Burtici cu buburuze de ian-feb 2011(98)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Ralu pupici pt lungana ta frumoasa...

25 + Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

M-am uitat la seria 8 din Friends, cea in care e Rachel gravida. Foarte-foarte funny, mai ales ultimele episoade in care naste. Daca nu ati vazut, va recomand!

26+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Madalina si mie mi e teama, si cum am mai spus fiecare saptamana e o victorie, si stiu si ce ai patit in mare, imi pare rau, cuvintele sunt de prisos si poate ca singurele persoane care te inteleg cu adevarat sunt cele care au trecut prin acelasi lucru, DAR acum TREBUIE sa ti impui sa gandesti POZITIV, atitudinea negativa nu ajuta, iti face si mai mult rau

Bebe e bine acolo iar tu trebuie sa stai cumintik in pat asa ca totul va fi bine ai sa vezi

26+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

multumesc pt raspuns cu tremuratul lui bebe

Fetelor tb sa gandim pozitiv , e foarte important si chiar influenteaza.
La cursul de puericultura ne-a repetat asta de multe ori, si atunci la nastere, fara panica sa acceptam ca nastem ca se intampla etc. Durere e mult accentuata la nivel pshic, adica te astepti sa te doara, ti-e frica si accentuezi orice durere si orice simti si astfel se formeaza un cerc vicios
Curaj si capul sus

31+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

In seara asta vad ca e liniste.

Laura

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Fetelor, stiam ca aici gasesc intelegere, de aceea mi-am si dorit sa va cunosc, altfel nu mi-as fi permis sa va tot bat la cap cu problemele mele. Stiu ca sunt printre noi fete care au trecut prin ce am trecut si eu, sunt altele care s-au chinuit ani de zile sa ramana insarcinate si acum au sarcina cu probleme, sau sunt fete care nu au probleme si care ne sprijina pe noi, smiorcaitele. Ma simt super bine printre voi, chiar si daca numai virtual.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Fetelor, stiam ca aici gasesc intelegere, de aceea mi-am si dorit sa va cunosc, altfel nu mi-as fi permis sa va tot bat la cap cu problemele mele. Stiu ca sunt printre noi fete care au trecut prin ce am trecut si eu, sunt altele care s-au chinuit ani de zile sa ramana insarcinate si acum au sarcina cu probleme, sau sunt fete care nu au probleme si care ne sprijina pe noi, smiorcaitele. Ma simt super bine printre voi, chiar si daca numai virtual.

Macar virtual sa ne sprijinim una pe alta. Daca noi intre noi nu ne intelegem problemele cine sa le inteleaga?

Laura

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

asa e Laura....
nu stiu pe unde sunt fetele. ce fac.

Madalina si eu ma simt asa bine printre voi. si ma mai linistesc cand stam de vb si ne descarcam de toate problemele

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Dolofanul meu si-a inceput iar programul de mutat "mobila".

Laura

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Bebelu;Io-s aici..

v-am citit ca sa nu am mult pe dimineata..chiar ca ma bag la nani

vin la cafelit

Tunde burtica de 23 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput