Burtici cu buburuze de ian-feb 2011(98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

noapte buna Tunde

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Florintunde somn usor si vise placute. Nu mai fi trista.

Laura

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

mario crit rio

Tunde burtica de 23 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Cred ca si eu fug la nani. Ca al meu sot se trezeste iar la 5. Se duce din nou la munca.A baga ieri ore suplimentare si l-a ajuns si pe el oboseala. Maine tre sa ma duc si dupa rezultatul la titrul de anticorpi.
Somnic usor si vise placute la toate burticile si buburuzele.

Laura

28+ cu

Mergi la inceput

cu toate k am stat numai in pat...adica m-am dat jos doar sa merg la baie si sa pap, tot m=au luat durerile
burta e beton si doare... am luat un no-spa. sper sa treaca.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Noapte buna LAURA.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Ralu, poate ar trebui sa iti dea doctorul ceva mai tare pentru contractii decat No-Spa. Daca nu inceteaza cat de curand durerile eu zic sa mergi iar la el, nu astepta 2 saptamani.

26+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Noapte buna! Ma duc sa il culc pe Bobita ca e tare neastamparat. Tocmai imi da la vezica, cred ca cu mana, pentru ca picioarele sunt bagate pe sub coastele mele, iar intr-o parte imi iese o galma, care nu am reusit sa imi dau seama daca e capul sau fundul.

26+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ralu si tu Brutus? Stai cuminte in pat! Eu de cand m-am cumintit nu prea mai am asa contractii. Ieri insa am fost la plimbare, dupa jumate de ora de mers mi s-a intarit burta, ma dureau toate, etc. Pana seara nu s-a relaxat burta, chiar am mers la o petrecere si toata lumea remarca, se si vedea ca e teapana teapana.

Asa ca patul ma paste inca 3 luni jumate.

Deci si pe voi va mananca sanii, am sa ma dau cu crema si pe-acolo, nu numai pe burta. Noroc ca lucrez de-acasa si noroc ca n-am camera sa ma vada sefa ca am stat numai cu pe-afara...

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 24+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Madalina am luat acu un no-spa si astept sa vad pana maine ce si cum
dc continua asa, o sa sun medicu si ori imi zice sa iau altceva, ori ii mai fac o vizita

Doloress

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput