate acasa...Voi?
Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
lbelciug spune:
Gabriela, ce harnica ai fost! Eu nu fac nici o curatenie generala, doar din asta clasica pt ca nu am timp chit ca voi avea niste zile libere sapt viitoare.
Piftia eu o fac mereu in oala de presiune, din pacate doar eu si musafirii mancam - sotului meu nu-i place. Voi veti avea multe guri de zici ca-ti trebuie oala mare?
O sa cautam si noi brad natural in w-e, sper sa gasim ceva convenabil.
Craciun il facem acasa, vin parintii mei la noi iar Rev-ul tot asa nu avem nici o idee. Personal mi-ar place sa-l facem cu alte familii cu copii la ei sau la noi acasa.
leeloo2004 spune:
Pai nu am facut eu curatenie generala...am angajat o firma! oricum nu aveam nici timp si nici chef...
Eu am incercat anul trecut sa fac piftie in oala de fiert sub presiune si nu mi-a palcut cum a iesit - prefer oala clasica, dar nu am una asa de mare - imi trebuie una de macar 6l (ideal ar fi de 10l) si nu am asa mare - fac doua castroane de piftie si asa o fac eu - vorbescd e cantitati de carne vs. apa...
In ultimii 3 ani am tot facut Rev cu familii cu copii - de obicei la noi casa - si eu nu prea mai vreau asta...or facem singuri, ori as prefera sa iesim undeva doar noi. Daca nu reusesc anula sta, la anul sigur imi fac o rezervare la un restaurant de la un hotel (ca sa-mi iau si camera)...
Poze
John D. Rockefeller, Jr.
lbelciug spune:
Gabriela, dar de ce vrei o schimbare pt Rev, are si parti neplacute?
Oala de 10l gasesti pe la piete, la hypermarketuri nu am vazut.
Ati avut serbare la gradi?
leeloo2004 spune:
Liviana - pai in primul rind eu ma munceam cu mincare, aranjare, etc. Apoi copiilor li se facea somn, tocmai cind ne distram si noi mai copios sau cind discutam si noi mai aprins; ai mei se culcau lejer la un moment dat - dar copiii celorlalti ba aveau nu stiu ce obiceiuri, ba adormeau si se trezeau cu fundul in sus, si tot asa...pina la urma oricum se spargea gasca devreme, imediat dupa miezul noptii...
Noi am avut ieri serbare - uite aici poze!
Poze
John D. Rockefeller, Jr.